Na, bocsi. Látom már, hogy a gerennavár az nem a kilátó, de mindegy, azon az úton van.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Wenson (Caprine) maraton 2K5
Started by
Bagi
, 2005. February 24. 13:07
Posted 2005. April 11. - 11:16
Posted 2005. April 11. - 11:14
Végülis úgy nézem a térképrõl, hogy arról van szó. Akkor odáig biztos beton, azon mentem már, de azt tudja-e valaki, hogy a kilátó után még meddig kell betonon menni, mert arrafelé csak kb 1 km-t mentem tovább, utána mindig visszagurultam. :-)
(Ahh, tavaly direkt nem a betonon mentem vissza, hanem a kilátó mellõl a faluba tartó erdei úton. Fikáztam is kettõt akkorát, mint állat! Csúszott az avar, meg kõgörgeteg is volt. De azért kár lett volna kihagyni)
(Ahh, tavaly direkt nem a betonon mentem vissza, hanem a kilátó mellõl a faluba tartó erdei úton. Fikáztam is kettõt akkorát, mint állat! Csúszott az avar, meg kõgörgeteg is volt. De azért kár lett volna kihagyni)
Posted 2005. April 11. - 11:10
Namost, hogy tiszta víz legyen végre a pohárban...
A Gerennavár az az orom, ahol az a nagy fa kilátó van, amelyik nyugat felé néz és szép kilátás van belõle Szilvásváradra? És egy lakókocsi van odarakva a parkolóba pénztárnak?
A Gerennavár az az orom, ahol az a nagy fa kilátó van, amelyik nyugat felé néz és szép kilátás van belõle Szilvásváradra? És egy lakókocsi van odarakva a parkolóba pénztárnak?
Posted 2005. April 04. - 12:03
Én átgurulok Szilvásra /Miskolcról/ nevezni személyesen.
Az a tuti.
Az a tuti.
Posted 2005. April 04. - 12:01
Es hogy neveztel? En elkuldtem mailben a nevezesi lapot, de a penzt meg
nem utaltam...ha utalom, akkor majd kapok valami visszajelzest?
Na gondolom ebben nem Te vagy az illetekes. :-) De azert ha tudod...
nem utaltam...ha utalom, akkor majd kapok valami visszajelzest?
Na gondolom ebben nem Te vagy az illetekes. :-) De azert ha tudod...
Posted 2005. April 04. - 11:58
Én a 39km-en megyek. a pálya 1ik felén már voltam a másikat megnéztem 1 Bükk térképen.
Posted 2005. April 04. - 11:57
No igen, ez az en bajom. De gyakorlatilag 2 honapja igy van, es azt hittem
hogy csak nalam van valami bibi.
Tehat akkor Ti is csak az utvonal alapjan "talalgattok"?
:-(
Azert remelem a verseny meglesz. :-) Bar kuldtem emailt, de arra sem jott valasz, szoval nem tudom. Kicsit bizonytalan vagyok.
hogy csak nalam van valami bibi.
Tehat akkor Ti is csak az utvonal alapjan "talalgattok"?
:-(
Azert remelem a verseny meglesz. :-) Bar kuldtem emailt, de arra sem jott valasz, szoval nem tudom. Kicsit bizonytalan vagyok.
Posted 2005. April 04. - 11:44
a térkép a honlapon fejlesztés alatt van.
Volt haver nevezni. A betonon megy fel a verseny Gerenna-várig.
Volt haver nevezni. A betonon megy fel a verseny Gerenna-várig.
Posted 2005. April 04. - 11:38
Sziasztok!
Bocsi, biztos bena vagyok, de nem talalom a terkepet, foleg a szintterkep erdekelne. Nem tudnatok segiteni?
Koszi,
Alfa
Bocsi, biztos bena vagyok, de nem talalom a terkepet, foleg a szintterkep erdekelne. Nem tudnatok segiteni?
Koszi,
Alfa
Posted 2005. March 19. - 13:24
Tavaly az Author-al voltam így. A DH váztól elsírtam magam kínomban. /daruszerkezet/
De egy rossz szavam nem lehet rájuk. Havert megszponzorálták egy vázzal. Csak úgy.
ON.
De egy rossz szavam nem lehet rájuk. Havert megszponzorálták egy vázzal. Csak úgy.
ON.
