Na vegre eletjel. Nem gondolkodni, hanem ott lenni! Kutyanyuleknak is szoljatok :-)
Élünk, perszehogy!!

Na vegre eletjel. Nem gondolkodni, hanem ott lenni! Kutyanyuleknak is szoljatok :-)
Én már nagyon régen költöztem oda ahol most lakom, de még mindig van dobozolt cucc..Ne is mondd... életem elsõ igazi, nagy, brutális költözködése. A sok doboz, meg az újságpapírba csomagolt életem... :scared: De most már jó. Nagyon jó.
Ki kell pihenni a költözést!
Szia al01!!
Stiggs és jómagam élünk, jól vagyunk, csak költöztünk és most szokjuk az újat. Agával találkoztunk nemrég. Pénteki bibic... még nem tudjuk, de kitaláljuk, ok??
üdv,
dori
Igen-igen, így tessék tenni..Na vegre eletjel. Nem gondolkodni, hanem ott lenni! Kutyanyuleknak is szoljatok :-)
Szia al01!!
Stiggs és jómagam élünk, jól vagyunk, csak költöztünk és most szokjuk az újat. Agával találkoztunk nemrég. Pénteki bibic... még nem tudjuk, de kitaláljuk, ok??
üdv,
dori
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakStiggs, Kutyanyul, Aga, szinuhe? Hallo....
Nem olyan rossz.. Ha már végigmentél a Rónán, akkor az sem gáz.. Nem is emelkedik olyan brutálisan..Elmegyek ma arra, megnézem azt az autós felüljárót, hogy milyen, aztán holnap megmondom. Valahogy a Vágány utca szimpatikusabb, bár arra sem jártam még.
Lehet, hogy ekrülõ, de mennyivel szebb..
Nna, a ha Rónán jössz, akkor az a legvégén beletorkollik a Nagy Lajosba, az meg egy autós felüljáróban végzõdik. Ha az nem zavar, akkor tekerj át rajta, és a másik oldalán, ahogy jobbra lefordul az út, a végén balra kell elkanyarodni (troli is arra jár). Onnan 20-30méterre az út a Szõnyi útban végzõdik. Nekem mindegy, hogy arra hol talizunk. Szóval amelyik szimpatikus pont azt válaszd ki..
Lehet, hogy ekrülõ, de mennyivel szebb..Ezt a térképet használom én is, meg ezt.
Akkor megyek a Róna utcán, a másik amúgy is kerülõ a Stefániától. Ahol át kell mászni az M3 fölött az jó hely találkozni, nem? Mondtam már, hogy tériszonyom van?
Ezt a térképet használom én is, meg ezt.Én itt néztem és az az érdekes, hogy a kerület határán megy végig a bicikliút.
Térkép..
(A BVSC nagyjából a Szõnyi út és az M3-as közötti zöld háromszög.)
Elküldöm én is a sajátom..
A Rónan csak a Kerepesi és a Mogyoródi között van bicikliút.. Bár miért is ragaszkodok én ehhez..De mehetek a Róna utcán is, bár még sosem mentem ott, csak kocsival.
Én itt néztem és az az érdekes, hogy a kerület határán megy végig a bicikliút.Ott néztem. Valami út csak van? Mármint úttest, járda, vagy ilyesmi. Majd kinyomtatom, és akkor nem veszek el.
A BVSC viszont nekem nem nagyon mond semmit.
Küldök telefonszámot priviben, biztos, ami biztos.
De mehetek a Róna utcán is, bár még sosem mentem ott, csak kocsival.
Ott néztem. Valami út csak van? Mármint úttest, járda, vagy ilyesmi. Majd kinyomtatom, és akkor nem veszek el.A Városligetbõl úgyis lehet menni. Nézd meg térképen, hogy ne vessz el..
A Vágány és a Tatai között nem vagyok biztos, hogy van rendes bicikliút. Sõt, ha jól rémlik, akkor már a Vágány közepén megszûnik.. Mindegy a Dévényi út van a kettõ között. Én a Dévényi és a Szegedi sarkánál fogok átmenni a vasúton. Ez van a BVSC mögött, kb 200 méterre a Tataitól.. Valahol itt összefuthatunk.. (Most már csak úgy kéne alakítani a dolgokat, hogy ne jöjjön közbe semmi..
)
Drukkolok..Ha kész a gépem addigra, akkor még jól megis ismerjük egymást..
A Városligetbõl úgyis lehet menni. Nézd meg térképen, hogy ne vessz el..A Városligetig tudom merre megyek, aztán nem nagyon, megnézem hol van az a Miskolci út, meg Rákospatak parti út.
Na valami olyasmit találtam, hogy Városliget után Vágány utca, meg Tatai út, és Kámfor utca. Az neked útba esik?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakA Városligetig tudom merre megyek, aztán nem nagyon, megnézem hol van az a Miskolci út, meg Rákospatak parti út.Nna, pont erre gondoltam én is..
Tin, te merre mész az összeköto felé? Én általában összevissza szoktam menni, de a hétvégén kivittem a bátyámat és hazafele találtam egy neki való útat. Úgy értem bicikliúton végig el lehet menni otthonról. Én a Miskolci út környékén lakok, ami nagyon közel van a Rákospatak parti úthoz.. Ez a BVSC-nél megy át angyalföldre. Mi legyen a csatlakozási pont? Merrefele jössz?