Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Posted 2005. August 30. - 21:51
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_rvilike_*
Posted 2005. August 30. - 21:42
Posted 2005. August 30. - 21:40
fékerõben nem igazán észleltem változást.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. August 30. - 21:39
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. August 30. - 19:55
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. August 30. - 19:47
teljesen normális...én az elsõ t.fékes utamon vissza akartam fordulni annyira nem fogott semmit, aztán szép lassan bekopott...ciripelésre meg sz@rni rá..mexokod....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 19:45
teljesen normális...én az elsõ t.fékes utamon vissza akartam fordulni annyira nem fogott semmit, aztán szép lassan bekopott...ciripelésre meg sz@rni rá..mexokod....Na, ma kicsit tekeregtem vele, de igazabol hegyre csak holnap viszem. (mindjart huzok buliba) Amikor kihoztam a boltbol, majdnem megallt a szivem olyan szinten nem fogott. Ez normalis? Aztan szerintem vagy kezd bekopni vagy bekopott ilyen hamar (bar ezt nem hiszem) de a vegen mar 20-25km/h sebessegrol ket ujjal megtepve emelte a segget es a 80kg-at. Gondolom egy a pilotanal erosebb teloval megjobb lenne. Adagolhato az tiszta sor, nekem tecc a mukodes, de majd holnap a HHH megmondja mi az igazsag.
Az normalis, hogy neha beciripel a tarcsa?
Honnan lehet ilyen gumi vagy muanyag bizbaszt szerezni a teloba a V fek szemek helyere? Hatulra kaptam a boltban, de az 9-es, a teloba pedig 8-as menet van.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 30. - 19:41
Az normalis, hogy neha beciripel a tarcsa?
Honnan lehet ilyen gumi vagy muanyag bizbaszt szerezni a teloba a V fek szemek helyere? Hatulra kaptam a boltban, de az 9-es, a teloba pedig 8-as menet van.
Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 12:15
Posted 2005. August 30. - 11:44
huhh al01 tényleg hamar megfordult a világ:)
Nekem LX-em van. Õszintén szólva a korábbi 525-ös Deore-t jobban komáltam. Egyrészt ennek eléggé bent van a nyomáspontja, és nyúlósabb a fékérzés. Persze úgy is meg lehet közelíteni, hogy sokkal modulálhatóbb (ami szuper), de nekem a Deore "digitális" érzése jobban tetszett. Nekem fékerõben is egy csöppet soványabbnak tûnik. De gondolom ez a kisebb tömeg-> kevesebb anyag a féknyeregben hatása.
De CC-re bõven szuper fék. A 160/160-as tárcsákkal bármikor bárhol megfog. (mondjuk ez nem nagy varázslat, mert 78kg vagyok cangával).
Tényleg al! Hol lehet fogadásokat kötni, hogy lesz e idén teló csere is?
Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 11:40
És régen Shimano XT-t használt, ahogy Peat is:D
Posted 2005. August 30. - 11:23
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. August 30. - 11:23
Posted 2005. August 30. - 11:21
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. August 30. - 11:19
hfx 9?
mert akkor már ott nem értem hogy az "elkopo betéthez állítottam a kart"
kopott betét gyári olajjal: sokkal többet kell húzni a fékaron, amíg odamegy a dugattyú
majd új pofa: kevesebbet, mert több pofa van benne
ha nem így van, akkor már kéne neki egy kis utántöltés, vagy mexokod
amúgy inkább a 2-3 centi tûnik reálisnak...
Posted 2005. August 30. - 11:15
most beteszem a pofákat viszatolom a dugattyút és ugyan ott a nyomáspont...
mit tehetnék!!??!?!
hát ugy hogy beljebb enegedte a dugattyúkat,mert fogyott a pofa
de most hogy uj pofa hiába toltem be a házig a dugattyút,ugyan ugy naggyon rövid uton fog...
most ez negyon nem jó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. August 30. - 11:09
Posted 2005. August 30. - 11:08
az lesz neki, de sztem csak jövõre (ámbár), ott fog figyelni egy reba.....huhh al01 tényleg hamar megfordult a világ:)
Nekem LX-em van. Õszintén szólva a korábbi 525-ös Deore-t jobban komáltam. Egyrészt ennek eléggé bent van a nyomáspontja, és nyúlósabb a fékérzés. Persze úgy is meg lehet közelíteni, hogy sokkal modulálhatóbb (ami szuper), de nekem a Deore "digitális" érzése jobban tetszett. Nekem fékerõben is egy csöppet soványabbnak tûnik. De gondolom ez a kisebb tömeg-> kevesebb anyag a féknyeregben hatása.
De CC-re bõven szuper fék. A 160/160-as tárcsákkal bármikor bárhol megfog. (mondjuk ez nem nagy varázslat, mert 78kg vagyok cangával).
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 30. - 11:02
Posted 2005. August 30. - 07:45
Let the people speak