Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. szeptember 19. - 22:02
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 19. - 21:59
képzeljétek megnéztem a neten az idõjárásjelentés.
a dolog úgy fest,hogy csodaszép idõnk lesz!!!
persze reméljük nem Szilárd készítette a prognózist...
Írta 2005. szeptember 19. - 20:24
Margit-hídon az emelés jó ötlet! De nem lesz akkor már picit sötét ehhez? Báár sötétben még lehet, hogy látványosabb..
Írta 2005. szeptember 19. - 19:41
Írta 2005. szeptember 19. - 19:32
Most kaptam egy mailt a CM-rõl. Vasárnap 140en voltunk kint és még lesz 50 futár. Tehát még 60 ember kell a bûvös 250hez
"HA VASÁRNAP NEM DIKTÁLTAD BE NEKÜNK A NEVED AZ ANDRÁSSY ÚTON, MOST KÜLDJ
EGY LEVELET A kapcsolat@hajtaspajtas.hu (ÉS NE MÁS) CÍMRE, FELTÉVE HA MEG
TUDSZ FELELNI AZ ALÁBBI FELTÉTELEKNEK:
-OTT TUDSZ LENNI MÁR 16 ÉS 17 ÓRA KÖZÖTT A MÛJÉG BEJÁRATÁNÁL
-VAN 1000 FORINTOD A PÓLÓRA
-ÚGY TUDSZ ÖLTÖZNI, HOGY RÁ TUDD HÚZNI A PÓLÓT
-VAN A BICIKLIDEN ELSÕ, ÉS HÁTSÓ LÁMPA
-ELMÚLTÁL 18 ÉVES
-VÁLLALOD A FENT RÉSZLETEZETT FELADATOT, ÉS LELKIISMERETESEN VÉGIG IS
CSINÁLOD
-VÁLLALOD HOGY NEM ISZOL A RENDEZVÉNY ELÕTT, ÉS ALATT ALKOHOLT
LEVELEDBEN ÍRD MEG :
TÁRGY:JELENTKEZEK RENDEZÕNEK
TARTALOM:
-NEVED
-EMAILCÍMED
-TELEFONSZÁMOD (ezt nem muszáj, de hasznos lenne, másra nem használjuk fel)
-VOLTÁL E SZERVEZÕ TAVASSZAL? (elõnyt élvezel ha igen, de
ellenõrízzük)
Kérünk, hogy a levélben más szöveg, adat, kérdés ne legyen!!!!!"
Írta 2005. szeptember 19. - 19:21
asszem mi ismerjük 1 mást
legutóbbi CM-en talkoztunk... a Szajkó Z volt osztálytársa vagy...
De flessh, csak most vettem észre a mail címedbõl... meghogy én is keszirõl megyek..
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Írta 2005. szeptember 19. - 19:07
mindenképpen küldeni kéne 1 emelést a margít hídon... jó kis fotó lehetne belõle... fõleg ha megin lesz helikopter... :mmraise: :mmraise:
ezt támogatom!
figyi amúgy kicsit mintha félresiklott volna a cm honlapján az a csapatozós dolog...
bolgod-boldogtalan csapatot indít, van olyan kerület, ahonnan 4 is indul...ezeknek nem együtt kellett volna indulniuk?na mindegy, lehet így jobban tudnak majd bejönni...csak marha hülyén néz ki
én minden esetre várok mindenkit Budakeszi tetején, aki arra jön! CSak küldjetek mélt! És gyertek sokan!
Írta 2005. szeptember 19. - 19:01
nem volt hiába a sok gyurásÉn végre fel tudom emelni a bringám..
Tavasszal majdnem összezsartam magam.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 19. - 19:00
Tavasszal majdnem összezsartam magam.
Írta 2005. szeptember 19. - 18:48
tehát ha sietsz, akkor az elejénmész, és sietsz a vonathoz is, csak akkor meglemaradsz a kerékpáremelésrõl....
ami nagy jó !!!
szóval emelj te is.. MEG MINDENKI MÁS!!!
nemtudom tavaly hogy indították el, ha jól emléxem 3 volt... szal jólenne, ha most nem fukarkodnánk ..
mindenképpen küldeni kéne 1 emelést a margít hídon... jó kis fotó lehetne belõle... fõleg ha megin lesz helikopter... :mmraise: :mmraise:
Írta 2005. szeptember 19. - 18:16
Ati001: ezt akkor vehetem úgy, hogy még a helyszínen is lehet valakibõl rendezõ.. Meg úgy is, hogy nincs elég rendezõ, vagy nem voltak ott..
Sztem lehetsz a helyszínen is rendezõ, ha alkalmas vagy rá. Lámpa, (bukó), 18 év, 0 alkohol szint.
Írta 2005. szeptember 19. - 17:47
de nagyon szét volt nyúlva az egész, szal a vége spec f7kor indult kb el a hõsökrõl..
és ez a különbség csak nõ a végére....
tehát ha sietsz, akkor az elejénmész, és sietsz a vonathoz is, csak akkor meglemaradsz a kerékpáremelésrõl....
Írta 2005. szeptember 19. - 15:50
elasottegertetem: a tavaszi mintha hosszabb lett volna, de most job lesz az útvonal kijelölés, így elvileg belefér a 2 órába. De ha nem, akkor max kicsit korábban kiállsz a sorból, szerintem még úgy is megéri eljönni..
Írta 2005. szeptember 19. - 15:16
Írta 2005. szeptember 19. - 15:02
Viszont az aki ott volt, meséljen már valamit arról, hogy mennyien voltak kint? Elegen lesznek? Lehet még késõbb is jelentkezni, vagy csak azok lehetnek, akik ma ott voltak?
Voltak egy jó páran. Aki ott volt, annak fölírták a nevét és a fölírtaknak csüt. délutén 5ig fönntartják a pólót. Ha addig nem jelenik meg, akkor közpréda. 4tõl van póló osztás és ha jól értettem, akkor az is kaphat 5 elõtt, aki nincs föliratkozva, mert összesen 250 póló lesz, mi vasárnap pedig nem voltunk annyian. A póló kb 1200 Ft lesz.
Írta 2005. szeptember 19. - 13:10
Egy szép ezüst.. De sajna csütörtökön amúgy sem ültem biciklin..
Majd most csütörtökön..
Csütörtökön én sem, kocsiból láttam. :-)
Én elmegyek esõben is, de azért remélem nem ilyen vacak idõ lesz. Biztos többen jönnek, ha száraz az idõ.
Írta 2005. szeptember 19. - 12:37
Egy szép ezüst.. De sajna csütörtökön amúgy sem ültem biciklin..Végülis nem, majd legközelebb gondolok erre.
Neked ezüst, vagy narancs a bringád? Láttam egy narancsot olyat, mint az enyém, csütörtökön a West End-nél.
Majd most csütörtökön..
Írta 2005. szeptember 19. - 12:28
És ez akadály?
Végülis nem, majd legközelebb gondolok erre.
Neked ezüst, vagy narancs a bringád? Láttam egy narancsot olyat, mint az enyém, csütörtökön a West End-nél.