Pont egy oldalt kellene visszaolvasnod....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2005. október 05. - 22:03
Csak végig kellene olvasnod... XC/maraton felhasználásra
Írta 2005. október 05. - 20:48
Engem meg az érdekelne, hogy mi van egy Skareb Comp-ban. Levegõ meg olaj? Van valahol leírás?
Eltaláltad:)
http://ebike.hu/term...eleszkopok/1404
Manitou oldalán compot nem találtam, de itt van a letöltéseknél leírás.
Írta 2005. október 05. - 20:38
Engem meg az érdekelne, hogy mi van egy Skareb Comp-ban. Levegõ meg olaj? Van valahol leírás?
Eladnék egy komplett 21-es Alivio hajtásláncot egy pár ajándék kerékkel 15-ért... meg egy RST Capa CL-t 8-ért.
Írta 2005. október 05. - 20:30
Pénzem még nincs, elvileg ehéten kezdek el dolgozni így suli mellett, aztán gyûlik szép lassan. Ha nem lesz munka, nem lesz ilyen jó teló se, marad a szupi rst. Apróba van egy Phaon, 50ért, jónak tûnik. Ha baj van vele az tényleg macerás, ugye elvileg a forgalmazó a mali, de hát amilyen emberek ott vannak.., nem is hallottak még magura telóról.
Írta 2005. október 05. - 20:28
Na, ja. Ezt ráadásul el is felejtettem.Valamint a magurával még olyan problémák is lehetnek, hogy ha baja van... itthon szvsz mindenki széttárja a kezét...
Írta 2005. október 05. - 20:21
Valamint a magurával még olyan problémák is lehetnek, hogy ha baja van... itthon szvsz mindenki széttárja a kezét...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 05. - 20:20
Van sok pénzed? Mert a Magurák piszok drágák. Infót meg nagyon ne várjál, mert ha jól emlékszem, itt a fórumon nincs Magura teló tulajdonos. De ne nekem legyen igazam.Hi!
A 2006-os RS telók, monnyuk a Revelation Magyarországon mikortól lesz kapható? Lassan azért megjönnek az elsõ szállítmányok nem?
Más: Magura villák milyenek lehetnek? Engem a Phaon érdekelne, milyen a mozgás, mennyire bírja stb.
Köszi
Írta 2005. október 05. - 20:06
Hi!
A 2006-os RS telók, monnyuk a Revelation Magyarországon mikortól lesz kapható? Lassan azért megjönnek az elsõ szállítmányok nem?
Más: Magura villák milyenek lehetnek? Engem a Phaon érdekelne, milyen a mozgás, mennyire bírja stb.
Köszi
Köszi
Írta 2005. október 05. - 18:12
Az úgy elõszokott fordulni, hogy egy teleszkóp bal becsúszója nem kotyog, de a jobb emberesen? V-fékkel.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2005. október 05. - 15:28
gondolom nem érdekel csere 02es junior-tre ....
vagy igen?
el kell adnom pár cuccot h legyen pénzem, aztán megcélzok valami 60körüli boxxert
köszi a segítséget all
vagy igen?
el kell adnom pár cuccot h legyen pénzem, aztán megcélzok valami 60körüli boxxert
köszi a segítséget all
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2005. október 05. - 11:45
ejjj, pedig úgy beleszerettem a brutál kinézetébe, olyan csúnya és erõs
no nem baj, akkor keresek valami mást, egy öreg boxxert monnyuk
nehogy megvedd.nekem is volt.magas,nehéz,nem mozog.csajozni mondjuk lehet vele.viszont van boxxerem eladó.
Írta 2005. október 05. - 09:12
Írta 2005. október 05. - 00:09
Splice tapasztalatok vkinek? (XC és maraton felhasználásra)
Írta 2005. október 04. - 22:30
egy régi boxxer (pl 2002es ) ezerszer jobb választás, mint egy bigone
vegyél olyat, de inkább gyári festéssel
vegyél olyat, de inkább gyári festéssel
Írta 2005. október 04. - 22:18
jaja.
itt pihen egy a sarokba. használtam pár hétig...khm. pár nap után úgy beált mint egy merevvilla:)....mondjuk ez nincs már a legjobb állapotban. gyakran kell pucerájozni. amúgy elvileg meg lehet csinálni olyanra hogy jó legyen meg midnen. nagy, vastag, nehéz, csúnya. viszont mozog is ha meg van csinálva...
Írta 2005. október 04. - 22:16
ejjj, pedig úgy beleszerettem a brutál kinézetébe, olyan csúnya és erõs
-> ALIAS KLEMENT
Írta 2005. október 04. - 22:14
hogy jól írtad le
mozgása fényévekkel rosszabb mint egy marzó
hidegben fõleg.
semmiképp se cserélj le egy marzót egy SW-re.
mozgása fényévekkel rosszabb mint egy marzó
hidegben fõleg.
semmiképp se cserélj le egy marzót egy SW-re.
Írta 2005. október 04. - 22:13
hello
lenne egy olyan kérdésem hogy Shock Works Big One??
van egy most használtan...és szeretném lecserélni a 02es Junior-t meg valami erõsebbre
csak félek h a big one mozgása felünõen rosszabb lesz mint a junioré
mi a véleményetek?
lenne egy olyan kérdésem hogy Shock Works Big One??
van egy most használtan...és szeretném lecserélni a 02es Junior-t meg valami erõsebbre
csak félek h a big one mozgása felünõen rosszabb lesz mint a junioré
mi a véleményetek?
-> ALIAS KLEMENT