nem, nagyjából jól értetted.
én csak annyit mondtam, hogy gyárilag is jól mozognak a rs-ek
az hogy valaki megszokta a marzót, az egy dolog.
de az hogy lexarozni, mert nem mozogja ki a cigicsikket, hát:-)
én meg ezt nem csípem teljesen, csak a pontos számadatok, egy villa, bicikli csak akkor az, ha úgy mozog, és úgy van beállítva mint cedricé.
vágod.
de mind2 csak üldözési mánia fíling amúgy.....
igen sokan használnak boxit, és igen csekély azon emberek száma, akinek guminyomos van. és mégis nem egy közülük nagyon nagyon jól mozog, a többi meg simán csak jól.
és nem csúsztatás.
Jó akkor szûkítsük a kört.
Boxxer.
A legtöbb nem mozog jól, kérdezzük meg szakértõnk legszebbcsávót.
Vagy kérdezzük meg gulyás urat aki a sáját villájával sem elégedett, ami betudható a maximalizmusnak is de akkor nem mondana ilyen hogy ezek a 05-ös boxxerek nem az igaziak.
És nem guminyom tuning kell, hanem van egy csomó másféle pld, amit te magad is megcsinálsz amit megett endroo is hogy, kimozogja az útját-és ne úgy mozogjon mint egy rokkantnyugdíjas az NBA meccsen.
Hozzáteszem van olyan boxxer ami gyárilag jó, pld kakas villája meglepõen jól mozog, pedig az csak ride nem is team vagy wc.
De akkor feltehetnénk azt a kérdést is hogy miért a boxxer van a világon a legtöbb tuning cég, tuning oldal és tipp?
Mert olyan jó mert annyira szeretjük vagy mert annyira jó?
Nem..
Azt aláírom hogy én megszoktam a Marzot és mindenben azt keresem, tény.
De azt hiszem hogy azt igazán elvárhatnánk egy villától hogy legalább az útját kimozogja..
A cedrices hasonlat meg hülyeség..
Ilyet senki sem mondott, még hasonlót sem, viszont azt ismerjük el hogy, jó lenne ha úgy mozogna:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.