Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2005. August 17. - 06:36
RS verseny CC telója ugye a sid.
a Reba egy hobbi maraton/CC villa
pont mint a duke, aminek megszünt a gyártása, vagy legalábbis tervezik, ez az utsó széria
a Reba egy hobbi maraton/CC villa
pont mint a duke, aminek megszünt a gyártása, vagy legalábbis tervezik, ez az utsó széria
Posted 2005. August 17. - 00:57
A reba az RS verseny CC teloja. Nyilvan kibaxott jo lehet csak. Nyakam tennem ra, pedig sosem probaltam. Viszont ha a profiknak jo, akkor talan egy hobbistanak is jo lesz. Mellesleg 32-es easton becsuszo esatobbi. S mivel csak tarcsafeket fogad, valszeg birnia kell :-)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. August 16. - 19:15
Posted 2005. August 16. - 19:12
xmek küllõsek ált
nem árt nekik se a centír néhanapján
amugy enyhén ironikus volt a "de" válaszom, ha nem jött le, sorry.
de pl kilazult küllöknél hoszabb használat után félre tud mászni a kerék. mindössze 5 perc megcsinálni, de mint jelenség, létezik. csak hogy kielégítsem barátunk tudásszomját.
nem árt nekik se a centír néhanapján
amugy enyhén ironikus volt a "de" válaszom, ha nem jött le, sorry.
de pl kilazult küllöknél hoszabb használat után félre tud mászni a kerék. mindössze 5 perc megcsinálni, de mint jelenség, létezik. csak hogy kielégítsem barátunk tudásszomját.
Posted 2005. August 16. - 19:04
jelentkezzen akinek a tárcsafék miatt elszakadt is egy küllõje, úgy hogy nem ugribugris.
Végül is teljesen jogos..!:chin:
Hány motor rongyol tárcsafékkel, és nem nagyon hallani küllõtörésrõl...
Már amelyik még küllõs
Posted 2005. August 16. - 18:21
...
A Rebát nézegetve úgy gondolom, jó merev lehet az alsó része, ami mondjuk az MXC-rõl nem mondható el... Így talán jobban tûri majd a tárcsaféket is. ....
A Reba mást nem is tûr....
WaNNaRiDE
Posted 2005. August 16. - 18:06
Nehéz mérni hogy mennyire durva a cc-zésem :-) Nem versenyzek, de szeretem keményen nyomni. A lefeléket különösem szeretem, viszont nem ugrálok, éppen csak kicsiket, olyan bunny félét. A súly nem elsõdleges szempont, de fontos. A 75 kilóm nem terheli agyon a telót, de sidet nem vennék. Nagyon csirke..:-))) A Rebát nézegetve úgy gondolom, jó merev lehet az alsó része, ami mondjuk az MXC-rõl nem mondható el... Így talán jobban tûri majd a tárcsaféket is. Kíváncsi lennék, hogy mennyi a beépítési magassága, tudja valaki?
Konkrétan errõl a cangáról lenne szó:
http://www.light-bik...ting.asp?id=481
Késõbb egy NRS vagy ahhoz hasonló váz lesz.
Konkrétan errõl a cangáról lenne szó:
http://www.light-bik...ting.asp?id=481
Késõbb egy NRS vagy ahhoz hasonló váz lesz.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2005. August 16. - 18:00
hát ezt most megmondtad
nem a u turn rendszer hibája amúgy a legkisebben nem használás
hanem az ugrálás
ergó ugrálni nem szabad, még mielött minden villánál kijelented eme okosságot
egyszerüen csak nem komálja a villa a minimumra letekerve leugrott 15 lépcsõfokot síkra
a cc pedig cc.
lehet gyorsan meg lassan csinálni, reba olyan szinten jól meg van építve hogy na.
nem a u turn rendszer hibája amúgy a legkisebben nem használás
hanem az ugrálás
ergó ugrálni nem szabad, még mielött minden villánál kijelented eme okosságot
egyszerüen csak nem komálja a villa a minimumra letekerve leugrott 15 lépcsõfokot síkra
a cc pedig cc.
lehet gyorsan meg lassan csinálni, reba olyan szinten jól meg van építve hogy na.
