Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szakállasördög...

jó is lenne az nekem cask az a frány onepointfive ne lenne
akor zsérul jó lenne

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
http://apro.bikemag....hp?siteid=28850 Ez nem gyanúsan olcsó? Asszem jó lenne nekem valami ilyesmi, csak nemtom elég lenne e a 90 kilómhoz, meg a viszonylag agresszív CCzéshez... Szerintetek? :confused:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Amenyit említettem Neked. Így már eleget bukok rajta... :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

:-)
http://dolog.uw.hu/mozo.jpg

ha nem ez lenne, akkor bocsánat a kötöszködésért, csak most ilyen napom volt.

Yééé ott van Rózsa!!!
Nem láttam fél éve :-(
Ha vannak még errõl a napról képek,azokat juttasd már át:-)
A tárcsa meg Lorkás :cry:
Ha ilyet láttok 1 szürke/kék kerón,üssétek a ridert!

Iljics: mennyi lesz végül az occsó'?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És olvass review-kat is: http://www.mtbr.com/...ct_122914.shtml

Óccón adom ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

iljics,berakoutod van volt Neked is ugye?!
valmi rejtett gebasz vele!?
vagy ugy általában mire kell figyelni
edddig csak marzóm volt igy ez a fajta rendszer uj teljesen.

köszi

Volt és van, vedd meg és mindenki boldog lesz ! ;)
Gebasz semmi, disznó merev, erõs, jól mozog, lehet vele tekerni is, stb. Vedd & vidd !

Mer' egy állat vagyok !

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akkor ezt meg is beszéltük :)

dukesbanana

dukesbanana

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
:):):)
Határeset, annak tûnik,...

V fék + féktárcsa?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-)
úgy tünik, hogy B, csak mivel egy azonos szinü foltra van ráírva, ezért.
nem kötöszködésbõl, de az az R series egyik tagja, méghozzá az 500as ahogy írtad.
hacsak nem azóta kijött vmi új is..
(nem a random 3.3 kilós, 38mm-es becsúszós villa ez?)
http://dolog.uw.hu/mozo.jpg

ha nem ez lenne, akkor bocsánat a kötöszködésért, csak most ilyen napom volt.

dukesbanana

dukesbanana

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
B 500...
De majd megnézem elvileg lehet hogy ugyanaz.
Zsíros ez is, 1 haveromé és neki fogok majd segíteni este.
A neten semmi nincs róla

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
r500?
aul találsz 2 csavart a papucsnál, azokat csavard ki.
ezután egy erõsebb rántással le lehet szedni a külsõszárat a becsúszókról.
külsõszárat kitakarítod, becsúszót letörlöd, és kerítessz új zsírt, amivel telerakod.
ezután pedig összerakod, ahogyan szétszedted.
lényegében ennyi a villa ápolása, ezt sûrûn elismételgetve egy egész jól mozgó villát lehet kapni.

dukesbanana

dukesbanana

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Hi !
Tudna valaki segíteni Mozo B500 karbantartással, users manual stb.
Szét kellene szednem, de nem tudom hogyan fogjak hozzá...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Elõször is mennyi idõ alatt kopik be a cucc,mert nekem még mindig keménynek tûnik (1hónap használat után).

A Pilotnak nem nagyon kell bekopnia, rögtön jól és érzékenyen mozog, ha minden oké vele.
Talán inkább kemény neked, engedd ki a levegõt!

Mennyi levegõt kell kb.bele nyomni az én 65kilómhoz?

Mivel így is kemény, semennyit.

+ Most 80mm-en van beállítva(bár szerintem annyit nem mozog...), érdemes átállítani 100-ra? Lehet vmi hátránya a hosszabb rugóútnak?

Milyen vázad van? Attól függ érdemes-e. A váztól függ, hogy jó lesz e a villaszög 100-on. Amúgy érdemes, nagyobb rugóút a lefeléken jól jön. Próbáld ki azt is.

gt2

gt2

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Üdv Mindenkinek!

Tanult és hozzáértõ kerékpáros barátaim! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem régen szereztem be egy RS Pilot XC-t és mivel ez az elsõ telóm(15év után végre) lenne egy két (lehet,hogy idióta) kérdésem. Elõször is mennyi idõ alatt kopik be a cucc,mert nekem még mindig keménynek tûnik (1hónap használat után).Mennyi levegõt kell kb.bele nyomni az én 65kilómhoz? + Most 80mm-en van beállítva(bár szerintem annyit nem mozog...), érdemes átállítani 100-ra? Lehet vmi hátránya a hosszabb rugóútnak? Vegyesen használom,fõleg túrára+ indulok egy pár maratonon is,de az csak a társaság miatt,mert nem vagyok profi (akkor nem Pilot-om lennne...).
Elõre is ezer hála a segítségért!!!
THX

Üdv,
gt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
iljics,berakoutod van volt Neked is ugye?!
valmi rejtett gebasz vele!?
vagy ugy általában mire kell figyelni
edddig csak marzóm volt igy ez a fajta rendszer uj teljesen.

köszi

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Na mivan, tetszik a Team a fiatalúrnak ?! :D Kezdi már érezni a sztárságot, mi ? ;)

Mer' egy állat vagyok !

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ákos: sajna 03-04 szériahiba hogy reped a váll, hegeszteni nem nagyon érdemes pláne villát nem. új váll max amit tehetsz

karcsi: az a team még be se kopott rendesen ;) szerintem egy teljes szétszedés és pucoválás (csillapító szelepek is) ráféren már arra a telóra sok má baja nem lehet

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Hello!

Akadt egy kis gond a 2002es bordó boxxeremmel. Szóval: nagyon nehezen indul meg (megnyomkodtam egy boxxer team-ét, és az majdnem egy újjal is megindítható). És néhány helyen szakaszosan mozog. Fújtam csomó szilikont a porlehúzóra meg a becsúszóra és utána is megmaradadt ez a darabosság, csak egy kicsit javult. Hogyan tudnám megnézni, hogy mi a baj? (szétszedni szét tudom, de akkor olajjal kell veszõdni). Tehát nem tud valaki segíteni, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget? Kb 1 hónapja cseréltem szimmeringet 32x42x4 (vagy 7es, nem emlkészem)-esre. Egy sárga meg egy szürke rugó van benne, de mivel 55 kg vagyok ezért ez is kemény nekem, de ha jól tudom, akkor a rugó nem befolyásolja az érzékenységet.

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
És akkor a heggesztés az nem megoldás szeirnted? Mert azt tudom hogy a váll az kb 40 e körül van....
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
CNC-zni biztosan nem lehet az másra való szerintem ! ;)

Lehet venni vállat, az a megoldás. (az más kérdés, hogy valószínüleg többe kerül mint amennyit a vilal ér)

Mer' egy állat vagyok !