Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Posted 2012. November 30. - 16:28
max rászokok a renszerses szervízekre.)
háát fene tudja hogy szükségem van e rá..ezen megnyugatató hogy ha akarom tudom tekerni mindenét...
rugó erõsség hogy van ezeknél?
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2012. November 30. - 14:47
és nem baj hogy kissé "buta"
láttam a gyártó oldalán hogy lehet hozzá upgrade cuccot venni? érdemes? vagy vadásszak inkább ebayrõl az okosabb tesó belét?
igen ettõl tartok,mert eddig a letörölöm a szimeringet aztán talán 2évente olajat cserélek volt a menet..
Na ha ezt megcsinálod egy Fox-al, úgy h közben ki is használod, akkor tuti h megutálod a márkát. Mivel azt fogod észre venni h szarul mozog kotyog csörög csattog.....
A Fox termékeke szvsz nagyon jók, de cserébe el is várják a gondolkodást.
Az h "buta" neked kell tudni. Gondold végig h ki tudod e használni az esetleges további opcionális állítási lehetõségeket, vagy nem.
Posted 2012. November 30. - 14:32
láttam a gyártó oldalán hogy lehet hozzá upgrade cuccot venni? érdemes? vagy vadásszak inkább ebayrõl az okosabb tesó belét?
igen ettõl tartok,mert eddig a letörölöm a szimeringet aztán talán 2évente olajat cserélek volt a menet..
Posted 2012. November 30. - 13:32
adott egy 2010es 36 vanR vagy mi ez.. Facebook elhagyása... | Facebook
mit érdemes ezekrõl tudni? mennyire kényesek,tartóssak, széria hibásak stb..
marzóhoz vagyok szokva
Én széria hibáról nem tudok.
Annyit viszont érdemes tudni róla, h nagyon szerviz igényes. Meghálálja ha rendszeresen, igényes tisztításon esik át, és minõségi kenõanyagokat használ az ember. Ebben az esetben elpusztithataltan, és remek mozgással hálálja meg!
Posted 2012. November 30. - 12:49
mit érdemes ezekrõl tudni? mennyire kényesek,tartóssak, széria hibásak stb..
marzóhoz vagyok szokva
Posted 2012. November 24. - 02:09
Posted 2012. November 23. - 22:39
Ha nitro töltés akkor csak én maradtam itthon
Paul Lange, jelenleg felfutóban vannak, Én oktatom a szerelõjüket, talán tavaszra beérnek valamennyire
X-Factor nincs többé....
DRCV RP23 full szerviz, nitro töltéssel, mennyi lenne idõben és árban?
Ha nem publikus, küldenél nekem ajánlatot privátban?
Kösz!
Posted 2012. November 23. - 20:17
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2012. November 23. - 20:14
Nekem a nyáron nem akartak eladni perselyt holott volt nekik, mert adott készletük van még megmaradva és azt a saját szervizükben kívánják felhasználni.
Boltos ismerõstõl pár hónapja úgy hallottam, X-Factor most is szervizel, illetve az új Fox márkaszerviznek is bedolgoznak még. (Hogy név szerint ki az új szeviz, nem tudom, sajnos már elfelejtettem...)
Hogy tényleg így van-e, passz...
Posted 2012. November 23. - 20:12
Paul Lange, jelenleg felfutóban vannak, Én oktatom a szerelõjüket, talán tavaszra beérnek valamennyire
X-Factor nincs többé....
fuck me, i'm famous!
Posted 2012. November 23. - 19:56
Keresd Salát PM-ben, itt a fórumon. Ugyan ilyen tagot szervizelt nekem, tökéletes azóta is.Sziasztok,
A fox-ok szervizelése kinél van éppen, mert neten kb semmit se találok, hová vigyem az RP23tagomat(a propedál és a visszaút csillapítás halódik benne). A foxriders.hu azt állítja, hogy õ a forgalmazó, de a honlapjuk finom szólva is mentes minden információtól, jó lenne ha tudnátok linkelni egy szervíz árlistát, vagy valami közelítõ árat egy olyan szervízre amiben a nitrogénnel való feltöltés is szerepel. Elõre is köszi a segítséget.
Posted 2012. November 23. - 19:16
Van még X-factor szerviz? Esetleg érdemes még Salát keresni, õ minden bizonnyal tud segíteni.
Nekem a nyáron nem akartak eladni perselyt holott volt nekik, mert adott készletük van még megmaradva és azt a saját szervizükben kívánják felhasználni.
Posted 2012. November 23. - 15:30
Szerintem ez a forgalmazó csak a ruházatoké, tagok és villák jelenleg a Paul Langénál vannak, ha garanciális idõn belüli akkor mindenképpen õk, talán partner boltjaikban leadva jut el a központi szervizbe. Érdemes lehet még felhívni az x-faktort, a meglévõ készletek erejéig szerintem vállalnak még Foxot.
Van még X-factor szerviz? Esetleg érdemes még Salát keresni, õ minden bizonnyal tud segíteni.
Posted 2012. November 23. - 14:15
Sziasztok,
A fox-ok szervizelése kinél van éppen, mert neten kb semmit se találok, hová vigyem az RP23tagomat(a propedál és a visszaút csillapítás halódik benne). A foxriders.hu azt állítja, hogy õ a forgalmazó, de a honlapjuk finom szólva is mentes minden információtól, jó lenne ha tudnátok linkelni egy szervíz árlistát, vagy valami közelítõ árat egy olyan szervízre amiben a nitrogénnel való feltöltés is szerepel. Elõre is köszi a segítséget.
Szerintem ez a forgalmazó csak a ruházatoké, tagok és villák jelenleg a Paul Langénál vannak, ha garanciális idõn belüli akkor mindenképpen õk, talán partner boltjaikban leadva jut el a központi szervizbe. Érdemes lehet még felhívni az x-faktort, a meglévõ készletek erejéig szerintem vállalnak még Foxot.
Posted 2012. November 23. - 12:24
Posted 2012. November 18. - 19:02
Sziasztok!
Fox F120 RL villa összehúzható 100 mm-re?
Igen, persze.
A levegõs oldalon kell áthelyezni egy stiftet, ami a negatív rugónak a helyzetét szabja meg.
Posted 2012. November 18. - 18:56
Posted 2012. November 01. - 21:36
fuck me, i'm famous!
Posted 2012. November 01. - 10:18
pm!sziasztok!
Salát mostanában hogyan lehet elérni,mert egy kis karbantartás kellene a rókámon?
Posted 2012. November 01. - 10:15
Salát mostanában hogyan lehet elérni,mert egy kis karbantartás kellene a rókámon?