Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Posted 2005. July 24. - 20:44
de, az. de tokmindegy
kerdeztem tole, hogy fajt-e, de azt mondta, nem.
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Posted 2005. July 24. - 20:33
pont az eskuvo miatt.
ilyen szarsag, ami a templomba kell, tudod... :]
Az nem a konfirmálás?
Úgy írom, mintha tudnám, én, akit még a pap is megdicsért a gyerekeim keresztelõjén, hogy nem keresztelkedtem meg hit nélkül.
Posted 2005. July 24. - 20:28
ilyen szarsag, ami a templomba kell, tudod... :]
Posted 2005. July 24. - 20:18
.
ma volt a miskarolasa.
MÁrminthogy milye?
És esküvõ elõtt?
Én meg csak késõbb néztem, hogy az üzenet délben íródott.
Posted 2005. July 24. - 20:03
ma volt a miskarolasa.
de nem mentem bontani, mer' nem volt ismeros. ugy meg en nem szeretek.
Posted 2005. July 24. - 19:58
Ha jól tudom, akkor a Kõbányai úton, valahol. A találkozó az 4 és 5 között volt a BS-nél, de én ma nem tudtam menni, Csepelen mászkáltunk. A jövõ héten is lesz valami.hol van ma a bontas? es mikor?
Posted 2005. July 24. - 17:52
Ride everywhere.
.
Posted 2005. July 24. - 12:30
Posted 2005. July 24. - 09:31
Másik alternatíva, ha rászerelünk egy PSP-t a kormányra, és õ is velem bringázik, miközben a lufnyákat futtatja. (Persze még várni kell a PSP-re is, meg a játékra is, de majd elõterjesztem a javaslatomat.)Nincs baj a GTA SA-val, se a szamitogeppel altalaban, de azert nem art ha neha az ember megprobalja IRL-ban eltolteni a szabadideje egy reszet...
Alernativakent: A GTA SA-ban van bmx es mtb...ha gondolod, ott bringazhatsz, es akkor mindenki orul;)
Posted 2005. July 24. - 00:56
Nincs baj a GTA SA-val, se a szamitogeppel altalaban, de azert nem art ha neha az ember megprobalja IRL-ban eltolteni a szabadideje egy reszet...Szia!
Nem a bringával van a gond, hanem a hozzáállással. (Így kell írni? Túl sok a dupla betû) Én szeretek bringázni, a férjem szeret a GTA SA-szal játszani.
Alernativakent: A GTA SA-ban van bmx es mtb...ha gondolod, ott bringazhatsz, es akkor mindenki orul;)
Posted 2005. July 24. - 00:24
A feleségem szívesen tekerne ha lenne valami szép és veszélytelen út a környékünkön, de nincs csak randa és veszélyes:(.Szia!
Nem a bringával van a gond, hanem a hozzáállással. (Így kell írni? Túl sok a dupla betû) Én szeretek bringázni, a férjem szeret a GTA SA-szal játszani.
Posted 2005. July 24. - 00:11
Olaszországban. Elsõ héten Rimini, másodikon Peschici (a csizma sarkantyúja). Sajna a bicaj nem fért be, pedig tapostam a bõröndöket, a tetõcsomit meg az elõzõ autóhoz vettem és ehhez persze nem jó:mad:. Azért szerencsére volt kölcsönbicaj meg családi tekerés. Ez úgy nézett ki, hogy egy gyerkõcöt elõl, egyet meg hátul vittem. Így legalább egy huszas alatt lefárasztottam magam:D (van kép is rólunk, asszem felteszem avatarnak). Asszonynak meg elég volt a 20 kilós bringa is. Peschici és környéke (Gargano Nemzeti Park) meg a vizibacojosok paradicsoma néhány száz barlanggal, melyek csak a tengerrõl megközelíthetõek.Szia!
Hol nyaraltatok? Bringás nyaralás volt, vagy csak te tekersz a családból?
Én úgy elmennék egy hétre a Fertõ tó mellé, de a családban csak én bringázom.
Posted 2005. July 23. - 18:22
Posted 2005. July 23. - 17:30
Jaja, nekem 40.000be volt a jegy oda-vissza bringaval egyutt.Komolyan ki viszi 10 fontért?? Ez k*rvajó, nem is hallottam róla..
A mostani tervek szerint lehet, hogy be se megyek Londonba.. Remélem máshol nem robbantanak..
rc
Szervalsz a valami nagy sportboltbol egy nagy kartont (thx Dagi;) ), azt uccuneki.
A lenyeg hogy idoben foglald le a jegyet, 30 korul meg lehet uszni az egeszet ha gyors vagy.
Nyaralas lesz, vagy melo?
Tin: Pedig a Ferto-to tipikus csaladi bringas hely, bringautak, ohne szintkulonbseg, idealis hely elkezdeni... Bereljetek bicot sztem
Posted 2005. July 23. - 14:20
Szia!Sziasztok!
Itt vagyok, két hét nyaralás után.
Stiggs: Aktuális még a Dkeszi-Szob kerékpárút fotózása??? Ha igen, a héten megcsinálom. A szokásos útvonalam csak nem használom, hanem a 2es 12es utakon megyek...
Hol nyaraltatok? Bringás nyaralás volt, vagy csak te tekersz a családból?
Én úgy elmennék egy hétre a Fertõ tó mellé, de a családban csak én bringázom.
Posted 2005. July 23. - 13:11
Itt vagyok, két hét nyaralás után.
Stiggs: Aktuális még a Dkeszi-Szob kerékpárút fotózása??? Ha igen, a héten megcsinálom. A szokásos útvonalam csak nem használom, hanem a 2es 12es utakon megyek...
Posted 2005. July 22. - 18:05
seggggiiiccsetek!
akarunk menni bibicbe! De nem teljesen vagjuk, hogy merre is van igazan....
romai parton, addig ok....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. July 22. - 17:32
ott, a hid levezetojetol elindultok a duna fele, kb 50 meter mulva atvezet egy kis hid a csatornan. atmentek rajta es kb 800 meterrel kesobb nezitek nagyon a tablakat, melyikre van a bibic felirat kiirva
ha lattok egy Nyarfas nevu helyet, akkor kozvetlenul utana van. a Nyarfast konnyu megtalalni.
edit:
ja, persze sztendre fele kell elinduljatok. szal a vasuti osszekoto eszaki oldalanak lejarojarol van szo
terkep:
http://bringaut.free...s/terkepbbc.jpg
Posted 2005. July 22. - 17:29
akarunk menni bibicbe! De nem teljesen vagjuk, hogy merre is van igazan....
romai parton, addig ok....
Posted 2005. July 22. - 17:20
Jó Bíbicelést mindenkinek!
rc