Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Posted 2011. April 22. - 16:42
Posted 2011. April 22. - 15:41
most eloszor csinalnam, nem vagyok az a tipus, aki beleugrik dolgokba - akkor vagok bele, csak ha minden tiszta, es pontosan ertem a mukodeset is, hogy hova mi miert kerul.
Posted 2011. April 22. - 15:38
2: Szerintem igen
3: Miért ne, de ott úgyis tömít a gumikarika
4: Én még nem találtam.
Ha ennyire bizonytalan vagy inkább vidd szervízbe szerintem.
Posted 2011. April 22. - 15:25
1. 5ml float fluidot csak bele kell onteni a levegos oldalon a csobe, mielott rakerul a szelepes kupak?
2. a szivacsot mivel kell atitatni? valahol float fluidba itatjak (mennyivel?), valahol meg abba az olajba, ami kerul bele.
3. a menetreszek zsirzasanal sima gepzsirt hasznalnak?
4. nincs valahol egy robbantott abra, hogy nez ez ki osszerakva belulrol?
Posted 2011. April 22. - 11:29
Posted 2011. April 22. - 10:56
judy butter? emlékszem, sõt van is még otthon egy pici. öreg vagyok?
ha a telos villa neked regi dolog, akkor nem
Posted 2011. April 22. - 08:10
Bicikli villáról beszélünk. Motorex is simán jó bele.
Régen volt a Judy Butter és a Manitou zsír (ha emlékszik még rá valaki). Kis tégelyben árulták arany áron.
Elfogyott és tettem bele mást és láss csodát teljesen jól mûködött azokkal is. (viszkozitás hasonló volt)
Posted 2011. April 22. - 07:36
Úgy nehéz segíteni, ha minden tanácsot megkérdõjelezel. Csak azt nem értem, akkor minek kérsz segítséget.
Egyébként, ha ez megnyugtat, elõször Sala szervizelte a telómat és lám, szerinte jó bele az 5w-s Motorex. Azóta a sajátomat is én csinálom, a páromét is és minden OK.
inkabb megkerdezem 5x, hogy mindent tisztazzunk, mintsem szetcsesszek benne vmit. a motorex villaba ugyanazt ajanlja motorhoz es bringahoz is? tehat egy motorosboltban megfelelot kapok?
fox fluid: a fox kétféle olajat használ, az egyiket az RSP (is) gyártja, a másikat meg a fuchs.
mindkettõ tizes, de az egyik a "green" a másik meg a "red" nem tudom mi a különbség köztük.
bocs rosszul irtam vegig - a fox float fluidra keresek alternativat. amit ilyen kis zacsiban is arulnak, adagonkent. a pirosat a fites villakba teszik csillapitasnak.
Posted 2011. April 21. - 23:23
mindkettõ tizes, de az egyik a "green" a másik meg a "red" nem tudom mi a különbség köztük.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. April 21. - 23:14
Posted 2011. April 21. - 22:56
azert legalabb parametereiben olyan olajat valasztanek, ami megegyezik a gyarival - 10w. a motorex amugy bevalt fox telokban hosszutavon?
fox fluidra mas alternativa?
Úgy nehéz segíteni, ha minden tanácsot megkérdõjelezel. Csak azt nem értem, akkor minek kérsz segítséget.
Egyébként, ha ez megnyugtat, elõször Sala szervizelte a telómat és lám, szerinte jó bele az 5w-s Motorex. Azóta a sajátomat is én csinálom, a páromét is és minden OK.
Posted 2011. April 21. - 21:22
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. April 21. - 20:45
Nem lehet rendesen ráfényezni stb........
Akkor gyors olaj, és szimering cserét neki, azt goo
Posted 2011. April 21. - 20:40
Zsírtalanítás nem egyenlõ a szilikon eltávolítással!
Nem látom, hogy írták volna vagy lenne videó, hogy több ezer km kibírt volna javítás.
De remélem sikerül kijavítani a telód!
Kár lenne érte.
hat alkohol utan nem szokott tul szilikonos maradni (amugy anodizalt alu felulet) szerintem nem lesz ennek baja javitas nelkul sem, legalabbis durva lenne, hogy egy 2mmes karc, ami lehet akar kavicsfelverodes is, tonkre tenne az egeszet.
Mindenhova mehet a 5w-s Motorex. Nem kell túlbonyolítani.
azert legalabb parametereiben olyan olajat valasztanek, ami megegyezik a gyarival - 10w. a motorex amugy bevalt fox telokban hosszutavon?
fox fluidra mas alternativa?
Posted 2011. April 21. - 19:20
de asszem majd megcsinalom en - mi kell hozza?
tomitoszett - az ok
olaj - milyen (green 10 eredetileg)?
meg irtak a "float fluidot" - ezt erdemes az originalt?
Mindenhova mehet a 5w-s Motorex. Nem kell túlbonyolítani.
Posted 2011. April 21. - 19:01
Nem látom, hogy írták volna vagy lenne videó, hogy több ezer km kibírt volna javítás.
De remélem sikerül kijavítani a telód!
Kár lenne érte.
Posted 2011. April 21. - 17:59
Scratched Your Fork Legs? | FAQ's, Top Tips And Tech Tips | Mountain Bike | Forums - BikeRadar
epyc: alternativ olaj, meg kenoanyag ami nem olyan rohadt draga, es nem nehez beszerezni.
rofike: lepoliroztam, igy nagyon sima. szerintem nem ez a gondja, valszeg az a szivacs ereszt at tul sokat. lehet csak tisztitani kellene vagy uj fluidot kellene neki adni, mert elol jon belole jobban, es mostanaban nagyon poros palyakon csapattunk (ott huzza le a port). talaltam a foxnal erre egy doksit:
http://www.foxracing...uick_Clean.html
hasznalom igy, aztan majd csinalok rajta egy olajcseret, es akkor kicserelem oket.
Posted 2011. April 21. - 17:58
Nyugodtan használhatod, elvileg, ha végigsimítod és nem áll ki sorja, akkor nem kéne a szennylehúzót, sem bántania.
Posted 2011. April 21. - 17:08
ezt elolvastam, alternativ dolgok erdekelnenek
Alternatív megoldás? Szedd szét foggal
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"