Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Posted 2005. May 26. - 16:54

jó is lenne az nekem cask az a frány onepointfive ne lenne
akor zsérul jó lenne
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. May 26. - 14:49

Posted 2005. May 26. - 14:43

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. May 26. - 14:28

:-)
http://dolog.uw.hu/mozo.jpg
ha nem ez lenne, akkor bocsánat a kötöszködésért, csak most ilyen napom volt.
Yééé ott van Rózsa!!!
Nem láttam fél éve :-(
Ha vannak még errõl a napról képek,azokat juttasd már át:-)
A tárcsa meg Lorkás :cry:
Ha ilyet láttok 1 szürke/kék kerón,üssétek a ridert!
Iljics: mennyi lesz végül az occsó'?
Posted 2005. May 26. - 12:45

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. May 26. - 11:41

iljics,berakoutod van volt Neked is ugye?!
valmi rejtett gebasz vele!?
vagy ugy általában mire kell figyelni
edddig csak marzóm volt igy ez a fajta rendszer uj teljesen.
köszi
Volt és van, vedd meg és mindenki boldog lesz !

Gebasz semmi, disznó merev, erõs, jól mozog, lehet vele tekerni is, stb. Vedd & vidd !
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. May 26. - 10:56

Posted 2005. May 26. - 10:54

Posted 2005. May 26. - 10:46

úgy tünik, hogy B, csak mivel egy azonos szinü foltra van ráírva, ezért.
nem kötöszködésbõl, de az az R series egyik tagja, méghozzá az 500as ahogy írtad.
hacsak nem azóta kijött vmi új is..
(nem a random 3.3 kilós, 38mm-es becsúszós villa ez?)
http://dolog.uw.hu/mozo.jpg
ha nem ez lenne, akkor bocsánat a kötöszködésért, csak most ilyen napom volt.
Posted 2005. May 26. - 10:32

De majd megnézem elvileg lehet hogy ugyanaz.
Zsíros ez is, 1 haveromé és neki fogok majd segíteni este.
A neten semmi nincs róla
Posted 2005. May 26. - 10:28

aul találsz 2 csavart a papucsnál, azokat csavard ki.
ezután egy erõsebb rántással le lehet szedni a külsõszárat a becsúszókról.
külsõszárat kitakarítod, becsúszót letörlöd, és kerítessz új zsírt, amivel telerakod.
ezután pedig összerakod, ahogyan szétszedted.
lényegében ennyi a villa ápolása, ezt sûrûn elismételgetve egy egész jól mozgó villát lehet kapni.
Posted 2005. May 26. - 10:26

Tudna valaki segíteni Mozo B500 karbantartással, users manual stb.
Szét kellene szednem, de nem tudom hogyan fogjak hozzá...
Posted 2005. May 26. - 00:03

A Pilotnak nem nagyon kell bekopnia, rögtön jól és érzékenyen mozog, ha minden oké vele.Elõször is mennyi idõ alatt kopik be a cucc,mert nekem még mindig keménynek tûnik (1hónap használat után).
Talán inkább kemény neked, engedd ki a levegõt!
Mivel így is kemény, semennyit.Mennyi levegõt kell kb.bele nyomni az én 65kilómhoz?
Milyen vázad van? Attól függ érdemes-e. A váztól függ, hogy jó lesz e a villaszög 100-on. Amúgy érdemes, nagyobb rugóút a lefeléken jól jön. Próbáld ki azt is.+ Most 80mm-en van beállítva(bár szerintem annyit nem mozog...), érdemes átállítani 100-ra? Lehet vmi hátránya a hosszabb rugóútnak?
Posted 2005. May 25. - 20:39

Tanult és hozzáértõ kerékpáros barátaim! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem régen szereztem be egy RS Pilot XC-t és mivel ez az elsõ telóm(15év után végre) lenne egy két (lehet,hogy idióta) kérdésem. Elõször is mennyi idõ alatt kopik be a cucc,mert nekem még mindig keménynek tûnik (1hónap használat után).Mennyi levegõt kell kb.bele nyomni az én 65kilómhoz? + Most 80mm-en van beállítva(bár szerintem annyit nem mozog...), érdemes átállítani 100-ra? Lehet vmi hátránya a hosszabb rugóútnak? Vegyesen használom,fõleg túrára+ indulok egy pár maratonon is,de az csak a társaság miatt,mert nem vagyok profi (akkor nem Pilot-om lennne...).
Elõre is ezer hála a segítségért!!!
THX
Üdv,
gt
Posted 2005. May 25. - 19:46

valmi rejtett gebasz vele!?
vagy ugy általában mire kell figyelni
edddig csak marzóm volt igy ez a fajta rendszer uj teljesen.
köszi
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. May 25. - 17:55

Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. May 25. - 17:41

karcsi: az a team még be se kopott rendesen

Posted 2005. May 25. - 17:23

Akadt egy kis gond a 2002es bordó boxxeremmel. Szóval: nagyon nehezen indul meg (megnyomkodtam egy boxxer team-ét, és az majdnem egy újjal is megindítható). És néhány helyen szakaszosan mozog. Fújtam csomó szilikont a porlehúzóra meg a becsúszóra és utána is megmaradadt ez a darabosság, csak egy kicsit javult. Hogyan tudnám megnézni, hogy mi a baj? (szétszedni szét tudom, de akkor olajjal kell veszõdni). Tehát nem tud valaki segíteni, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget? Kb 1 hónapja cseréltem szimmeringet 32x42x4 (vagy 7es, nem emlkészem)-esre. Egy sárga meg egy szürke rugó van benne, de mivel 55 kg vagyok ezért ez is kemény nekem, de ha jól tudom, akkor a rugó nem befolyásolja az érzékenységet.
Posted 2005. May 25. - 17:13

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/
Posted 2005. May 25. - 16:58

Lehet venni vállat, az a megoldás. (az más kérdés, hogy valószínüleg többe kerül mint amennyit a vilal ér)
Mer' egy állat vagyok !