KoolStop gyart hozza. De, hogy nagykerbe van-e. Nemtom. Mindenesetre kulfoldrol siman lehet hozatni. 13 docsi + postakoli. Sztem max 5-6 ezer forint. Hajas betet is ilyen arban van nem?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Indította
KeX
, 2004. szeptember 09. 12:46
Írta 2004. december 05. - 22:58
Írta 2004. december 05. - 22:54
akkor inkább tényleg saint, alig drágábban. az fog is, ha már mindeképpen olajosat akarsz. vagy xt. vagy deore. 525. ebbe még pofát is lehet kapni. diatechbe meg nemtudom, nekem nem sikerült.:\
Írta 2004. december 05. - 22:41
Hat, ha nem azonnal kell a fek, akkor gyujtogetsz es veszel jobbat. Ennyi. Vagy valasztasz most, ha lesz penzed eladod es veszel jobbat. Szoval tobb variacio is van. Tessek man donteni.
Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:
Írta 2004. december 05. - 22:34
ok, akkor nyitok egy Gyüjtés mr.downhill számára topicot!
leírom a számlaszámom is!
leírom a számlaszámom is!
Írta 2004. december 05. - 22:27
Jaja, ez is benne van a pakliban
Írta 2004. december 05. - 22:20
Egyszerubb ha veszel egy XT feket, az biztos bevalik majd. Vagy Saintet, mindegy. KIcsivel dragabb, de nem lesz legalabb bajod vele.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2004. december 05. - 22:07
igaz! akkor gondolkodóba esem, írok privit stb.....köszi mindenkinek a segítséget!
Írta 2004. december 05. - 22:04
Sztem, ha teheted probald ki te magad. Amelyik jobban tetszik azt vedd meg. Az 1 dolog, hogy thez-nek mi tetszik jobban. Nem feltetlen fog neked is jobban tetszeni. Mondom, ha akarod, nalam kiprobalhatod a diatech-et. Utana kiprobalsz 1 avidod, amelyik jobban tetszik azt veszed. Mind2 oldalnak van negativuma es pozitivuma. on dont.
Írta 2004. december 05. - 22:01
Írta 2004. december 05. - 21:55
nem lehet így kategorizálni, van akinek ez, van akinek az.
nekem a diatech nem jött be.
most avid van, ez meg bejön.
ki hogyan szereti.
nekem a diatech nem jött be.
most avid van, ez meg bejön.
ki hogyan szereti.
Írta 2004. december 05. - 21:45
tahát ha én lejtõzök, letörésezek stb, meg pl indulok dh versenyen akkor inkább vegyek egy Diatech Anchor-t? nem rosszabb a fékereje mint az avidnak?
köszönöm a sok hozzászólást és tanácsot!
köszönöm a sok hozzászólást és tanácsot!
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2004. december 05. - 21:31
Diatech-nek raadasul a fekcsove sem piskota. Olyan merev, hogy csak na. Gondolom a szakitoszilardsaga is van. Az mas teszta, h ha szakad akkor vagy a nyeregbol, vagy a karbol fog. De alapbol adnak hozza ezt azt. Roppantogyuru, tomitesek...
Írta 2004. december 05. - 20:56
drop off 32 es becsúszóval van igaz?
a 10 centis blekk jol elvan 200as hayessal...a dropoff többet mozog, de nagyobb a becsúszója, szvsz nem lesz baja attol, hogy nagy pizzás fékkel tolod. legfeljebb hajlik picit, naésaztán, úgy nem marad. én használtam avidot, fasaz volt, de az akkor is "csak" egy bowdenes fék. hiába a fékerõ, a súly és a szerelhetõség/beállíthatóság, más érzés. és nem bántam meg, hogy cseréltem. szoval szertem is anchor.
avid üthetõ? nekem ugy hullott darabokra, hogy csak na
maga a féknyereg JÓVAL sérülékenyebb, mint egy hidro féknél, ott a tekerõ, szép, könnyített kidolgozás. a vezeték valóban többet bír. de elég szélsõséges eset kell egy olajkábel kiszakításához... akkor meg az a legkevesebb bajod... hosszú fékezésre olajos fék, mert kényelmesebb. ez az én elméletem
a 10 centis blekk jol elvan 200as hayessal...a dropoff többet mozog, de nagyobb a becsúszója, szvsz nem lesz baja attol, hogy nagy pizzás fékkel tolod. legfeljebb hajlik picit, naésaztán, úgy nem marad. én használtam avidot, fasaz volt, de az akkor is "csak" egy bowdenes fék. hiába a fékerõ, a súly és a szerelhetõség/beállíthatóság, más érzés. és nem bántam meg, hogy cseréltem. szoval szertem is anchor.
