Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
végén a u turn megakad
a kis pöcök pedig a sárvédõ rögzítõje sztem, mint a marzókon.

Shadow

Shadow

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Hali, én is most vettem egy Pike-ot, csak meg akarom tudni, hogy mi az a nyak alján, integrált headlock vagy mi? mert belemegy a csavar, ki nem jön könnyen, még nem láttam ilyet.
nekem ez a u-turn kicsit fura, nem lehet tudni eléggé, hogy hol van vége, nem akarom elrontani azzal hogy túlcsavarom, vagy így nem is lehet?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts

Köszönöm srácok a segítségeteket ,

a Pike és a Stance tényleg felejtõs , inkább gyüjtök még pénzt Z1-re vagy Boxxer Ride-ra.
ez a megoldás lesz talán a legjobb...

Hi, én nemrég vettem egy Pikeot és nagyoon jó, igen jó választás volt,,jól beállítható, és földhöz ragasztja a bicajt! ugyanolyan jó 95mm, en mint 140mmen, és nagyoon szépen mozog, ugrálni viszont nem jó..
féltem a marzo után nem fog olyan szépen mozogni, de sokkal szebben mozog, az én 74kg-hoz szuper...haveromnak boxxer ride van,, a gyárilag szerelt rugóval nagyoon puha
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
http://www.answerproducts.com/manuals/answermanitou/forks/03_Skareb%20eng.pdf?cvar1=5%2F17%2F2005+3%3A33%3A46+AM

75 % a testsúlyodnak, de max. 190 psi. (75% az lbs-ben számolva a sulyod.)
lényeg: a beülése a villának 12-16 mm legyen, mikor ráülsz a biciklire.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Ákos

Ákos

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Üdv
Egy apró kérdéssel zavarnám a hozzáértõ úriközönséget.
Manitou Skareb Comp-ba mennyi psi fújandó 84kg testsúly esetén?
Köszi!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
javítanám.
a stance felejtõs, a pike, a z1 pedig jó.
mert ezek tényleg jók.
a boxxer meg más kategória.

Gaatzaa

Gaatzaa

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Köszönöm srácok a segítségeteket ,

a Pike és a Stance tényleg felejtõs , inkább gyüjtök még pénzt Z1-re vagy Boxxer Ride-ra.
ez a megoldás lesz talán a legjobb...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Az enduro meg szerintem nem azt jelenti hogy letekersz egy mezõn át 300 kilómétert...

btw, nem érdekel vkit egy Psylo SL Tullio?:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
srácok, kérlek titeket az ilyen felelõtlen megjegyzésektõl óvakodjunk. van egy pikeod ami kibírta azt a terhelést?

ugyan nekem sincs, de mivel a gyártó ajánlja valamire, ebböl tudok következtetni. higyjünk nekik, jó? saját felelõsségre bármit, de másokat ne bíztassunk erre, rendben?

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
akor sorry:) nem figyeltem.de szerintem bár mit is csinálsz birni fogja:)
FREE KEVIN!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
irta hogy letörés meg nagy sebességû köves terep
a pike lehet hogy bírja,de szép is lenne ha egy pár hónapos teló mgeadná magát
majd kétévmulva kíváncsi leszek hogy fog az kinézni

shimanó alkatrészek sem zúzásra voltak eddik kitalálva,mégis bírták mert jó anyagból dolgoztak

ha van rá 100e akor aprót nézd meg

hát nem értjük egymást ugy látom

de vegye meg a pikot ha azt szeretné
engem aztán nem érdekel

durvulni 4xra lehetne jó a pike

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
még hogy a pike nem birja az ugratásokat:) nah ne röhögtess:) szerintem a pike egy baszott jo telo sokkal jobb mint a stance flow vagy static.én pike-ot vennék a helyedben.amugy mit akarsz csinálni? ugratások vagy zuzda?:)
FREE KEVIN!!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Szerintem bírja mind2õt. A marzó drop off kompja is bírta/bírja, pedig az egy gyengébb villa. Ha nagyon DH-zol, akkor egy használt boxxert vegyél, ha pedig street is van benne meg dirt, akkor Pike. Biczó most vett Pike-ot, és ha alatta nem fog szétmenni, akkor bátran vehettek olyat! :) Ha nem sürgõs, akkor várjad meg a véleményét...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
a szokásos sixem:D.
egy srác mondott nekem olyath õ 100-ra tette az úttyát és neki jobb lett.
direkt megnéztem h merre tekerem de semmi, ütögettem is. na mindegy szarok rá. küldöm vele amíg nem lesz judy XC:D

Gaatzaa

Gaatzaa

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hi !

Ha a Pike tényleg nem bírja az ugrásokat , akkor a nagysebességû köves terepet se fogja sokáig bírni ?

A Stance Flow most zsíros kenésû vagy félig fördõs ?

A Z1 FR I , FR II meg tényleg a legjobb választás lenne de ennyi pénzem nincs rá . max 100 e FT-ot tudok rá költeni

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Golya, ezt így nem lehet megmondani, mit tegyél vele, mert bármi megoldást jelenthet. Ha elfordult benne az imbusz, az nagy gáz, mert ha szétment a csavarfej, akkor azzal sokmindent nem lehet csinálni. Próbáltad úgy leszedni, hogy hirtelen odacsapsz a kulcsnak? Az szokott segíteni. Ha mégsem, akkor nézzed meg, hogy bal vagy jobb menetes e, nehogy rászorítsad még hobban, ahogy erõlködsz! Milyen teló amúgy?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Mire cserélném le? Pike-ra? A kettõ szerintem nem egy kategória...:chin:

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Itt a súly is közrejátszik, hiszen egy könnyû rider alatt az a teló olyan, mint pl alattad egy 888... :)

Hát ez azért nem így van;)
hiába bírná tovább egy 60 kilós gyerek alatt aki déházik meg dörtöl vele de ugyanúgy szétmenni mert nem erre van kitalálva.
De próbálkozni lehet, aztán szétmegy az útállítás meg minden speckó és lehet sírni hogy a szimmering kopi az olajat.
Kérdés:Te miért nem cserélted le a shermant?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
12001#-re ötlet?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Itt a súly is közrejátszik, hiszen egy könnyû rider alatt az a teló olyan, mint pl alattad egy 888... :)