Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

azaz:-)

csak azt nem értem hogy szétszedés nélkül hogy tudod eldönteni hogy "eltünt róla az összes zsír"

amúgy stimmel.
mellesleg sztem zsírozásért nem veszíti el a garanciát... de vidd el boltba, add elõ nekik ha ettõl tartassz(és ha nemtod hogy kell szétszedni)

Pl: A becsúszók olyan szárazak mint az allways után a bugyid :), erõsen romlott a mozgása + szemmel látható kopás megjelenése a felület kezelésen. Szvsz minden jel a zsír hiányára utal. Lehet, hogy megpróbálom szét kapni.
Emil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
azaz:-)

csak azt nem értem hogy szétszedés nélkül hogy tudod eldönteni hogy "eltünt róla az összes zsír"

amúgy stimmel.
mellesleg sztem zsírozásért nem veszíti el a garanciát... de vidd el boltba, add elõ nekik ha ettõl tartassz(és ha nemtod hogy kell szétszedni)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

ha nem akarod megcsinálni egyedül, vidd el boltba....

;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

a kenést szétszedéssel tudod eszközölni...
alul két csavar kiszed, széthúzod a villát, bezsírozod, kitakarítod, majd viszsa az egészet

Ez igaz, de a zsír 1.5 hét után eltünt róla teljesen a teló még garanciállis így az ilyen kis bulgárkodás a garancia vesztésével járna. Nem de?
Emil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a kenést szétszedéssel tudod eszközölni...
alul két csavar kiszed, széthúzod a villát, bezsírozod, kitakarítod, majd viszsa az egészet

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás
[quote name='Idegen']SZiasztok!

Új vagyok a fórumon és természetesen a bringám is régi új. Szóval SUNTOUR NRX 7000 telót raktak a gépembe. Errõl tud valaki megfogható tapasztalattal szolgálni? A kétkereküm tracking és így is kívánom használni az kicsit gyanus, hogy a gyártó csdak 2003 ban hozta ki ezt a tipust és nem folytatta.

Nekem most 7500-asom van a gépben, de az is eléggé szarka. Néhány hét alatt megkopot a becsúszó felûlet kezelése. Nincs rajta zsirzó gomb pedig erõssen igényelné a kenést.
Emil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
OFF

15 percel kesobb mar nem talal ilyet.

bazzeg és tényleg nem figyeltem az idõt elég pontosan.
szorríí vagyok.

ON
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

háttal a tudodminek? ;)

Omg, afene. :D
Pedig ezt be kéne vezetni mindenhol a '05 készletek kifuttatására.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
15 percel kesobb mar nem talal ilyet.

legközelebb, ha hibát találsz: Feltöltött kép

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Note: This offer is valid through US dealers only.

háttal a tudodminek? ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ez vajon müködik nálunk vagy még kérdeznem is kár volt:http://www.answerpro...005 12:40:36 AM ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_mongoo5e_*

vendég_mongoo5e_*
  • vendég
oké az megfogadtam
Csak valamiért nekem nem volt ott az ezt modosítom viszont nem akartam hogy hülyének nézzetek.azé köszi

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

úpsz újonnan bocsi

legközelebb, ha hibát találsz: Feltöltött kép

Idegen

Idegen

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
SZiasztok!

Új vagyok a fórumon és természetesen a bringám is régi új. Szóval SUNTOUR NRX 7000 telót raktak a gépembe. Errõl tud valaki megfogható tapasztalattal szolgálni? A kétkereküm tracking és így is kívánom használni az kicsit gyanus, hogy a gyártó csdak 2003 ban hozta ki ezt a tipust és nem folytatta. Rock Sock Metrot cseréltem le de az az új kiadás colt ahol csak bal oldalt volt rugóstag és a jobb szárban semmi. Mivel súlyos egyén vagyok nag yvolt a negatív rugóut most jó. De meséljetek mit tudtok a telorol?

vendég_mongoo5e_*

vendég_mongoo5e_*
  • vendég
úpsz újonnan bocsi

vendég_mongoo5e_*

vendég_mongoo5e_*
  • vendég

a rugókovács tele van univerzális méretekkel ;) www.setaloujjak.hu

wedge:
ha sokat öntene bele, egy ideig még jön ki. ha egy hét mulva is jön, akkor ott más hiba lesz.

oké köszi
és az nem baj hogy szuszog ,tehát lenyomom és sziszeg,az a baj már nem emlékszem hogy ujjonnan milyen volt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hali emberek! Sorry hogy nem olvasom végig a topicot :P inkább kérdeznék. Ti hol szoktatok a telóba más rugót venni. Olyan is érdekelne (ha van) ahol nem csak boxerbe meg ilyen 100rongyos telókba lehet kapni rugókat hanem teszemazt "univerzális" méretüeket is.
Ja és kb mit kóstál egy ilyen rugó pár...

Thx a segitségetek!

a rugókovács tele van univerzális méretekkel ;) www.setaloujjak.hu

wedge:
ha sokat öntene bele, egy ideig még jön ki. ha egy hét mulva is jön, akkor ott más hiba lesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_mongoo5e_*

vendég_mongoo5e_*
  • vendég
Helósztok tud valaki mondani valamit azzal kapcsolatban hogy ha 2002 es Z1 es WEDGE van és a szimeringeknél eresztette az olajat(nem volt hozzányúlva a vétel óta) és elvittem olaj szimering cserére meg is csinálták de ugyan úgy szuszog és ereszti az olajat.Most az a baj hogy túltöltötték,vagy elkopott a becsúszó és azért ereszt szegény ?

...Dzsony...

...Dzsony...

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Hali emberek! Sorry hogy nem olvasom végig a topicot :P inkább kérdeznék. Ti hol szoktatok a telóba más rugót venni. Olyan is érdekelne (ha van) ahol nem csak boxerbe meg ilyen 100rongyos telókba lehet kapni rugókat hanem teszemazt "univerzális" méretüeket is.
Ja és kb mit kóstál egy ilyen rugó pár...

Thx a segitségetek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

66-ról jövõre az ígéretek szerint 4 centi ugrik le! még a végén a legjobb villa lesz.

ezt mondom én is. :D még az is lehet, hogy megrögzött acélrugó fan létemre levegõset veszek.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.