Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Wenson (Caprine) maraton 2K5
Started by
Bagi
, 2005. February 24. 13:07
Posted 2005. May 23. - 23:38
Posted 2005. May 23. - 21:37
Felszárad simán. De semi-slicket be nem vállalok azért - biztos-ami-biztos. Mondjuk ha hét közepén is esik, marad pár tócsa.
Posted 2005. May 23. - 19:03
Nem sok közöm van a maratonokhoz, csak azért írom ide mert már volt errõl itt szó.
A wenson nevû márkát a caprine-ék azért találták ki, mert a ezek más kategóriájúak mint a meglévõk. Azt mondták "mert ezek felsõbb kategóriá..." akármi. Ez nem sikerült nagyon, mert a kiállításra gagyi vázakat vittek, de egész niormális felszerelések voltak rajta. Csak még megjegyezném mellé, hogy valószínûleg ugyanott készítik mint a magellánokat, matrix..altrixokat, kellyseket vagy akár a gt-t, konát, meridát... Az alkatrészek meg mindegyiken ugyanazok manapság. Ezek miatt meggyõzõ egy ára van. Én spec nem veszek ilyet csak ha az összes alkatrészem egyszerre megy tönkre
Ami nem valószínû
A wenson nevû márkát a caprine-ék azért találták ki, mert a ezek más kategóriájúak mint a meglévõk. Azt mondták "mert ezek felsõbb kategóriá..." akármi. Ez nem sikerült nagyon, mert a kiállításra gagyi vázakat vittek, de egész niormális felszerelések voltak rajta. Csak még megjegyezném mellé, hogy valószínûleg ugyanott készítik mint a magellánokat, matrix..altrixokat, kellyseket vagy akár a gt-t, konát, meridát... Az alkatrészek meg mindegyiken ugyanazok manapság. Ezek miatt meggyõzõ egy ára van. Én spec nem veszek ilyet csak ha az összes alkatrészem egyszerre megy tönkre
Ride everywhere.
.
Posted 2005. May 23. - 16:39
Én azt hallottam helyiektõl, hogy sár az biza még van, de ha egész héten marad ez a meleg, szerintem vasárnapra sokat javul a helyzet.Nem tudom, hogy van e még sár a Bükkben, de hogy fázni nem fogunk vasárnap, az elég biztosnak tûnik a jelenlegi elõrejelzéseket figyelembe véve:).
Posted 2005. May 23. - 14:37
Posted 2005. May 23. - 14:03
Felfelé biztos nem fogunk fázni, de ha mégis akkor visszakérem a pézt.
Nem ovisfutamra neveztem, höh!
Nem ovisfutamra neveztem, höh!
Posted 2005. May 23. - 13:36
Nem tudom, hogy van e még sár a Bükkben, de hogy fázni nem fogunk vasárnap, az elég biztosnak tûnik a jelenlegi elõrejelzéseket figyelembe véve:).
Posted 2005. May 23. - 12:15
Posted 2005. May 23. - 11:05
én most lassan 1 hónapja nem tekertem.
érdekes lesz lenyomni a 39et de nem félek hogy nem fogom tudni letekerni a távot.
azt az elsõ harmadot meg már rég elfelejtettem. nem azért indulok.
érdekes lesz lenyomni a 39et de nem félek hogy nem fogom tudni letekerni a távot.
azt az elsõ harmadot meg már rég elfelejtettem. nem azért indulok.
Posted 2005. May 21. - 20:03
Lenyomni szerintem NEM. Végigszenvedni IGEN. Már ha az olvasatodban a "lenyomni" szót arra érted, h nyeregbõl gyakran kiállva, dinamikusan, nulla megállással mókuskerekezés mellõzésével, le-föl elõzgetve végigverni a távot és beérkezésnél benne lenni az indulók elsõ harmadában.
Posted 2005. May 21. - 09:31
na igen. mer h én most kimennyek a bükkbe az már egy alap edzés mer ki kéne oda tekerni. na maj kiderül mi lesz. elõször is vmi bicaj kéne hozzá.
nyerni képtelenség ahhoz évekig kéne készülni.(te lor mennyire ismered a hermannál a használt bringás csávót most eladja a bicaját (canyon nerve MR6 duke-al) 250-ér min.)
nyerni képtelenség ahhoz évekig kéne készülni.(te lor mennyire ismered a hermannál a használt bringás csávót most eladja a bicaját (canyon nerve MR6 duke-al) 250-ér min.)
