Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6196 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
de azért elõbb használd a gyárit, mert lehet, a Te súlyodhoz / stílusodhoz tökéletes.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Komolyabb lejtozes alatt ha DH van ertve, akkor nem tervezek :-) Viszont ha felmaszok valahova, onnan le is jovok gyorsan :-) Koszi a tanacsokat, korulnezek gyantas pofa ugyben.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vagy kék bbb-t, ami még olcsóbb, és szintén mûgyantás. 2.990 huf kisker áron.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Mar eldolt, hogy LX a fek es nem centerlockos XT tarcsakkal :-) Holnap mar fent is lesz a paripan. :-)

jó döntés.
elsõ tanács;) : gyárilag a fémes betéttel jön valszeg az LX. Ez lassabban kopik be, de egyáltalán nem túl lassan, melegedésre hajlamos, fõleg kis tárcsával, úgyhogy szerintem szerezz be egy gyantásat is, ha komolyabb lejtõzést is tervezel. Nagyon jó a Sh. is, vagy KoolStop-ot, . KoolStop valszeg olcsóbb.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Kocce!

Enyim Paripa

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Lehet allitani mindegyiken.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ja igen. Ezen az LX karon lehet allitani a kormanytol valo tavolsagot, mint a bowdenes tarsainal vagy ez fix es kesz?

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tudod, hogy nem ugy ertettem. Ha akarom fogjon, mint atom. Es ehhez ne kelljen ket ujacska. Ennyi csak amit szeretnek.

kormányon túliak társasága....

Enyim Paripa

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Van egy elsõ IS-PM 160-200 itthon feleslegbe, ha vki gondolja.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ktt ?

kormányon túliak társasága....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ktt ?

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

En csak azt tudom, hogy jobb ha az LX a bekopas utan 1 ujjal fejreallit kulonben al bacsi nepirtast rendez a varosban :-)

furcsa az izlésed.....én pld szeretem a jó féket, a KTT tagság +újitásra nem vágyom...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En csak azt tudom, hogy jobb ha az LX a bekopas utan 1 ujjal fejreallit kulonben al bacsi nepirtast rendez a varosban :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

En mindig hamar dontok :-) Mennyi ido alatt kopik be egy ilyen amugy? Van valami amire figyelnem kell? Johetnek a jotanacsok szepen sorban! Amugy ja, az is benne van, hogy szamomra elfogadhato aron szamoltak be azt a feket ami most van rajta es nem kell az aproban kuzdenem. Ezen kivul a ket kerek centirozasat a tarcsa felrakashoz ingyen kapom. Nem szamolnak dijat a belsok csereje es a furas miatt. A valtokat is kertem, hogy allitsak be ujra es meg nehany aprosagot. Szal igazabol a szereles nem kerul penzbe igy. Meg aztan ma zaraskor leadtam es holnap mar hozhatom is el. tudom, hogy aprosagok de szerintem az is nagy kincs ha egy boltal jo a viszonya az embernek, vannak elonyei...
A telo iden biztosan nem lesz cserelve. Azert most mar masra is kellene nemi penzt koltenem, majd jovore :-)

xt nekem elég lassan kopott be, kellett vagy 200 kilcsi neki mire teljesen jóóó lett..magura hamar, az egy, dobogókõ - otthon táv kb 25-30 kilcsi

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Hat holnap HHH lesz az tuti :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
egyszer lejössz még a ahhh-ról, úgy hogy közben ráncigálod a fékkarokat, és heló:-)
van mikor kimész a sarki közértig, és annyi idõ alatt bekopik...
változó
amúgy jaja, értem
soxerencsét a fékhez:-D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En mindig hamar dontok :-) Mennyi ido alatt kopik be egy ilyen amugy? Van valami amire figyelnem kell? Johetnek a jotanacsok szepen sorban! Amugy ja, az is benne van, hogy szamomra elfogadhato aron szamoltak be azt a feket ami most van rajta es nem kell az aproban kuzdenem. Ezen kivul a ket kerek centirozasat a tarcsa felrakashoz ingyen kapom. Nem szamolnak dijat a belsok csereje es a furas miatt. A valtokat is kertem, hogy allitsak be ujra es meg nehany aprosagot. Szal igazabol a szereles nem kerul penzbe igy. Meg aztan ma zaraskor leadtam es holnap mar hozhatom is el. tudom, hogy aprosagok de szerintem az is nagy kincs ha egy boltal jo a viszonya az embernek, vannak elonyei...
A telo iden biztosan nem lesz cserelve. Azert most mar masra is kellene nemi penzt koltenem, majd jovore :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
oks, az is tök szép:-)

amúgy hamar eldöntötted...
majd a telóval meg a vázzal is ez lesz...
még fél év, és elöl hátul minimum 15/15...:-)
egyik napról a másikra:-D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mar eldolt, hogy LX a fek es nem centerlockos XT tarcsakkal :-) Holnap mar fent is lesz a paripan. :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ez esetben al én a saintra pályáznék:-) robbal lezsírozzátok, te meg jól eladod a 2 db 8 colos adaptert jópénzér:-)
ha úgy alakul akkor lehet elsõ 203asra szükségem is lenne. persze csak ha így alakul, és a boltban nem lehet ilyen transfert csinálni