Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

vannak szépségei a 20'asnakhttp://flatland.laza.hu/kepek/bence/123%2Ejpg

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Na jó, csak erõlködni próbáltam egy témát, de nem jött be :D A bmx arra jó, hogy gyakorold be vele amit majd montival be akarsz adni. Azokba elméletileg beletervezik az esés elleni szert is ;)

Ride everywhere.

.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A "ne ugrálj"-t csak egy kétértelmû poénnak szántam. Ha wd-40-et fújok a becsúszókra az hülyeség vagy kitisztítja valamennyire valamennyire a villát (szoktam, csak kiváncsi vagyok más véleményére is)

olcsó villáknál jó, és szükséges megoldás ez, rendesen tömítettnél meg csak gondot okoz(odavonzza a mocskot)
viuszont szétszedésnél bele lehet küldeni, de utána ki is lehet mosni...
majd az olaj ken.

aranyos volt a mai eszmefuttatás is, tök jól elnevetgélek esténként
a bmx-es beszólásra pedig...
ez továbbra is biciklis fórum
nem pedig gyerekbiciklis.
ezzel oda akarok kilyukadni, hogy 150 centi felett a bmx semmire nem jó azonkívül hogy az izületeket tönkreteszi(ezt a 150 centi alattiaknak is) de a felnöttebb embereknek a hátát, nyakát, vállát, mindent.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Kicsit alá szoktam, és annyira nincs rendbe, csak kiváncsi voltam tisztított-e már valaki ezzel szétszedett villát?

Ride everywhere.

.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha rendben van a villád,akkor nincs rá igazából hatással,mert a szimmeringek szinte teljesen lehúzzák róla:)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
A "ne ugrálj"-t csak egy kétértelmû poénnak szántam. Ha wd-40-et fújok a becsúszókra az hülyeség vagy kitisztítja valamennyire valamennyire a villát (szoktam, csak kiváncsi vagyok más véleményére is)

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a pike nem 120ezres teló. de nem is kell cserélni évente. ha arra használod amire kell. ha dörtölni akarsz, akkor van remek jó ezer kilós DJ123 meg sörmen jumper, a többi felejtõs. ha sztritelni akarsz, akkormeg d-street vagymi, ha lehet azt egyáltalán itthon kapni. de inkább merevvilla oszt kész.

világkupán is mennek az emberek rebával, meg pike-kal, de könyörgöm, azok TUDNAK. és nem tanulgatják, hogy hogy is kéne az ívbe beletenni a gép orrát. és vagy sikerül vagy nem. de itt nem errõl van szó.

itt arról van szó, hogy trucker sapit felvesszük, anyutól kisírjuk a PIKE árát, mert olvastuk a freeride.fw.hu-n hogy a vaspéternek olyan van, [vagy nincs mittomén szrok bele] majd kimegyünk a transzfert [amit nemtom hogy micsoda de biztos jó lehet] ugrálni. és 5-10 elbaszott próbálkozás után eltörjük, hogy csak na.

majd elkezdjük arcoskodva kurvanyázni a kiszabott rokksokszot, hogy ez egy szar. majd bárhol bármikor meglátunk egy pájkot, elkezdjük elemezni, hogy az mekkora szar, mert TÖRIK. de mindezt úgy, hogy minél többen hallják, hjogy mi mekkora királycsávók vagyunk, hogy ELTÖRTÜNK egy ilyen villát. metál

zolle: nem utállak. sõt, azt sem értem hogy merült ez most fel? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Ha ugrálni akartok olcsón, AKKO sztem dirtBMX... nincsrajata annyi minden mint egy montin ami eltörhet...

mi az a sok ami egy dirt 'montin' van és bmxen nincs?
egyedül a teló...
szal azér ennyire nem kéne sztem...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
igen. és szinte minden ;)

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Monster tört már ki egyébként?
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Akkor ne ugrálj :D

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nemtom, én nem érzem magam annyira elengedettnek hogy évente cseréljek pl 120ezres telókat

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Eddig azt hittem az exrémCC, lightFR, enduro ugyanaz. Végülis ha a leírásakban ugyanúgy magyarázzák akkor... ?
HA valaki durván használja a gépét akkor bele kell számítani a minimum évente történõ alkatrészcserét.

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
kissé cinikus és kötekedõ vagy
Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Ha ugrálni akartok olcsón, AKKO sztem dirtBMX... nincsrajata annyi minden mint egy montin ami eltörhet...

köszi! erre eddig még senki se gondolt

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Meg ami magyar hegyen nem DH mert pl a mátrába nem adék a gulyás kezébe Pike-ot habár õ meg tud bringázni de mindegy.
Ami a manualba írva vagyon az szent.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Magyar hegyeken szerintem bármi.

Mármint ami nem épített. Úgy értettem a magyar hegyet, hogy nem a 3000méteres hegyek sziklakertjei....

Aktuális civil

Oo_TurBO_Atti_oO

Oo_TurBO_Atti_oO

vendég

• fórumtag
  • 107 hozzászólás
:klony: Mégtöbb bringát a buliba!:klony:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
psylo azér elég szépen bírta ennél a pesti kompániánál
csak elkezdte ereszteni az olajt, meg kijött a pike, azt mindenki lecserélte

sztem nekem boxxer lesz belõle ebbõl kiindulva