most trial vagy freeride?
csak azert mert nem mindegy.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Started by
KeX
, 2004. September 09. 12:46
Posted 2004. November 08. - 00:01
Posted 2004. November 07. - 23:48
Posted 2004. November 07. - 23:45
vagy csoda történt, vagy nme tudom mi, de nem ereszti tovább az olajat a fékem.....
kipróbálni nem tudom, hogy hogyan fog (még be sincs kopva mondjuk) mert se hajtókarom, se teleszkópom, de legalább a nyomáspontot már érzem
ps: hol kapok boxxer is/pm200 átalakítót? és mennyiért? nincs valakinél elfekvõben?
kipróbálni nem tudom, hogy hogyan fog (még be sincs kopva mondjuk) mert se hajtókarom, se teleszkópom, de legalább a nyomáspontot már érzem
ps: hol kapok boxxer is/pm200 átalakítót? és mennyiért? nincs valakinél elfekvõben?
Posted 2004. November 07. - 21:59
milyen felhasznalasara kell?
Vegyes. Trial, freeride,... Speciel én a piros színût akarnék venni, a mostani szürke negyon gáz (kerámiafelnihez való de legalább olcsó volt ;D ,1100FT)
Posted 2004. November 07. - 21:56
Mondjuk a Malinál,mert végülis õk hozzák be,annál olcsóbban csak akkor kapod meg,ha nagyon yofej a boltos.Eurocenter,17-es vagy 1es villamos,60-as busz,miegymás,szal az Árpád-híd magasságában .
Akkor majd megnézem.
Posted 2004. November 07. - 15:50
Posted 2004. November 07. - 10:27
Mondjuk a Malinál,mert végülis õk hozzák be,annál olcsóbban csak akkor kapod meg,ha nagyon yofej a boltos.Eurocenter,17-es vagy 1es villamos,60-as busz,miegymás,szal az Árpád-híd magasságában .
Posted 2004. November 07. - 09:52
Tudom nem tárcsafék, de nem találtam ilyen topicot.
Szóval Magura HS33-as fékemhez akarok fékpofát venni. Pesten melyik boltba érdemes keresgetni? (ahol jó árban is van) Nem vagyok pesti,csak oda járok egyetemre.
Elõre is THX.
Szóval Magura HS33-as fékemhez akarok fékpofát venni. Pesten melyik boltba érdemes keresgetni? (ahol jó árban is van) Nem vagyok pesti,csak oda járok egyetemre.
Elõre is THX.
Posted 2004. November 06. - 22:22
hészrõl hészre örökíthetõ, ha más fékre akarod tenni, akkor egyszerüen csak a csatlakozást veszed meg hozzá. pl hópra.
de a csõ az marad.
de a csõ az marad.
Posted 2004. November 06. - 21:44
a csõ valószínû, de a csatlakozás kérdéses. és nem tudom pontosan mennyi, de az is elég költséges.
az én deoremre gyári vezetékkel álllítólag 4-5 ezer körül volt. szegény kex tudja ;D
az én deoremre gyári vezetékkel álllítólag 4-5 ezer körül volt. szegény kex tudja ;D
Posted 2004. November 06. - 21:40
Jaj idén már nem? akkor csak jövõre? :'(
jövõre mi?
idén már nem biciklizem. tél van, meg hóesés, meg amit akarsz.
szóval van idõm megcsinálni a fékemet. tavaszig csak kész lesz.
kérdés: goodridge fékcsõ - ez ugye örökölhetõ fékrõl-fékre?
Posted 2004. November 06. - 21:17
Posted 2004. November 06. - 18:39
szóval: a fék ugye az enyém.
légtelenítve teljesen frissen van, de folyamatosan jön az olaj. vagy a kis dugónál jön, ahol lehet beletölteni az olajat, vagy a kis lyuknál. nemtudom.
de lusta vagyok foglalkozni vele.
a hajtókart már leszedtem, és eladtam, a villát ma este szedem szét, ée lesz fekete, szóval már idén nem biciklizem.
ha valami fejlõdés van az ügyben, szólok.
thez: köcce hogy megnézted.
légtelenítve teljesen frissen van, de folyamatosan jön az olaj. vagy a kis dugónál jön, ahol lehet beletölteni az olajat, vagy a kis lyuknál. nemtudom.
de lusta vagyok foglalkozni vele.
a hajtókart már leszedtem, és eladtam, a villát ma este szedem szét, ée lesz fekete, szóval már idén nem biciklizem.
ha valami fejlõdés van az ügyben, szólok.
thez: köcce hogy megnézted.
Posted 2004. November 06. - 16:08
ha akkora körmöd van... :
én ált. egy pici alu drótdarabkával, vagy körömvágó olló hegyével szoktam kivenni
én ált. egy pici alu drótdarabkával, vagy körömvágó olló hegyével szoktam kivenni
Posted 2004. November 06. - 16:06
Posted 2004. November 06. - 14:08
Posted 2004. November 06. - 14:05
Posted 2004. November 06. - 14:01
Posted 2004. November 06. - 11:19
tamáska: frissen van légtelenítve, feltöltve a rendszer olajjal?
mert akkor ne tégy semmit. friss légtelenítés után keveset még hajlamos ereszteni a fék ott. amíg valami rendes, reális nyomás nem lesz benne alapból.
nekem is csinálta, bár nem ott, mivel nekem nincs lyuk, hanem a mûanyag lapocska szélén, ahol be lehet alá nyúlni... persze csak az ésszerûség határán belül, szal épphogy.
mellesleg az a lapocska kinézete, ahogy a képen látszik, a jobboldalán a lyuktól jobbra van egy hosszabb rudacska ami benyomódik a karba. ahol a lyuk van, ott semmi sincs. csak maga a fékkar, szal az nem egy lyuk be a túlfolyóba...
mellesleg aki nem használ hayes-t, kis érdekesség: ez a túlfolyó tartály teteje. ott a szélén a csavar. na ANNAK köze sincs ennek a rögzítéséhez tehát ahogy kézzel benyomjuk oda, kb ugyanolyan könnyû kijönnie is...
és ami szép: mégsem jön ki.
mert akkor ne tégy semmit. friss légtelenítés után keveset még hajlamos ereszteni a fék ott. amíg valami rendes, reális nyomás nem lesz benne alapból.
nekem is csinálta, bár nem ott, mivel nekem nincs lyuk, hanem a mûanyag lapocska szélén, ahol be lehet alá nyúlni... persze csak az ésszerûség határán belül, szal épphogy.
mellesleg az a lapocska kinézete, ahogy a képen látszik, a jobboldalán a lyuktól jobbra van egy hosszabb rudacska ami benyomódik a karba. ahol a lyuk van, ott semmi sincs. csak maga a fékkar, szal az nem egy lyuk be a túlfolyóba...
mellesleg aki nem használ hayes-t, kis érdekesség: ez a túlfolyó tartály teteje. ott a szélén a csavar. na ANNAK köze sincs ennek a rögzítéséhez tehát ahogy kézzel benyomjuk oda, kb ugyanolyan könnyû kijönnie is...
és ami szép: mégsem jön ki.