csak kipróbáltuk. lehet, hogy csak ez a darab nem mozgott...
de a kiskölyök(volt vagy 10-12 éves) simán tolta a kápolna 2 nagyságú ugratókat...
látod, nem azon múlik
csak kipróbáltuk. lehet, hogy csak ez a darab nem mozgott...
de a kiskölyök(volt vagy 10-12 éves) simán tolta a kápolna 2 nagyságú ugratókat...
És mire is való a Splice? Vagy ez kimaradt az agyonmûvelt agyacskádból?Ma nyomogattam a waterlooi dirt pályán egy Manitu Splice-t...
....az mi a retkes lószar???? Az rstém mérföldekkel jobban mozog..
Pont egy splice-t látttam a múlt héten kettéesni szép látvány...Ma nyomogattam a waterlooi dirt pályán egy Manitu Splice-t...
....az mi a retkes lószar???? Az rstém mérföldekkel jobban mozog..
Ride everywhere.
.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hi! A RS Duke XC-rõl, ill. a Duke SL 100 MCD-rõl tudtok valamit? (Mármint az adatokon kívül, mert azt én is L tudom olvasni) Tapasztalatok, ilyesmi...
mi ennek a menete Konás kolléga ?, mert németül nem tok joformán semmit, viszont +néztem a marathon xc árát...és q.jóó, német ismerösõm meg van..http://www.bike-disc...?uin=1730447515
itt azért barátibb az ára: 420 Euro + német ismerõs.
...De lehet venni keccazer marzo maratont, ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
30-as? olyan kicsit nem láttam még asszem. de 31.8-as befogó mellett azt hiszem 45 a minimum.
és enduro gépet épitek all mountain. érted. pont jó. még a végén elsõváltót is veszek.....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.