vannak szépségei a 20'asnakhttp://flatland.laza.hu/kepek/bence/123%2Ejpg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2005. június 14. - 17:26

Írta 2005. június 14. - 17:22

Na jó, csak erõlködni próbáltam egy témát, de nem jött be
A bmx arra jó, hogy gyakorold be vele amit majd montival be akarsz adni. Azokba elméletileg beletervezik az esés elleni szert is

Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 14. - 17:14

A "ne ugrálj"-t csak egy kétértelmû poénnak szántam. Ha wd-40-et fújok a becsúszókra az hülyeség vagy kitisztítja valamennyire valamennyire a villát (szoktam, csak kiváncsi vagyok más véleményére is)
olcsó villáknál jó, és szükséges megoldás ez, rendesen tömítettnél meg csak gondot okoz(odavonzza a mocskot)
viuszont szétszedésnél bele lehet küldeni, de utána ki is lehet mosni...
majd az olaj ken.
aranyos volt a mai eszmefuttatás is, tök jól elnevetgélek esténként
a bmx-es beszólásra pedig...
ez továbbra is biciklis fórum
nem pedig gyerekbiciklis.
ezzel oda akarok kilyukadni, hogy 150 centi felett a bmx semmire nem jó azonkívül hogy az izületeket tönkreteszi(ezt a 150 centi alattiaknak is) de a felnöttebb embereknek a hátát, nyakát, vállát, mindent.
Írta 2005. június 14. - 16:38

Kicsit alá szoktam, és annyira nincs rendbe, csak kiváncsi voltam tisztított-e már valaki ezzel szétszedett villát?
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 14. - 16:33

Ha rendben van a villád,akkor nincs rá igazából hatással,mert a szimmeringek szinte teljesen lehúzzák róla:)
Írta 2005. június 14. - 16:31

A "ne ugrálj"-t csak egy kétértelmû poénnak szántam. Ha wd-40-et fújok a becsúszókra az hülyeség vagy kitisztítja valamennyire valamennyire a villát (szoktam, csak kiváncsi vagyok más véleményére is)
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 14. - 16:17

a pike nem 120ezres teló. de nem is kell cserélni évente. ha arra használod amire kell. ha dörtölni akarsz, akkor van remek jó ezer kilós DJ123 meg sörmen jumper, a többi felejtõs. ha sztritelni akarsz, akkormeg d-street vagymi, ha lehet azt egyáltalán itthon kapni. de inkább merevvilla oszt kész.
világkupán is mennek az emberek rebával, meg pike-kal, de könyörgöm, azok TUDNAK. és nem tanulgatják, hogy hogy is kéne az ívbe beletenni a gép orrát. és vagy sikerül vagy nem. de itt nem errõl van szó.
itt arról van szó, hogy trucker sapit felvesszük, anyutól kisírjuk a PIKE árát, mert olvastuk a freeride.fw.hu-n hogy a vaspéternek olyan van, [vagy nincs mittomén szrok bele] majd kimegyünk a transzfert [amit nemtom hogy micsoda de biztos jó lehet] ugrálni. és 5-10 elbaszott próbálkozás után eltörjük, hogy csak na.
majd elkezdjük arcoskodva kurvanyázni a kiszabott rokksokszot, hogy ez egy szar. majd bárhol bármikor meglátunk egy pájkot, elkezdjük elemezni, hogy az mekkora szar, mert TÖRIK. de mindezt úgy, hogy minél többen hallják, hjogy mi mekkora királycsávók vagyunk, hogy ELTÖRTÜNK egy ilyen villát. metál
zolle: nem utállak. sõt, azt sem értem hogy merült ez most fel? :wtf:
világkupán is mennek az emberek rebával, meg pike-kal, de könyörgöm, azok TUDNAK. és nem tanulgatják, hogy hogy is kéne az ívbe beletenni a gép orrát. és vagy sikerül vagy nem. de itt nem errõl van szó.
itt arról van szó, hogy trucker sapit felvesszük, anyutól kisírjuk a PIKE árát, mert olvastuk a freeride.fw.hu-n hogy a vaspéternek olyan van, [vagy nincs mittomén szrok bele] majd kimegyünk a transzfert [amit nemtom hogy micsoda de biztos jó lehet] ugrálni. és 5-10 elbaszott próbálkozás után eltörjük, hogy csak na.
majd elkezdjük arcoskodva kurvanyázni a kiszabott rokksokszot, hogy ez egy szar. majd bárhol bármikor meglátunk egy pájkot, elkezdjük elemezni, hogy az mekkora szar, mert TÖRIK. de mindezt úgy, hogy minél többen hallják, hjogy mi mekkora királycsávók vagyunk, hogy ELTÖRTÜNK egy ilyen villát. metál
zolle: nem utállak. sõt, azt sem értem hogy merült ez most fel? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 14. - 15:21

Ha ugrálni akartok olcsón, AKKO sztem dirtBMX... nincsrajata annyi minden mint egy montin ami eltörhet...
mi az a sok ami egy dirt 'montin' van és bmxen nincs?
egyedül a teló...
szal azér ennyire nem kéne sztem...
Írta 2005. június 14. - 15:15

Írta 2005. június 14. - 15:13

Monster tört már ki egyébként?
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>
Írta 2005. június 14. - 15:09

Írta 2005. június 14. - 15:04

nemtom, én nem érzem magam annyira elengedettnek hogy évente cseréljek pl 120ezres telókat
Írta 2005. június 14. - 15:01

Eddig azt hittem az exrémCC, lightFR, enduro ugyanaz. Végülis ha a leírásakban ugyanúgy magyarázzák akkor... ?
HA valaki durván használja a gépét akkor bele kell számítani a minimum évente történõ alkatrészcserét.
HA valaki durván használja a gépét akkor bele kell számítani a minimum évente történõ alkatrészcserét.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 14. - 15:00

Írta 2005. június 14. - 14:59

Írta 2005. június 14. - 14:57

Ha ugrálni akartok olcsón, AKKO sztem dirtBMX... nincsrajata annyi minden mint egy montin ami eltörhet...
köszi! erre eddig még senki se gondolt
Írta 2005. június 14. - 14:55

Meg ami magyar hegyen nem DH mert pl a mátrába nem adék a gulyás kezébe Pike-ot habár õ meg tud bringázni de mindegy.
Ami a manualba írva vagyon az szent.
Ami a manualba írva vagyon az szent.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. június 14. - 14:53

Magyar hegyeken szerintem bármi.
Mármint ami nem épített. Úgy értettem a magyar hegyet, hogy nem a 3000méteres hegyek sziklakertjei....
Aktuális civil
Írta 2005. június 14. - 14:52

:klony: Mégtöbb bringát a buliba!:klony:
Írta 2005. június 14. - 14:46

psylo azér elég szépen bírta ennél a pesti kompániánál
csak elkezdte ereszteni az olajt, meg kijött a pike, azt mindenki lecserélte
sztem nekem boxxer lesz belõle ebbõl kiindulva
csak elkezdte ereszteni az olajt, meg kijött a pike, azt mindenki lecserélte
sztem nekem boxxer lesz belõle ebbõl kiindulva