Posted 2005. March 19. - 13:16
hát ja abszolút...
meg már eleve a neve is nagyon gagyin hangzik
a vázakon meg olyan dolgokat láttunk...
egyik kiállított Wenson bringán törött volt a váltótartófül, illetve olyan röhelyes vázerõsítések voltak, hogy azt még õk sem gondolhatják komolyan....
namind1, ez kicsit off, vissza a maratonhoz...
meg már eleve a neve is nagyon gagyin hangzik
a vázakon meg olyan dolgokat láttunk...
egyik kiállított Wenson bringán törött volt a váltótartófül, illetve olyan röhelyes vázerõsítések voltak, hogy azt még õk sem gondolhatják komolyan....
namind1, ez kicsit off, vissza a maratonhoz...
Posted 2005. March 19. - 13:15
ha megtalálod Kalapatot akkor szerintem egyértelmû. Ott vana hol a kilátó is. A szilvásvárad felé kiszögellõ részében a betonútnak. szerintem azon is tömegnyomor lesz. Elõtte szétrázhatnák a mezõnyt.
A kilátó alatt nemsokkal mész be a DH pályára az erdõbe a betonútról. Az is lehet.
Majd ha ott leszünk megtudjuk.
Szerintem meredek annyira és olyan hosszan, hogy megrángassa a mezõnyt.
Be lesz oda dobva a gereblye.
Posted 2005. March 19. - 13:11
wenson bringákat néztük a sport kiálításon, de nem voltak túl bizalomgerjesztõek...
lehet a caprine nevetváltott? valaki tudja a titkot?
Ez jó kérdés.
passz.
Én a sporton meg sem néztem õket. Minek? Copybike.
vendég_fac€_*
Posted 2005. March 19. - 13:00
vendég_fac€_*
ha megtalálod Kalapatot akkor szerintem egyértelmû. Ott vana hol a kilátó is. A szilvásvárad felé kiszögellõ részében a betonútnak. szerintem azon is tömegnyomor lesz. Elõtte szétrázhatnák a mezõnyt.
Posted 2005. March 19. - 12:56
wenson bringákat néztük a sport kiálításon, de nem voltak túl bizalomgerjesztõek...
Posted 2005. March 19. - 12:44
Már néztem térképen. Akkor sem volt tiszta.
most nem tudom megnézni. melózok.
Jó túra lesz ha úgy jön össze ahogy szeretném.
:D
Jönnek haverok is. Tavaly rendezõ voltam. Most indulok.
most nem tudom megnézni. melózok.
Jó túra lesz ha úgy jön össze ahogy szeretném.
Jönnek haverok is. Tavaly rendezõ voltam. Most indulok.
vendég_fac€_*
Posted 2005. March 19. - 12:38
vendég_fac€_*
kövesd végig a térképen Tótfalu-völgy; Kalapat; Gerenna-vár ez csak betonon közelíthetõ meg. Nézd meg a térképet Ha nem Lenne benne kalapat akkor kétséges lenne de így nem. Kalapat a kulcs:D
Én is nagyon várom már:D:D:D
Én is nagyon várom már:D:D:D
Posted 2005. March 19. - 12:23
2 oldallal ezelõtt tettem fel itt a kérdést.
Majd ápr. átgurulunk nevezni és megkérdezem személyesen.
Már hallom is a palacsinták hívogató szavát.
Majd ápr. átgurulunk nevezni és megkérdezem személyesen.
Már hallom is a palacsinták hívogató szavát.
vendég_fac€_*
Posted 2005. March 19. - 12:18
vendég_fac€_*
én ott lefele szoktam jönni gyakran:D , defelfele még sose próbáltam.
tényleg nagy élmény az olvadt beton fõleg azokon a részeken ahol terepgumival megy az 50 is:Dde csak kis ideig:(
MIT Válaszoltak csak betonút lehet nem? Márminet az a szakasz.vagyis eléggé tudathasadásos szeényke d de elmegy:)
tényleg nagy élmény az olvadt beton fõleg azokon a részeken ahol terepgumival megy az 50 is:Dde csak kis ideig:(
MIT Válaszoltak csak betonút lehet nem? Márminet az a szakasz.vagyis eléggé tudathasadásos szeényke d de elmegy:)
Posted 2005. March 19. - 12:15
Én kérdeztem, hogy beton vagy föld.
Bár egyik út sem a szivem csücske de azért nem mindegy.
A aszfalton ott jártam már úgy, hogy meg volt olvadva és ragadt a gumira.
Dupla edzés volt.
Bár egyik út sem a szivem csücske de azért nem mindegy.
A aszfalton ott jártam már úgy, hogy meg volt olvadva és ragadt a gumira.
Dupla edzés volt.

Sign In
Create Account

Back to top