avid üthetõ? nekem ugy hullott darabokra, hogy csak na
maga a féknyereg JÓVAL sérülékenyebb, mint egy hidro féknél, ott a tekerõ, szép, könnyített kidolgozás. a vezeték valóban többet bír. de elég szélsõséges eset kell egy olajkábel kiszakításához... akkor meg az a legkevesebb bajod... hosszú fékezésre olajos fék, mert kényelmesebb. ez az én elméletem
Írta 2004. december 05. - 20:53
nekem meg volt diatech. nem vágott földhöz a fékereje.. cserébe az avid fékerõrõl tudna tamáska mesélni.. ugye sauh....
modulálható a fékerõ jó fékkarral, jó bowdenházzal... és márió érvelése: kp után megfeszül a bowden... ez igaz, de még mindig jobb, mintha az olajos kiszakadna. elöl meg mind a 2 fejcsövön vezetõdik át, szal ott meg semmi probléma, még jobb is...
avid igénytelen, üthetõ verhetõ, szétszerelhetõ...
olajosok kevésbbé.
viszont a fékpofa... igaz, az avidba 6-7 ezer, viszont kapható...
modulálható a fékerõ jó fékkarral, jó bowdenházzal... és márió érvelése: kp után megfeszül a bowden... ez igaz, de még mindig jobb, mintha az olajos kiszakadna. elöl meg mind a 2 fejcsövön vezetõdik át, szal ott meg semmi probléma, még jobb is...
avid igénytelen, üthetõ verhetõ, szétszerelhetõ...
olajosok kevésbbé.
viszont a fékpofa... igaz, az avidba 6-7 ezer, viszont kapható...
Írta 2004. december 05. - 20:40
Nekem Diatech anchor van elol 180-as tarcsaval. Nemtom mihez hasonlitani az erejet, de nekem tokeletesen megfelel. Jol adagolhato, franko fekero. (Hozzateszem en meg 60 kilo sem vok) Szinten Drop off comp es egyenlore birja a telo, nem csavarodik. Ha gondolod privi, eljossz kiprobalod. BP XIII ker. csoki
Ja egyebkent vmi nemet magazinba-ba jol szerepelt.. (persze ez nem jelent semmit, ez csak par ember velemenye)
Ja egyebkent vmi nemet magazinba-ba jol szerepelt.. (persze ez nem jelent semmit, ez csak par ember velemenye)
Írta 2004. december 05. - 20:31
Egy tengeri korutazashoz hasonlitanam.... LOL
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2004. december 05. - 20:25
igen? mert én is Avid és valami közötti döntés mellett állok, szóval ennyire jó ez a a diatech?
hmm
mihez hasonlítanád a fékerejét?
hmm
mihez hasonlítanád a fékerejét?
Írta 2004. december 05. - 20:22
Én meg a Diatech Anchor -ra voksolnék.
Egyrészt: Én mikor a Diatech Anchort kipróbáltam, akkor kellemesen csalódtam, mert iszonyat fékereje van, és nagyon szépen lehet adagolni.
Az Avidnak is hatalmas fékereje van, viszont az egyáltalán nem fokozható.
+ Én használtam egy ideig avidot, és amig el nem tört addig jó is volt.
Eddig ismerõseim közül, három embernek tört el ugyan azon a helyen.
Szóval inkább a Diatech Anchor.
Egyrészt: Én mikor a Diatech Anchort kipróbáltam, akkor kellemesen csalódtam, mert iszonyat fékereje van, és nagyon szépen lehet adagolni.
Az Avidnak is hatalmas fékereje van, viszont az egyáltalán nem fokozható.
+ Én használtam egy ideig avidot, és amig el nem tört addig jó is volt.
Eddig ismerõseim közül, három embernek tört el ugyan azon a helyen.
Szóval inkább a Diatech Anchor.
Írta 2004. december 05. - 19:48
én az Avidra szavaznék mivel a másik márka, nem véletlenül ilyen olcsó...
szerintem, meg nem sok jót hallottam fékerõ ügyileg errõl a fékrõl..
Avid + Xt fékkar
szerintem....
de a többiek jobban értenek hozzá
még hozzászólva a hope-os kérdésemhez, most jövök rá hogy ez hátsó fék, mert msot látom h oda van írva a H. betû....
tehát sztem hagyhatjuk is a témát
szerintem, meg nem sok jót hallottam fékerõ ügyileg errõl a fékrõl..
Avid + Xt fékkar
szerintem....
de a többiek jobban értenek hozzá
még hozzászólva a hope-os kérdésemhez, most jövök rá hogy ez hátsó fék, mert msot látom h oda van írva a H. betû....
tehát sztem hagyhatjuk is a témát
-> ALIAS KLEMENT
Írta 2004. december 05. - 19:46
Hail!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hamarosan veszek tárcsaféket, de 2 fék között vacilálok:
-AVID BB7 203 (mech) 20ezer
-Diatech Anchor 203 (hidr) 25ezer
szal melyik érné meg jobban?
Azt szeretném megkérdezni, hogy hamarosan veszek tárcsaféket, de 2 fék között vacilálok:
-AVID BB7 203 (mech) 20ezer
-Diatech Anchor 203 (hidr) 25ezer
szal melyik érné meg jobban?