Tényleg annak szántam..
Remélem nem vetted másnak..
De hogy Al nem mert megszólalni a "témában", nem is értem..(Remélem, õ sem vette bántásnak..)
Tényleg annak szántam..
Remélem nem vetted másnak..
De hogy Al nem mert megszólalni a "témában", nem is értem..(Remélem, õ sem vette bántásnak..)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakMit csináltál?Részemrõl nemt'om. Úgy néz ki, eltörtem a jobb lábam legkisebb ujját, járni nem igazán bírok, a tekerés megy. Mindenesetre fááááj. Majd meglátjuk CM után, hogy leszek.
Egy kis tekerestol mindenki irtozik?
Felolem lehet barmerre amugy, nem vagyok vitrin.
Tényleg annak szántam.. Remélem nem vetted másnak..
De hogy Al nem mert megszólalni a "témában", nem is értem.. (Remélem, õ sem vette bántásnak..)
Bibic egy ideig. Be lett zaratva, nem adtak blokkot ugye. Majd lassan kinyit, de nem tema. Van ott meg par hely. Este akkor romai afterparty?
al01: Normális vagy?
Tudjuk te ott laksz, de azér' vegyél vissza, gyereeeek
Let the people speakPusztaszeri közepén? Az a kémia biszbasz? Én a Pusztaszeri-Törökvész keresztezõdésnek majdnem a sarkánál dolgozok. Kicsit visszább a Pusztaszerin. Kicsi a világ..
Tényleg annak szántam..Köszi, ez kedves volt!
Pusztaszeri közepén? Az a kémia biszbasz? Én a Pusztaszeri-Törökvész keresztezõdésnek majdnem a sarkánál dolgozok. Kicsit visszább a Pusztaszerin. Kicsi a világ..raycoon: fenn a Pusztaszeri közepén, a nagy ronda fehér szocreál épületben
Ki zárt be? Mi zárt be????
Let the people speakmindegy vegulis.
max akkor viszunk a szekek helyere az ures placcra egy pokrocot, meg egy kanna bort, aztan jol beszittyozunk, mintha csak a Bibicben ulnenk
Azért lányból szebb az olyan, mint te. Most nem akarom elképzelni Al-t cicikkel..
Tin: örülök, hogy nem sajnálkoztam, hogy nem tudsz jönni..
A vége jó lett..
Szinuhe: nem tudom, miért zárták be, valaki valami számlás dolgot emlegetett, de lehet, hogy csak tippelte..
Tin: örülök, hogy nem sajnálkoztam, hogy nem tudsz jönni..
A vége jó lett..
Szinuhe: nem tudom, miért zárták be, valaki valami számlás dolgot emlegetett, de lehet, hogy csak tippelte..