mellesleg jt eszembe, a 2004es marzoknak, mint pl a z150-nek is olyan szaros qr20 tengelyrögzítése van! és ugyebár ha nem tévedek az nem a legjobb találmány?!
Azért nem az összes marzonak szerencsére..
mellesleg jt eszembe, a 2004es marzoknak, mint pl a z150-nek is olyan szaros qr20 tengelyrögzítése van! és ugyebár ha nem tévedek az nem a legjobb találmány?!
ja és erre az olajcserés dologra kitérve...
akár egy új teleszkópon is dobhat ha "jobb" olajat teszünk bele???
meg mit takar ez a "jobb" olaj?
van vmi neve is?
vagy ez is olyan hogy attól függ, nekem mi lenne a jobb hogy mire akarom használni???
Rock Shox Reba sl....pldcc-re milyen telót érdemes venni? kb 60- 70.000 körül gondolkodok. levegõsnyomóst vagy milyet (bocse, pontosan nem értek hozzá), már lehet ennyiért kapni?
csak attól félek, nehogy akkormeg túl puha legyen..
mondjuk egy pike-ben is jót tehet egy olajcsere?
igen, a boxxer sose lesz olyan, mert közük sincs egymáshoz, tök másra való a 2, tök más a karakterisztikájuk.
a boxxert nem úgy kell nézni, hogy megnyomogatom, azt jó vagy nem jó. kell neki egy minimális terhelés, hogy az olaj körbeérjen és mindent körbekenjen. más szóval van neki üzemi állapota.
aki rendesen használja, az rájön, hogy így van és akkor nincs párja.
ez a rendes használat verseny és nem hobbi-fagyizós használatot jelent, a 02-es Boxxi CSAK verseny villa.
a Tied más tészta, mert abból hiányzott pár dolog, csoda, hogy úgy mûködött.
Nekem a monster az etalon mozgásban azt keresem mindenben..
Lehet hogy ez a baj.
jó de õ nem ért hozzá
csak bele kéne rakni a blekboxot és csááááá
de ahogy nyomkodtam, nincs vele baj csak iszonyatosan kemény/lassú
akkor a salának ami van 2003as WC se jó?