Zé ügynök??? Ööööö, Szasza várható? Mer fotóznyi kellene az esküvõnkön......
Zé az a lány, akinek a binyiglijét reparáltad a múltkor, tudod, a kattogós-láncos-szétesõs.
Zé ügynök??? Ööööö, Szasza várható? Mer fotóznyi kellene az esküvõnkön......
Szia Turbó! Mi most vasárnap nem tudunk menni nyesni Stiggs-szel, de ugye küldöd majd a képeket, meg a leírást, hogy hol, mit nyestetek meg?! Ha lehet, csináljatok képet a csapatról is, Stiggs meg majd felpakolja az oldalra!! Köszi!! (A rákövetkezõ hétvégén meg majd mi megyünk bontani valahová, tök jó, hogy minden hétvégén történik valami!! )
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Akor most ki is jön akkor oda? Mondjuk hat, és hét között?
ha úgy érek haza, akkor egy "mancsolásra" benéznék...Akor most ki is jön akkor oda? Mondjuk hat, és hét között?
ja csak írtad, hogy arrafele parkolsz, én meg a cserhátban láttam egy kék Bogarat, csak azért kérdeztem...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakszia Rc...Biztos lenne olyan arc, aki azt mondaná, hogy "áá, az semmi", de én most rendesen megszenvedtem vele.. Majd legközelebb elhozom a GPS-t és megnézem, mekkora az emelkedés a dunától..
rc
Kellene egy olcsó digigép, mert a Canon300D-t nem szívesen viszem magammal egy ilyen útra, a telefon meg csak 1MP-es.. De majd valamit kitalálok.. Találtam egy javíthatatlan pontot is. A Csömöri út-Vezér út keresztezõdésében kezdõdõ bicikliút, onnan nem messze, egy hídon visz át a Rákos-patak felett. A híd másik oldala derékszögben csatlakozik az úthoz, amin jó ha egy bicikli elfér.. Nna, majd küldök, ha lesznek képek is..Szia raycoon, csak gyûjtsd a "jó" gyász helyeket, a fotókat meg légy szíves, küldd el nekünk a bringaut.freeblog.hu címre, majd Stiggs felrakja! Jövõ hét végére meg válogathatunk is belõle, hogy mit hozzunk rendbe!! A Zuglóból feltekeréshez a Törökvészre meg gratula, nyugi, most elsõre izzasztó, de hamar hozzá lehet szokni!!
Korábban szó volt róla, hogy próbáljon mindenki biciklivel járni pl munkába.. Húhh, kipróbáltam.. Zugló végébõl a Pusztaszeri-Törökvész keresztezõdéséhez.. Már kapok levegõt..
Végülis nem volt sokkal több így elsõre, kb 15 perc, és hazafele jóval kevesebb lenne..
Mindenesetre útközben felfedeztem egy majdnem telefonfülkét.. A bicikliút kellõsközepére beraktak egy konténert. Gyûjtöm a helyeket és majd végig megyek egy fényképezõgéppel is. Egyre több 9olyan helyet tudok, ahol nem ártana nyírni, mert lassan egy bicikli sem fér el..
rc
én még a Lágymányosi hídtól is leizzadtam eleinte. Most már nem, de az elején még a térdem is megfájdult.
No, akkor: vasárnap úgyis megyünk még egy nyaralás elõtti, kis GUERILLA-AKCION-re oszt akkor megnézzük azt is