Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Írta 2005. augusztus 28. - 17:24
bocs még egy kérdés magurából csak ihuzom a pofát és kész vagy szét is szedjem (amit nem akarok)
Írta 2005. augusztus 28. - 17:24
Szerintem aki SPD nelkul nem tud felugrani egy padkara, az inkabb ne is ugraljon. Sztem.
ezért nem is erõltetem a témát. amikor rajtam van, akkor meg próbálom leküzdeni az elém kerülõ akadályokat. tehát ha spd-vel vagyok akkor azért én is állat vagyok...
azt a kormánymarkolós dolgot meg nem kell szó szerint érteni.
meg nem lehet mindenhova spd cipõben menni, mert nem alkalomhoz illõ.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. augusztus 28. - 17:22
semmi nem történt, féknek nem árt meg ez szerencsére.
Írta 2005. augusztus 28. - 17:19
kezdõ balfasz vagyok és azt szeretném kérdezni h mit csináljak akkor ha a hidrós fékde nemtom beletenni a tárcsát mert az utánállitó összehuzta a pofákat és most nem nagyon akarnak visszamenni a helyükre
szal az ugy történt h balfasz haverom behuzta a fékkatr miközben nem volt bent a pecek
köszi
Írta 2005. augusztus 28. - 14:19
na de tényleg:-)
megyek kalaptartót hergelni, ráragadt az anyag szal zsííír.
gyönyöjû lesz a tragacs
Írta 2005. augusztus 28. - 14:18
vagy nem?
nincs rajta pecek
Írta 2005. augusztus 28. - 14:16
legalábbis lemerem fogadni hogy azzal is ugrok bármit.
no de legyünk ON
Írta 2005. augusztus 28. - 14:15
mondjuk egy eggbeater pedál, meg a kedvenc etniz cipõm
próbálok bunnyzni, a pedál letörik, stucnival kiherélem magam
és vérbefagyva fetrengek egy 10 centis padka elõtt
Írta 2005. augusztus 28. - 14:15
csak ne kelljen egyszer ráfékeznie:-\
mondjuk nem is megy olyan hévvel gondolom, tehát....
Írta 2005. augusztus 28. - 14:14
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 28. - 14:12
meg is érdemled, gratu
Írta 2005. augusztus 28. - 14:12
tehát megtehetem
majd gyakorolj sokat nyulazni, és akkor már nem lesz probléma ezzel...
idõ kérdése!
Írta 2005. augusztus 28. - 14:06
egyébként lehetne olyat is csinálni, hogy a shimano hidrós DC fékmadzag végére valami más tárcsaféket kötsz nem? Vagy nem egyforma mennyiségû olajat nyomnak?
thez: nekem nem annyira egyszerû, ha jön egy padka. Nekem a marzo EXr nem mozog ki mindent, egy béka is kisebb agyrázkódással jár. Én a hegyen felfele is tekerõs típus vagyok. Bár lefele, amíg könny a hátamon nem folyik úgy jövök…
sokat megyek városba spd cipõ nélkül, így ha padka van, akkor lassít, fékez, eleje felemel hátuljával óvatosan felteker… ja meg újsághordás közben 200 db reklámújsággal a kezemben faca lenne ugrálni. Ja ez a padkázás nekem csak spd-vel magy. :cry:
Nem akarom megmagyarázni, hogy ilyennel kell menni mindenkinek, csak azt próbáltam mondani ezzel, hogy nekem bejött.
Milyen stílusú bicós vagy? (nem tudom megnézni a képet, mert analóg vonallal, modemmel szopom itthon a fa..t, és anyám meg is õrül, ha megint sok lesz a tel.számla.)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. augusztus 28. - 13:49
Nekem forditott van. Szerintem csak szokas kerdese.
nekem is fordított van, mer ugye XTR (igen XTR, sznob vagyok:D) de mivel nem volt váltóm cca 1 évig, így nem bánt, és egyszerü megszokni
Írta 2005. augusztus 28. - 13:48
Hidraulikus fekeknel altanaos dolog, hogy csocsatlakozas feloli oldalon a dugattyu(k) picivel hamarabb mozdulnak mint a tuloldalon, mivel ott lesz elobb nyomas. De igazabol ennek nem szabadna erzodnie. Ha szemmel lathato a dolog, es nagy az elteres, akkor szorul az egyik dugattyu, es az a gond. Szet kell bontani a teljes rendszert es ujra osszerakni. A Hayesekkel szokott ilyen lenni.
Ha nem akarod otthon ganyolni akkor kerdezd meg a Misit hatha megcsinalja, o legalabb ert hozza. Bolti szervizbe csak akkor vidd ha nagyon megbizol a szereloben
na az a fura hogy a becsatlakozás oldali indul el késõbb, és csak kisebbet is mozdul mint a másik. fogalmam sincs miért van ez így, de kb a kezdetektõl, mert Sala így állította be nekem, és akkor még nem nagyon használtam elõtte.
végülis nemérdekes, mert fog ígyis, mint a megveszekedett, csak furcsa dolgok ezek...
Írta 2005. augusztus 28. - 13:43
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak