Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fox

- - - - -

• Please log in to reply
2442 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
jah, a régiek jók voltak még.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

igen. hát mi bármit csináltunk, nem mozgott többet 10 centinél. ráadásul azt is überprogresszívan.

Lehet azért, mert az enyém még régi modell és csak 100 volt az útja, most 80ra van összehúzva. 6,5cm-t szépen lineárisan mozog, utáni keményedik be.

A sebesség mindent megold.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
igen. hát mi bármit csináltunk, nem mozgott többet 10 centinél. ráadásul azt is überprogresszívan.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ha valakit érdekel, akkor megoldottuk, hogy a levegõs fox kimozogja az útját :) és egy nagyságrendekkel jobb villát kaptunk.

Megnöveltétek a kamra méretét, igaz?
Az enyém átalakítás nélkül is kimozogja az útját amióta teljesen szétszedtem és összeraktam. :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ha valakit érdekel, akkor megoldottuk, hogy a levegõs fox kimozogja az útját :) és egy nagyságrendekkel jobb villát kaptunk.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Meg az olaj is szorosabb...:P

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
mit kell ezen magyarázni?? újabb szimering, szorosabb mint a régi, nincs bekopva. majd bekopik.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ez magas labda nagyon....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

Igen, igen.

köszi.
kicsit magyaráznád is?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

F29 RL80 villa szimering csere és rugóút 100mm-re állítás után kicsit nehezebben indul meg mint korábban. Normális ez? Be fog "kopni"?

Igen, igen.

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
F29 RL80 villa szimering csere és rugóút 100mm-re állítás után kicsit nehezebben indul meg mint korábban. Normális ez? Be fog "kopni"?

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Ja ja olvastam is!Köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
esetleg nem többet mint 3 oldalt visszaolvasnál. pont ez volt a téma
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
szerintem a sima 5w is tökéletes de majd sala megmonnya....

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Sziasztok!Olyan kérdésem volna, hogy a Fox Float Fluid olajat mivel tudnám helyettesíteni?Esetleg sûrûbb olaj jó lenne?15W vagy annál sûrûbb.Esetleg amit a Manituo telókhoz használnak:Motorex Semi Bath olaj?
Segítséget elõre is köszi!

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

.... IFP kamra szelep is kell (speciális szerszám)

Erre csak akkor van szukseged, ha az utalito resz gumigyuruit is ki akarod cserelni nem? Ha siman a porlehuzo+szivacsgyurok+par tomites az aljan akkor nem. Vagy rosszul tudom?
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Hozzateszem, hogy mindig segitokeszek voltak!
Sp

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
@Arn: nekem az otthoni szervíz szinte lehetetlen, mert sajnos a Talas nekem egy 2008-as évjárat, amihez egy ún. IFP kamra szelep is kell (speciális szerszám) és amit külön kell nagy nyomásra fújni, ezért nem lehet tudtommal máshol szervízelni, mint a hazai hivatalos helyen. Ha jól rémlik, a 2009-es évjárattól már nincs IFP kamra a TALAS egységben, hanem rugós lett az állító egység, az már talán bevállalható odahaza, egy közepes telószerelési rutinnal. Ez lesz a nem nyíltfürdõs, hanem a FIT-es cuccokkal is a gond, otthon már nem, vagy alig-alig szervízelhetõ, ha ilyenem lenne, az X-F-en és Salán kívül szerintem senkinek nem mertném odaadni szervízelés céljából, beleértve magamat is...

@spoon: ha kevesebbet bicajoznék, küldetném vissza, de most nagyon sokat használom. Nincs cserebicajom sem, csak az AM 3000D és inkább nyüstölöm. Közben meg bízom abban, hogy a következõ szervíz nem lesz ismét "felújítás"... Azt hittem, ezt 2, maximum 1 évente szoktak még intenzív használat mellett is. Én a 2 szervíz közt kb. 2000 km-t mentem csak és rendeltetésszerûen használtam.
No de inkább nem panaszkodom, végül is a TALAS kütyüt leszámítva problémamentes, az idõ meg már hetek óta jó! :-)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nah ilyenekert nem akarom mar ezt sem kiadni a kezeim kozul. a tagon otthoni eszkozokkel lehet olajat cserelni egyaltalan (nitrogen nelkul)? a "szimpla" szerviznel max a kamrak tomiteseit cserelik, meg atkenik oket float fluiddal. ezt megcsinalnam en is evente, a telon meg az olajcseret.

mas szinten hozza nem nyulok, amig mukodik.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Talas útállítást nem rakták össze szerintem jól, mert folyton visszaáll 140-es állásba...

En 4x vittem vissza a talas-om ugyanezzel a problemaval mire sikerult "jol" osszerakni! Nyugodtan vidd vissza te is!!! A 20 feletti osszeg az teljes felujitas lehetett...
Sp