fazzeg al, 1 nappal korábban találod ki, kaphattál volna 4dugis xt-t, már ha ez tetszett volna...:-(
Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Írta 2005. augusztus 27. - 21:29
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 27. - 21:27
Írta 2005. augusztus 27. - 21:25
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 27. - 21:22
http://ebike.hu/term...leszkopok?pid=3
thx:) avid juicy szimpatikus lenne, nem túl nehéz?
off:
boxxert hol lehet venni és mennyiért? mert a google-be se találtam semmit
300e körül van? vagy több?
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 27. - 21:22
juicy nem nehéz, jó súlyban van, van aki szereti van aki nem:-)
Írta 2005. augusztus 27. - 21:20
off:
boxxert hol lehet venni és mennyiért? mert a google-be se találtam semmit
300e körül van? vagy több?
Írta 2005. augusztus 27. - 20:22
hayes hfx-9 carbonhoz és a shimano xtr-hez mit szóltok? vagy ezeken kívül milyet érdemes venni? köszi.
30 max 40e környékén.
elõre is kösssssz
30-40 között xtr?:-)
szép baleset lenne
elöbbi meg nem ugrálósgépre való
akkor sima hfx 9 nine
vagy saint, esetleg avid juicy...
Írta 2005. augusztus 27. - 20:13
Amúgy vedd meg Beg Hope-ját, ha még megvan. Brutál. Ja, ha van hozzá mondjuk Boxxered
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. augusztus 27. - 20:04
30 max 40e környékén.
elõre is kösssssz
Írta 2005. augusztus 27. - 18:02
Tarcsahivok. Azert most mar kezdem sejteni mikor jonne nekem jol egy tarcsa. Ma mikor 60km/h jottem le a HHH-rol, akkor bezony neha jo lett volna a rovidebb fektavokhoz. De ahhoz kene azert erosebb telo is. Nem ecceru az elet...
igen, és a végén alakul ki az hogy az embernek lesz egy min 200e értékü vagy még jóval több csupa high-end cuccokkal szerelt gépe...:-)
mert egyik rendes alkatrész követeli a másikat, így gyenge pont max egy nyeregcsõbilincs lehet..:-)
stinkypapa: igen, az gátolja meg hogy kifojjon az olaj, ami benyomódik a fékkraba. nemtudom mi, mert évente máshogy néz ki, nekem még csak csavar sem tartja.
egyszerüen müanyag lapka, icipici, rajta egy pici müanyag "rúd"
ez belenyomódik a fékkaron levõ lyukba, ahol az olaj tud ki-be folyni(az irány attól függ Misi légteleníti, vagy bárki más:-D) na szal ebbe belenyomódik, és ottmarad.
és kibírja azt a nyomást, amit fékezés közben generálsz
ha nem így van, és ereszt, akkor nyomd be rendesen, vmi hegyes tárggyal izomból a pöcköt, vagy húzd emg a csavart
még mindig EZERSZER jobb ez a megoldás, mint a magura és a shimano EEEKKKORRAA túlfolyótartály nyílása...
Írta 2005. augusztus 27. - 17:47
probike árlistán van 2003 as xt tfék 50é (4 dugós amilyet én most adtam el) ..ha simanót veszel, akkor sztem ezt vedd, sokak szerint ez volt a shim legjobb tfékje...csak q.drága..Egyebkent jol latom, hogy a saint kaphato csak fek kivitelben, szal ahhoz lehet venni sima fekkart es tarcsat? Mert az LX es az XT szerelve es dual control karral van arusitva es ha ra is vennem magam a tarcsara, a dual controlra nem vagyom es bazi jo nekem az LX valtokarom. Szal jol latom, hogy LX es XT csak dual control karral egyutt van arusitva?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 27. - 17:35
meg kéne tanulni írni
az a tartály és nem nagyon van rajta lyuk, hogy buborékozzon. van rajta a kis csavar, az a túlfolyó "bejárata" (más fékeken egy kis mûanyag lap, ami 2 csavarral rögzül). lehet, hogy kicsavarodott azért bugyburékolt
csavard be határozottan, DE nagyon óvatosan, mert mûanyag az egész
csak hogy pont meg legyen húzva
ha ezek után még mindig rossz, akkor lehet, hogy sérült a tartály, ki lehet cserélni, pár ezer forint feltöltéssel együtt
Ezt nemnagyon vágom! :-D A fékkar elején van a tartáj fedölapja ami fekete és két kis torx fejü csavarral kell rögziteni, na és eza két kis szar között van az a müanyag biszbasz! Ez mire való? Az olajtartáj dugója? Az a müanyag szar gátolja meg az olajat, hogy kifojjon? Eléggé silány megoldás...vagy nemértem. Nincs valakinek erröl a fékrõl valami teknikai keresztmetcete? (régen volt csak nemtalálom)
Írta 2005. augusztus 27. - 17:27
Írta 2005. augusztus 27. - 17:06
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 27. - 16:51
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. augusztus 27. - 16:51
és majd ha elkezdesz terepelni rendszeresen, hányszor fogod emlegetni, hogy de jóóóólenne egy pizza....
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 27. - 16:48
és majd ha elkezdesz terepelni rendszeresen, hányszor fogod emlegetni, hogy de jóóóólenne egy pizza....Tarcsahivok. Azert most mar kezdem sejteni mikor jonne nekem jol egy tarcsa. Ma mikor 60km/h jottem le a HHH-rol, akkor bezony neha jo lett volna a rovidebb fektavokhoz. De ahhoz kene azert erosebb telo is. Nem ecceru az elet...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 27. - 16:46
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 27. - 16:40
Írta 2005. augusztus 27. - 15:02
engem mindig megfogott, egy alátét cseréje a gömbfejnél meg nem fog földhözb*szni majd 2 év után:-)