Posted 2005. August 16. - 17:56
Hát attól függ melyik fajta ccre kell. Eltörni nem fog, és a súlya is jó. De nem szabad legkisebb telóutat használni randomnak. Össztelósba elmegy. Szerintem tökéletes, bár méd mindig kérdés, hogy melyik cczést csinálod, mennyire durva. Mert lehet, hogy felesleges egy Reba. Bár ha ugyis sokáig akarod használni, akkor tökéletes. Egyszóval tökéletes.
Posted 2005. August 16. - 17:55
Posted 2005. August 16. - 17:51
Hi!
Ha már szóbakerült a Reba, szerintetek merevvázba, cc-re jó lehet vagy oda már túl sok? Konkrétan egy Giant XTC-rõl lenne szó. Gondoltam jó a súlya, a 85 mm talán nem rontja el a geo-t sem. Késõbb meg jó lehet egy nagyobb össztelósba is... :-) Szal vélemény?
Ha már szóbakerült a Reba, szerintetek merevvázba, cc-re jó lehet vagy oda már túl sok? Konkrétan egy Giant XTC-rõl lenne szó. Gondoltam jó a súlya, a 85 mm talán nem rontja el a geo-t sem. Késõbb meg jó lehet egy nagyobb össztelósba is... :-) Szal vélemény?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2005. August 16. - 17:50
Elszakadni csak nem fog, de vhogy biztos meg gyengül. Na mind1 nem akarok sokat darálni arról amit ugyse tudok;)
Posted 2005. August 16. - 17:28
jelentkezzen akinek a tárcsafék miatt elszakadt is egy küllõje, úgy hogy nem ugribugris.
Posted 2005. August 16. - 16:53
Posted 2005. August 16. - 15:43
Posted 2005. August 16. - 15:41
És a tárcsafék nem szadizza széjjel a küllõket?
Amikor kezdtek bejönni a köztudatba írkálták, hogy kinyírja a küllõket, merthogy azokon keresztül fékezõdik a felni+gumi...
Amikor kezdtek bejönni a köztudatba írkálták, hogy kinyírja a küllõket, merthogy azokon keresztül fékezõdik a felni+gumi...
Posted 2005. August 16. - 14:53
hát egy 16 ezres felninél már meggondolnám.
meg amúgyis
ha használja az ember, akkor már beletörõdik, egy jó v fékpofa is drága, és mindezek mellett van fincsi bbb pofa tárcsákba kemény alig 3e-ért..
tehát ki lehet hozni, csak a beleugrás sok sok pénz
és megincsak a kinek mennyire éri meg kategóriába estünk vissza
na de on,
meg amúgyis
ha használja az ember, akkor már beletörõdik, egy jó v fékpofa is drága, és mindezek mellett van fincsi bbb pofa tárcsákba kemény alig 3e-ért..
tehát ki lehet hozni, csak a beleugrás sok sok pénz
és megincsak a kinek mennyire éri meg kategóriába estünk vissza
na de on,
Posted 2005. August 16. - 14:52
ha most kéne vennem telót tököndöfném magam
illetve persze,válogatnék a régiek közül
amúgy zolle a Judit nem kottyan már yó ideye semennyit sem mert múlt évben meg lett csinálva,sõt,a FUNNkakit is lecseréltem ChrisKingre
szóval nincs többé korpa csak gyönyörû haj
amúgy megint van psylo a családban! igaz,nem sokáig,csak 1-2 hét :-/
nem változott semmit,köpüli az olajat rendesen és recseg mint az istennyila
de azért szeressem én õt
illetve persze,válogatnék a régiek közül
amúgy zolle a Judit nem kottyan már yó ideye semennyit sem mert múlt évben meg lett csinálva,sõt,a FUNNkakit is lecseréltem ChrisKingre
szóval nincs többé korpa csak gyönyörû haj
amúgy megint van psylo a családban! igaz,nem sokáig,csak 1-2 hét :-/
nem változott semmit,köpüli az olajat rendesen és recseg mint az istennyila
de azért szeressem én õt
Posted 2005. August 16. - 14:50
de mennyi egy felni?
pofát meg 3-6 havonta cserélhetsz 4-5 ezerér
pofát meg 3-6 havonta cserélhetsz 4-5 ezerér