Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

dirtbike

dirtbike

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Köszz.Hát inkább dirt/streetre kéne és lehetõleg átütõs úgyhogy dirt jam,pro az annyira nem jön szóba inkább keresek használtan 1 sherman jumpert v. esetleg ha normális ára lesz a jövõévi (lassan idei) dj 3 asnak akkor azt.A mozgása az hasonlít a marzóéhoz v. csak progresszív az egész mozgása?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
marzo dirt jumper és dirt jam.
mozgásra nulla, de dirtre pont elég. ugyis csak arra kell, hogy egyenesitsen egy elcseszett ugrást. arra meg bõven elég.
ha freeride villa kell, ne olyat vegyél.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

dirtbike

dirtbike

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Hello én is majd tavasszal szeretnék villát venni és érdeklõdnék h a sherman jumper az mien lehet mozgásilag?vagy estleg v.mi más dirt villát tudnátok ajánlani?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
LL szerint, a jelenlegi RST-mnél minden csak job lehet:) És milyen igaza van. Az a bibi, hogy flicket nem próbáltam még, csak breakoutot, arra meg nem emlékszem már:-/
Mivel plus, elvileg 110 a legkisebb út.150 a legnagyobb. Az meg ugye...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem vedd a shermant
meik variáció?130/110?
akor igen ha kisebbre veszed ugy "progressziv"lesz,mivel össze van nyomva a rugó,de mászáshoz,ugráli nagyon jó lessz,hidd el!
Ha nehezen mozogna akor 2,5ös olajat bele,mevált és sokkal finomabban mozog

mien vilád van most?!

mert pl marzós mozgást ne várj tõle,nem olyan lessz,de tokéletesen mozog!

ha jó áron va vedd meg!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Üdv!

Tavasszal jó lenne újítani egy villát. Még csak gondolkodás szintjén ugyan, de egyik jelöltem Thommey sherman-je lenne(errõl Õ még nem tud), talán megvan még neki. Úgy gondolom, ha valaki, akkor Õ talán rendbentartotta. Meg ugye olyan nagyon sokat nem kaphatott a tesztvillák miatt:)
Mitzkey kollégát kérdeztem már, neki sima flick van, de dícsérte.
Elsõ és legfontosabb kérdésem az volna, hogy a polart mennyire vágja pofán? Mivel elég nagy villa. Aztán van itt egy iylen kritika is, hogy ha letolja az ember teljesen, akkor nem mozog olyan szépen.
Pinkbikeon néztem, hogy néhány manitou becsúszója el van színezõdve. Ez mitõl van?
Most ennyi. Remélem tudtok tanácsot adni. Elõre is köszi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem szeretek oldalakat torolgetni topikokbol

ha offtopik post van, nem kell valaszolni, meg kell nyomni az ertesites gombot, es majd meg lesz oldva a dolog

koszike

ON
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Szab

H.Szab

vendég

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

és ebbõl mennyi van a kezedben?
140 a teló
40 a hajtómû
130-180 a yasec váz
mi is volt még.
(ezeket írtad eddig csak ha jól emlékszem)
legrosszabb esetben is 290-340 ezred van akkor most ott a kezedben, és várod hogy elmehess boltba.

de nemtudom miért nem foxot veszel ez esetben? egy terralogic cc teló és kész.

milyen telo?

opi89

opi89

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Amúgy csak 1 éve bicajozok.A Yasec-rõl csak annyit hallottam, hogy ritka és csak most kezdem a komolyabb bringaépítést.

opi89

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor a telósat felejtsd el, olvasgass csak vissza. addig ne írj ide, már volt ilyen, a falat kaparta mindenki.
olvasgasd a gyártó honlapját, vagy a forgalmazóét, és akár ezt a topicot(ha túl soknak tartod, akkor sejtheted miért, pont az ilyenek miatt)

na tehát.

opi89

opi89

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
1. a YASEC váz csak kíváncsiság

2. a teló majd 1/2 év múlva

3. most váz, hajtómû, hátsóváltó

opi89

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Várj! XC-re YASEC váz? Te rohadt profi lehetsz akkor. Olcsóbbért is kapsz XC-re tökéletes vázat.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és ebbõl mennyi van a kezedben?
140 a teló
40 a hajtómû
130-180 a yasec váz
mi is volt még.
(ezeket írtad eddig csak ha jól emlékszem)
legrosszabb esetben is 290-340 ezred van akkor most ott a kezedben, és várod hogy elmehess boltba.

de nemtudom miért nem foxot veszel ez esetben? egy terralogic cc teló és kész.

opi89

opi89

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
KB. 140 ezerig gondolnám!

opi89

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Tudom, én írtam :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ja és TAPSZTALAT: MIVEL VOLT EDDIG SUNTOUR-om ÉS RS DUKE-om ÉN INKÁBB AZ RS-re SZAVAZOK: ÍGY JÓ????

ez logikus.....

:wtf:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és mennyi pénzed van rá? mert ez a kérdés elõl kitértél.
túl nagy lendülettel kezdtél.

opi89

opi89

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
(Nem tudom mi a baj a megfogalmazásommal ?:))Amúgy CC, Maraton felhasználásra kéne egy jó teló.

opi89

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Sir, Yes Sir! :)
White Horse

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
VISSZAOLVASNI!!!!!

és nem váálaszolni
köszönjük.