Nna, most már kiváncsi vagyok..Dehogy veszem sértésnek.Majd hazafelé megnézem azt a táblát.

Nna, most már kiváncsi vagyok..Dehogy veszem sértésnek.Majd hazafelé megnézem azt a táblát.
Sziasztok! Köszönöm/jük a jókívánságokat! Visszajöttük a bringázásból (Szinuhe, csak mondom, megérte
), most tiszta erõbõl dolgozás van, másfél hét teendõi szépen összegyûltek. Azért gondoltunk ám rátok a Zselicben tekergés közben, "nektek is tetszett volna"!!
Jaa, majd elfelejtettem, sok boldogságot kivánok nektek, meg gyerekeket, meg minden jót az élettõl. Vagy már mondtam ..?:chin: Szóval ezeket.
Ebben a városban, lassan már bringával sem lehet közlekedni.:wallbange Szétvan túrva az egész, szervezetség semmi.:wykrzykni
Akkor teljesen jó helyre lõttem be a dolgot. Viszont szvsz nincs igazad és ezt ne vedd sértésnek. Én is ezen az oldalon állok.
Mondom a bicikliút-vége táblára lehet, hogy rosszul emlékszek, majd valaki kijavít, ha nincs igazam, de a rendõr autó egy olyan helyen áll (tilosban), ahol busz megálló van (látni a felfestést alatta). A bicikliút pedig a busz megálló után újra folytatódik.
Szóval igazad van abban, hogy a rendõr rossz helyen áll, de ha jól emlékszek a táblákra (és ezt a felfestés is alátámasztja), akkor ott épp hivatalos szakadás van a bicikliútban.
Az persze egy másik kérdés, hogy így mennyi értelem van egy sáv kialakításának...
Akkor teljesen jó helyre lõttem be a dolgot. Viszont szvsz nincs igazad és ezt ne vedd sértésnek. Én is ezen az oldalon állok.A kép az Andrássy út legelején készült,ha kinagyítod akkor meglátod hogy a rendörautó elött ott a nagy szabad folyosó....és az kökeményen bicikliút.
Nem vittünk, de szóba került, hogy az egyik laza napon bérlünk egyet, mert egy csomó helyen lehet.. Sajnos már túl késõn kaptam az infót a fórumról, hogy ki is lehet vitetni tök olcsón, szóval itthon maradt.. De nem bánom, mert borzalmas volt miket mûveltek a reptereken a csomagokkal..,
Szia!
Nem is vittetek bringát, vagy vittétek, és úgy nem sikerült?
Bár nem kötözködésnek szánom, de annak ellenére, hogy a rendõr rossz helyen állt, az már nem bicikli út! Legalábbis, ha az emlékeim nem csalnak és a képen jól látom, hogy hol is vagyunk. Amikor elõször arra jártam meg is lepõdtem, hogy ez egy mekkora baromság, vagy rosszul rémlik, hogy ott van egy bicikli út vége tábla is?
,Üdvözlet Mindenkinek!
Én is visszatértem a nagy szabadságból, és bár biciklizni nem sikerült, de azért néhány képet készítettem a kinti (UK) pozitív viszonyokról. A negatívumokról nem sikerült, de majd elmondom azt is. Szóval, ha sikerül a képeket feldolgoznom, akkor majd küldöm.
Remélem jól sikerült a kéthéttel korábbi nyírásos hétvége, a riporttal és a kerületi jelenléttel együtt..
Lassan neki állok a rengeteg beírás elolvasásának is, csak ugye a munka nyakon csapott..
rc
Bár nem kötözködésnek szánom, de annak ellenére, hogy a rendõr rossz helyen állt, az már nem bicikli út! Legalábbis, ha az emlékeim nem csalnak és a képen jól látom, hogy hol is vagyunk. Amikor elõször arra jártam meg is lepõdtem, hogy ez egy mekkora baromság, vagy rosszul rémlik, hogy ott van egy bicikli út vége tábla is?Hali,ezeket a képeket ma reggel készítettem."Igen tisztelt rendör barátaink" közlekedési "kultúrája" megüti az Albán színvonal egyharmadát...
Elég cool....No comment.
Ja,a szerv a közelben sem volt,megkülönböztetö jelzéseit nem használta és a motorháztetö csont hideg volt....
http://pix.bikemag.h...100074.JPG.html
http://pix.bikemag.h...100076.JPG.html
Klassz mi?
U.I:Emilben elküldtem a szervnek egy kedves kis levéllel együtt.Semmi értelme,de mégis....
Rc: Jó utat és lehetõleg épségben gyere haza
Jó utat neked!
Azért ha van valami internetkávézó beugorhatnál egy sziára.
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"