Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

19. Bp Stuffz tali 2005.05.13-án
Indította
Jorus
, 2005. március 27. 20:02
Írta 2005. április 13. - 09:41

Palmi meg sem mer szólalni;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. április 13. - 09:39

Írta 2005. április 13. - 09:32

Mar megint ossze-vissza beszelsz

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 13. - 08:02

Cicu, ennyit rólad! Azért akkora a segged, mert az a fél km is lusta vagy letekerni. A gumicserérõl nem is beszélve... 
Bár mondjuk azt sem értem miért kell másoknak is autóval jönniük 1 bringás találkára, ami nincs is olyan messze tõlük, de én már csak ilyen tudatlanka maradok...
Rob! Úgy nem lehet leélned az életedet, h mindigy csak suli + vizsgák + "bocsi, de nem tudok menni, mert akármi" . Ezt fogod elmesélni majd az unokáidnak? Elég uncsi nagyapó leszel majd... Amíg "fiatal" vagy, addig kell éleni az életed, utána vegetálhatsz nyugodtan. 1x-1x be kell vállalni az ilyen összejöveteleket. Nem hiszem, h megviselne, ha meg igen, akkor gyenge vagy

Bár mondjuk azt sem értem miért kell másoknak is autóval jönniük 1 bringás találkára, ami nincs is olyan messze tõlük, de én már csak ilyen tudatlanka maradok...
Rob! Úgy nem lehet leélned az életedet, h mindigy csak suli + vizsgák + "bocsi, de nem tudok menni, mert akármi" . Ezt fogod elmesélni majd az unokáidnak? Elég uncsi nagyapó leszel majd... Amíg "fiatal" vagy, addig kell éleni az életed, utána vegetálhatsz nyugodtan. 1x-1x be kell vállalni az ilyen összejöveteleket. Nem hiszem, h megviselne, ha meg igen, akkor gyenge vagy

az észmentes nõnemû...
Írta 2005. április 13. - 07:56

Nem ingben mennék aminek a zsebében elbújhatsz úgyhogy ne örülj, de küldetek napraforgómagot valakivel;)DagiDig te is jossz?
![]()
Írta 2005. április 13. - 06:41

Írta 2005. április 12. - 21:39

Írta 2005. április 12. - 21:22

Akkor én is bejelentkeznék, bár biztos hosszú lesz az út haza a XVII.-be némi sör és zsírosdeszka után. Meg a sötétben is félek.
Írta 2005. április 12. - 21:18

Holnap már más kép lesz ott;)
Majd ha pénteken esik akkor nem mész;)
Majd ha pénteken esik akkor nem mész;)
Írta 2005. április 12. - 20:50

vole: de én még új vagyok és nem ismerek senkit. :cry:
ha 15ÿfelett van a hõmérõ megjelenésemre feltétlenül számíthattok. bár még gondolkozom mert akkor lesz az off stilo tali is. egyik kézben hülye bringások másik kézben hülye vdani hmmm hmmm melyiket is válasszam? :chin:
péntek este:
hááát határeset forrás: www.met.hu
ha 15ÿfelett van a hõmérõ megjelenésemre feltétlenül számíthattok. bár még gondolkozom mert akkor lesz az off stilo tali is. egyik kézben hülye bringások másik kézben hülye vdani hmmm hmmm melyiket is válasszam? :chin:
péntek este:

Írta 2005. április 12. - 20:22

Kemenyek vagyunk, de ha cunami lesz, akkor en tuti nem megyek 
Endroo, ha tekregsz ott egy kicsit, akkor tuti megtalalsz minket. Felismerheto banda

Endroo, ha tekregsz ott egy kicsit, akkor tuti megtalalsz minket. Felismerheto banda

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 12. - 17:27

Inkább béreljünk egy tankot. Az jó nagy, hangos, meg MINDEN.
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. április 12. - 17:05

És mi van, ha jégesõs-zivataros-hurrikános-cunami lesz pénteken? Vagy kemények vagyunk?
Akkor bérelek egy smartot és azzal megyek.

WaNNaRiDE
Írta 2005. április 12. - 16:16

És mi van, ha jégesõs-zivataros-hurrikános-cunami lesz pénteken? Vagy kemények vagyunk?
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
Írta 2005. április 12. - 15:56

bakker majdnem elmellõztem a római parti piknik topicot. most péntek 17 óra, ha jól szûrtem le, ugye? de mi az a daginõ? nem oda megyünk ahova szoktunk? ahol szar és hangos a zene?
Írta 2005. április 12. - 15:29

Írta 2005. április 12. - 15:02

Termeszetesen ugy ertettem hogy nagyon sajnalom es varunk szeretettel a kovetkezo osszejovetelre

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 12. - 14:59

na, a holzfellert hajtókart lesheted mikor veszem meg

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 12. - 14:55

Neked sose jo. Legkozelebb te mondd mikor legyen.
Bar, ha jobban atgondolom, ki kivancsi rad??
Bar, ha jobban atgondolom, ki kivancsi rad??

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 12. - 14:42

szivesen mennék, de ennél roszabb idõpontra nem is tehettétek volna....
pénteken pénzügytan II vizsga, szombaton eu integráció. elõtte 3 hétig egy szál vizsgám nme volt
pénteken pénzügytan II vizsga, szombaton eu integráció. elõtte 3 hétig egy szál vizsgám nme volt

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.