Posted 2005. May 21. - 00:55
Én nemtudom, de ha valaki kicsit is többet teker mint az átlag (értsd: nem csak hétvégenként) akkor nemtudná mindennemû felkészülés nélkül lenyomni azt a 39km-ert?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 21. - 00:50
nyerni akarsz vagy vegig menni?
ha nyerni akkor sajnallak
ha vegig menni akkor most nyaron minden hetvegen
kimesz a bukkbe javorkut bankut fele esetleg feherko bukkszentkereszt
es rohogve fogo lenyomni a picsv 39km-et
ha nyerni akkor sajnallak
ha vegig menni akkor most nyaron minden hetvegen
kimesz a bukkbe javorkut bankut fele esetleg feherko bukkszentkereszt
es rohogve fogo lenyomni a picsv 39km-et
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. May 20. - 23:27
hagy kérdezzek valamit.
szeretnék én is maratonozni ha máshova nem akkor a bükkmaratonokra kimennék évente 2x aztán kituggya mi lesz.
na versenyen még nem voltam. mennyit kellene készülni naponta arra h az augusztusin tudjak homorítani vmita 39-es távon???
szeretnék én is maratonozni ha máshova nem akkor a bükkmaratonokra kimennék évente 2x aztán kituggya mi lesz.
na versenyen még nem voltam. mennyit kellene készülni naponta arra h az augusztusin tudjak homorítani vmita 39-es távon???
Posted 2005. May 19. - 19:41
Köszi L_Gabi a választ. Valsz kicsit félreérthetõ voltam, de én az idei kiírás szerintihez képest kérdeztem vona
Na mindegy... gondolom "akkora" sár nem lehet, hogy változna valami... Akkor kezdem memorizálni a térképet, bár attól gyorsabb nem leszek 
Ha igazat mond a turista térkép, akkor Gerenna várig aszfaltozunk... Remélem kigyógyulok sérülésembõl, és végig tudok menni a középtávon
Ha igazat mond a turista térkép, akkor Gerenna várig aszfaltozunk... Remélem kigyógyulok sérülésembõl, és végig tudok menni a középtávon
Posted 2005. May 19. - 19:19
Klaresz!
Nem maradnak, sõt az eleje egy jó kis mászóka rögtön fölfelé. Ugyanis nem Nagyvisnyó felé megyünk, hanem a Szalajka völgyön kereszutül a Kilátó felé. Onnan szépen leereszkedünkl az Ördög-oldal aljára, aztán felmászunk rajta és innen már ismert a pálya. (középtáv)
Szóval: bemelegítésnek az elején 9 km fölfelé intenzíven...
Nem maradnak, sõt az eleje egy jó kis mászóka rögtön fölfelé. Ugyanis nem Nagyvisnyó felé megyünk, hanem a Szalajka völgyön kereszutül a Kilátó felé. Onnan szépen leereszkedünkl az Ördög-oldal aljára, aztán felmászunk rajta és innen már ismert a pálya. (középtáv)
Szóval: bemelegítésnek az elején 9 km fölfelé intenzíven...
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2005. May 19. - 09:49
Szam, igen, jöhet az uccsó hely. leutazás hogy tervezitek?
Szombaton (05.28.) a keletibõl 12:15-kor induló vonattal (amire intéztem bicajszállító kocsit is-igaz csak Egerig tudják biztosítani) 15:43-ra ér szilvásra.
Posted 2005. May 19. - 09:08
elméletileg mától nem esik.
11 nap az sok idõ.
tuti lesznek dagonyás részek de addig sok helyen felszáradhat.
11 nap az sok idõ.
tuti lesznek dagonyás részek de addig sok helyen felszáradhat.
Posted 2005. May 19. - 08:22
Szilvásvárad és a pála nagy része Heves megyében van! Persze itt sem jobb a helyzet, az egész bükk gyakorlatilag tekerhetetlen :-( De majd a hétvégi bogácsi verseny után beszámolok róla, hogy milyenek a bükki utak.
Posted 2005. May 19. - 08:22
A pálya nyomvonalak maradnak?......... "a megye egész területén gondot okoz a víz".
Hát ennyi a hír............
Sárgumi elkel majd.

Sign In
Create Account

Back to top