Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2005. August 23. - 22:28
Gyerto / tipus? Innen induljunk ki, ha mar tudjuk mi az, konnyen lehet, hogy segitseg is lesz.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. August 23. - 22:24
mi van?????????????
olyan nincs!
ha van benne olaj van vissza csili feltéve ha nem fingott meg.
ha tök üres az egyik oldala akkor annak levegõsnek kéne lennie, mert az olaj cask nem rúgózik úgy magában.
milyen teló?
olyan nincs!
ha van benne olaj van vissza csili feltéve ha nem fingott meg.
ha tök üres az egyik oldala akkor annak levegõsnek kéne lennie, mert az olaj cask nem rúgózik úgy magában.
milyen teló?
Posted 2005. August 23. - 22:18
Sziasztok srácok.
Hozzáértõk véleményét/válaszát várom.
Vettem 1 duplavállas telót, amelyiknek az 1ik szára olajos.
A másik tök üres.
ÉS a teló túl puha, tekerés közben 15cm-et mozog.
Hogy lehetne ezen változtatni? (keménység nem állítható)
Talán sûrûbb olaj kellene bele?
Esetleg ismertek olyan helyet vagy valakit aki tud nekem a másik oldalába is tenni olajos megoldást.
Jameghogy nincs benne visszaút csillapítás.
AZt is meg kellene csinálni, mind1 hogy milyet csak legyen benne.
Kérlek segítsen aki csak tud.
Várom válaszaitokat, akár e-mailben is. rambo1@axelero.hu
a leg csekélyebb információ is sokat segíthet.
Kérlek segítsetek.
Hozzáértõk véleményét/válaszát várom.
Vettem 1 duplavállas telót, amelyiknek az 1ik szára olajos.
A másik tök üres.
ÉS a teló túl puha, tekerés közben 15cm-et mozog.
Hogy lehetne ezen változtatni? (keménység nem állítható)
Talán sûrûbb olaj kellene bele?
Esetleg ismertek olyan helyet vagy valakit aki tud nekem a másik oldalába is tenni olajos megoldást.
Jameghogy nincs benne visszaút csillapítás.
AZt is meg kellene csinálni, mind1 hogy milyet csak legyen benne.
Kérlek segítsen aki csak tud.
Várom válaszaitokat, akár e-mailben is. rambo1@axelero.hu
a leg csekélyebb információ is sokat segíthet.
Kérlek segítsetek.
Posted 2005. August 23. - 21:13
ha engem kérdezel, akor egy nagyobb felkoppanásgátló a nyomórud feje alá, meg egy pár rövidebb rugó.....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. August 23. - 20:28
Valaki tud infót adni errõl a kitrõl? Mi az ami van a csomagban? Mennyire kell szétbontani a villát?
Posted 2005. August 23. - 20:26
szvsz
a travel kit szertem kb 2 rugó, meg valami mûanyag lehet, nem hinném, hogy számít a csili fajtája
meg gondolom a belek kompatibilisek egymással, tehát ha pont cserélni akartok, menni kéne
a travel kit szertem kb 2 rugó, meg valami mûanyag lehet, nem hinném, hogy számít a csili fajtája
meg gondolom a belek kompatibilisek egymással, tehát ha pont cserélni akartok, menni kéne
Posted 2005. August 23. - 20:23
Posted 2005. August 23. - 20:11
Nekünk meg 200as van, és 170-est szeretnénk belõle. Bartel nem lehet? Travel kitrõl semmit nem találtam a neten, pedig még a keresõt is használtam.
Aktuális civil
Posted 2005. August 23. - 20:07
Mivel gyári a kit, így semmi nem fog változni, ugyanolyan lesz mint ami gyárilag 200-as.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. August 23. - 19:42
És ha ilyen kitet használok, akkor változik valamit a mozgás karakterisztikája? Vagy ezáltal elérem a gyári 200mm-est.
Posted 2005. August 23. - 19:12
A 2 villa nem ugyanaz, lehet kapni 170-est meg 200-asat, e kettõ átalakítható egymásba egy travel kit-tel ami x pénzbe kerül.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. August 23. - 18:33
Venni szeretnék egy 888rc-t 05öset, és aki tudná hozni nekem, azt írta, hogy 170mm-esen jön be. Mivel a 20cm-ért venném, ezért szeretném tudni, hogy milyen meló átállítani 200mm-re? (ha esetleg az érintett is olvasná, akkor ne vedd sértésnek, hogy itt is megkérdezem , köszi )
Posted 2005. August 23. - 15:36
bár én tuti nem raktam volna vissza.
Én sem raktam vissza inkább csináltam róla másolatokat és feltekertem õket rugó alakúra hátha így jobban mozog:)
nah mindegy köszi
Posted 2005. August 23. - 14:52
ez ha minden igaz a rugóelõfeszítõ állítókája.
semmi különöst nem mutat, csak hogy mennyire van elõfeszítve a teló(suntouromnál is ez volt)
semmi különöst nem mutat, csak hogy mennyire van elõfeszítve a teló(suntouromnál is ez volt)
Posted 2005. August 23. - 14:51
elõfeszítés
ha lejjebb megy a sárga pöcök akkor keményebb lesz a teló
ha lejjebb megy a sárga pöcök akkor keményebb lesz a teló
Posted 2005. August 23. - 14:49
Hello!
Vettem anyának egy bringát, a telón nincs már matrica igy nem tudtam utána nézni, mit is kellene látnom itt ill. mire is való ez a kis vissza jelzõ. (lásd fotó)http://pix.bikemag.h...navId=x2644f568
kösz: Emil
Vettem anyának egy bringát, a telón nincs már matrica igy nem tudtam utána nézni, mit is kellene látnom itt ill. mire is való ez a kis vissza jelzõ. (lásd fotó)http://pix.bikemag.h...navId=x2644f568
kösz: Emil
Posted 2005. August 23. - 10:47
Posted 2005. August 23. - 10:29
valaki megtudná mondani hol találok a 2002 extrém arany becsúszóju boxxer-rõl képet?????elõre is kössz
MIKLOS BIKERS3
Posted 2005. August 23. - 10:17
:scared:
akkor tényleg csak akkor lesz ha ebayrõl kifogok valamit nagyon olcsón
mert ez így embertelenül drága
ha meglesz, a stucnigyártás ügyében majd kérdezgetni foglak
mert erre én is gondoltam;)
akkor tényleg csak akkor lesz ha ebayrõl kifogok valamit nagyon olcsón
mert ez így embertelenül drága
ha meglesz, a stucnigyártás ügyében majd kérdezgetni foglak
mert erre én is gondoltam;)
Autist Team:)