Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a vf az egy juniorT 888 külsõbe bujtatva. 150-et megér, de többet semmivel.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
150-ért a 888 se túl valószínü (kivéve ha VF) de a 40 aztán már végképp utópia ennyiért.

Az apróban nemrég láttam 888-t használtan talán pont 150-ért azzal jársz a legjobban ha még megvan.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hogy én is belekotyogjak
itt is van egy demo9 888al
és el sem lehete máshogy képzelni,anyira jól beleillik,ind mozgásra,mind geora...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A demohoz nem is a beépítés miatt nem illik a boxxer pld(mert a 9-esrõl van szó)mert a sinisterbe maxra kihúzva azért jó volt a 05-ös magasságra, hanem a váz mozgásához nem megy, oda a 888 kell, vagy a fox, de arra meg keret nem lesz ezt borítékolom..
Még Lcs is a 888-at ajánlotta a Demo9-be szóval neki azán már hihetünk:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
meg szerintem a 63-64 fokos fejcsoszoghoz meg az idei magasabb Boxxi se lenne eleg magas. Vagyishat biztos el lehetne menni vele, csak ez kicsit olyan, mintha egy ferrarira 195os gumit raknal. megy az azzal is, csak nem lehet vele kihozni a maximumot.

Szoval en mar csak ezert is maradnek a 888nal.

ha 8asrol lenne szo, akkor boxxi vagy 66 lenne a tippem.

[ha nincs tul nagy kulonbseg beepitesi hosszokat illetoen akkor nemszoltam, de ugy gondoltam hogy van]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
a boxxer egyedül azért jó mert kb a feléért meg lehet venni mint a 888-at. viszont kb annyival gyengébb is szerintem. de kezdjünk 888 vs. boxxer vitát, úgyis tudom ki nyer. én egy doradot tudok ami szépen mozog, de az most nem eladó :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

bõvebben: dorado tapasztalat alapján!!! nem igazán jó a gyári változatában, és túl sokat kellene vele berhálni, hogy használható legyen.

40-rõl meg jövõ héten lesz bonc tapasztalat ;)

ha 150-ed van telóra akkor azért nem igazán esélyes sem a dóri sem a 40. abból max 888 vagy boxxer jön ki. boxxert nem vennék (mégegyszer), 06-osat meg ugye még kevesen teszteltek.

de melyiknek jó az ár/érték aránya? a maseratinak, a ferrarinak vagy a mclarennek? érzed az iróniát?

lol
mostmár igen.
a boxxert sokan védik és sokan támadják nem tudom kinek higgyek, jó lenne ha lennének itthon is testride-ok és lehetne variálni-próbálgatni.

nem egy dorádót láttam már versenyeken (itthon).
szóval marad ez 3 shiverrel is láttam már. de haggyuk minek is kérdeztem.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
bõvebben: dorado tapasztalat alapján!!! nem igazán jó a gyári változatában, és túl sokat kellene vele berhálni, hogy használható legyen.

40-rõl meg jövõ héten lesz bonc tapasztalat ;)

ha 150-ed van telóra akkor azért nem igazán esélyes sem a dóri sem a 40. abból max 888 vagy boxxer jön ki. boxxert nem vennék (mégegyszer), 06-osat meg ugye még kevesen teszteltek.

de melyiknek jó az ár/érték aránya? a maseratinak, a ferrarinak vagy a mclarennek? érzed az iróniát?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Mit gondoltok a manitou gold label j. s. 2 -rõl? Áráról vagy súlyáról lehet vmi tudni? Vagy dirtre jobb a marzo dj? Nem túl nehezek?
Vagy más?

Ár a Velotrade árlistán, súly a honlapon. És szerinted mennyit tudunk mondani egy 2006-os telóról?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
dirtre..

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

akkor MG-e miert merevvilla 2 centi rugouttal?

mert az MG-é :D

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Mit gondoltok a manitou gold label j. s. 2 -rõl? Áráról vagy súlyáról lehet vmi tudni? Vagy dirtre jobb a marzo dj? Nem túl nehezek?
Vagy más?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor MG-e miert merevvilla 2 centi rugouttal?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
csak olyan kb, mint a Boxxer, ki kell pucolni idõnként, különben fos...mint minden más, kivéve Marzo, annál meg úgysincs jobb.

de flickben még mindig nincs zsír, hanem semi bath, tehát nem lehet olyan mint a BO.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
az az egy hónap istenes lenne :D
ha olyan amilyen akkor egy egy hét..ha nem akkor mind1 mennyi idõ

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es nincsenek mar ilyen elkoszolodods, eltomodos, belassulos, beallos dolgai? vagy olyan, mint a Big One volt, hogy egy honapig mozog, aztan szet kell kapni, ujrazsirozni es mehet tovabb?

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Vagy ha ragaszkodsz manitouhoz akkor gold label lesz atütõs, 130 pénzért.
Zolle! Thommey-féle villához nem tudsz véletlenül hozzáfûzni valamit?

a Flick-hez:
Úgy tudom Thommey már eladta.
Amúgy az egyik legjobban sikerült villája a Manitou-nak (lényegében ua, mint a breakout SPV nélkül, 1 1/8-as nyakkal). Én is mentem vele pár hónapot.
Valaki írta, hogy nincs olyan mozgása mint egy marzonak. Ez igaz....jobb annál - attól függ melyik marzo, mert õk is tudnak fos mozgású villákat csinálni, szóval...de ha nem is jobb, tök más....lineárisabb, ha 2.5-es olajjal nyomod, DH-ra is tök jó itthonra.
Becsúszó elszinezõdésével nem kell foglalkozni, a mûködést nem befolyásolja.
Polar-ba sztem nagy.
Ha összenyomod 110-re, az a rugó összenyomásával történik, ezért úgy már kurva kemény (nekem), viszont úgy jó dirtre vagy lehet vele mászni.

Szóval nagyon jó villa, ha tudsz vegyél!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL szerint, a jelenlegi RST-mnél minden csak job lehet:) És milyen igaza van. Az a bibi, hogy flicket nem próbáltam még, csak breakoutot, arra meg nem emlékszem már:-/
Mivel plus, elvileg 110 a legkisebb út.150 a legnagyobb. Az meg ugye...

ne görcsöljéé-... jó lesz az.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Vagy ha ragaszkodsz manitouhoz akkor gold label lesz atütõs, 130 pénzért.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sztem a dirt jam eléggé über villa, még nekem is tetszik
átütõ meg nem fontos ha nem 200as pizzával használod, és ha dirtelsz úgyse lesz rajta fék, vagy ha igen, max lassúzár