Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Láncterelõk
Started by
maceee
, 2002. June 04. 22:25
Posted 2005. March 21. - 20:40
én nem tom de én hand made láncterelõt/feszítõt csináltam itthon magamnak és jobb lett mint haver ACOR-ja...
nem májerség de ez az igazság.
(lehet õ a béna és nem állította be)
viszont nem tudjátok hogy olyan görgõt hol és mennyiért lehet kapni ami az MRP ACOR stb terelõ feszítõkön van???
(tudjátok az a kis narancsgolyó)
nem májerség de ez az igazság.
(lehet õ a béna és nem állította be)
viszont nem tudjátok hogy olyan görgõt hol és mennyiért lehet kapni ami az MRP ACOR stb terelõ feszítõkön van???
(tudjátok az a kis narancsgolyó)
Posted 2005. March 19. - 23:16
nekem az acor láncvezetõje van, de nme az, ami zárt, hanme az, amihez alu rockring van, csak azt lecseréltem egy e13 mûanyag rockringre, mert az meg májer ez igy szerintem a vehetõ legjobb kombó. alul csapágyas görgõ, felül müanyag terelõ, agyonállítható, és könnyû.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. March 19. - 20:42
Posted 2005. March 06. - 19:32
valki hallot már a truva shift guideról!?
ára vagy használhatóság illetve vélemény...
ára vagy használhatóság illetve vélemény...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. March 06. - 18:07
tudja fene
már te is mondod, hogy pöcsölni kell vele és az amit nem akarok. a dögössége nem elsõdleges. de hát no, nem baj ha az
holnap kiderül, hogy van e még neki, valszeg ez dönti el a dolgot.
az mrp már nem menõ.
már te is mondod, hogy pöcsölni kell vele és az amit nem akarok. a dögössége nem elsõdleges. de hát no, nem baj ha az
holnap kiderül, hogy van e még neki, valszeg ez dönti el a dolgot.
az mrp már nem menõ.
Posted 2005. March 06. - 18:04
lehet hogy acor volt. passz. :-X
vegyél aranyberakásos mrp-t
vegyél aranyberakásos mrp-t
Posted 2005. March 06. - 18:03
E13 az egyik legjobb vedd meg ha még megvan neki, a giant láncterelõ meg pöcsölõs.
ez meg egyszerû, könnyû, erõs és ugye dögös;)
ez meg egyszerû, könnyû, erõs és ugye dögös;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. March 06. - 18:00
thx
mostmár megtaláltam a keresõvel az árát, valami 30 körül volt még jó régen.
akkor jó lehet.
ha jól megnézem paszentosan a lyukacskák. már csak abban reménykedem, hogy nem rohadt bele a monoblokkom a ávzba jól, meg hogy megvan még a srácnak
tams:
jah arra emléxem, az acor gyártja. lehet, hoyg megkérdem, nem halok bele, ha olcsóbb. csak nem tom, az acorra mindenki azt mondja, hogy jó, csak éppen beállíthatatlan...
mondjuk legalább nem lennék sznob
thx
mostmár megtaláltam a keresõvel az árát, valami 30 körül volt még jó régen.
akkor jó lehet.
ha jól megnézem paszentosan a lyukacskák. már csak abban reménykedem, hogy nem rohadt bele a monoblokkom a ávzba jól, meg hogy megvan még a srácnak
tams:
jah arra emléxem, az acor gyártja. lehet, hoyg megkérdem, nem halok bele, ha olcsóbb. csak nem tom, az acorra mindenki azt mondja, hogy jó, csak éppen beállíthatatlan...
mondjuk legalább nem lennék sznob
thx
Posted 2005. March 06. - 17:57
málna, vole régen hírdetett 10 ért vadi új ginat láncterelõt. mint az mrp. de azt hamar elvitték..! kérdezd meg hátha tud olyat, vagy iljics. 1 10 essel olcsóbb, de sztem ugyan olyan jó.
sztem
üdv.
sztem
üdv.
Posted 2005. March 06. - 17:54
Én csak annyit mondok hogy megéri e ennyiért, MEG;)
Nézd meg a vázad hogy hol vannak a láncvezetõnek fenntartott kis lyukak.
Nézd meg a vázad hogy hol vannak a láncvezetõnek fenntartott kis lyukak.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. March 06. - 17:45
üdv
mivel nem vagyok otthon a tmában ezért hozzátok fordulok.
ez megéri ennyiért?
ha iscgs akkor egy giant ACre felmegy, nem? és ha nem e typos a mono, akkor cserére szorul? thx
ps: általában használom a keresõt, de most megbolondult, ezért tettem fel végülis a kérdést.
mivel nem vagyok otthon a tmában ezért hozzátok fordulok.
ez megéri ennyiért?
ha iscgs akkor egy giant ACre felmegy, nem? és ha nem e typos a mono, akkor cserére szorul? thx
ps: általában használom a keresõt, de most megbolondult, ezért tettem fel végülis a kérdést.
Posted 2004. December 14. - 15:07
Koszi! Megvan. Ott volt a DMR cime is : www.dmrbikes.com
a legegyszerubb... az egyetlen amit nem probaltam
vad
a legegyszerubb... az egyetlen amit nem probaltam
vad
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"
There was a FIREFIGHT!"
Posted 2004. December 14. - 14:47
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2004. December 14. - 14:40
E tipusu kozepcsapival fel lehet rakni?
Mi a DMR honlapjanak cime en nem talalom??
vad
Mi a DMR honlapjanak cime en nem talalom??
vad
"This was a fuckin' bomb
There was a FIREFIGHT!"
There was a FIREFIGHT!"
Posted 2004. December 13. - 19:23
n a szal ez a lácterelö elég okés acélbol van asszem.:-P elég nehéz halk a görgöje gumibol van én 17eft-ért vettem annyiért szerintem megérte....mégvalami?
Posted 2004. December 13. - 14:33
Be lehet ugy allitani, hogy ne zorogjon. Felso kart hatra majdnem teljesen, aztan a gorgot, kicsit szorosabbra, azert ugy , hogy a tekerest ne akadalyozza..es mar nem is zorog.Cs!
A Truvativ olcsóbbik láncvezetõjén, csak görgõk vannak. és ****ra zörögnek tekerés közben.Ezt hogyan lehetne kiküszöbölni?
Ez a DMR engem is erdekelne! tessek irni rola....
vad
"This was a fuckin' bomb
There was a FIREFIGHT!"
There was a FIREFIGHT!"
Posted 2004. December 12. - 15:35
Posted 2004. October 27. - 15:40
Posted 2004. August 31. - 21:54
Ha kenõanyaggal bekened akkor egy rövid idõre elmúlik a hang de aztán megint elõjön..sajna "olcsó húsnak híg a leve" (általában)
Posted 2004. August 31. - 20:50
Cs!
A Truvativ olcsóbbik láncvezetõjén, csak görgõk vannak. és ****ra zörögnek tekerés közben.Ezt hogyan lehetne kiküszöbölni?