és muszály lesz vennem egy új vázat is mivel egy M polarisba elég elbaszott ötlet belerakni egy PAZZAZ carbon DH telót

és a Caprine DUAL mellett döntöttem ... marhajól néz ki.
köszi a tanácsokat...
akkor konkluzio: a diatechnél kb minden jobb. ilyen olyan téren. vagy a pofa, vagy a fékerõ..
nekem 203mm-el semmit nem fogott. abszolut semmit. szal egy bowdenes deore szintjén volt. persze hátul. a pofán meg 2-3 hónap használat sem látszott meg. nem kopott picit sem. egy milimétert sem. ilyen szinten kemény volt.
avid... szerintem még mindig nem fog az enyém rendesen, nem kopott be, de 2 ujjal már átesek a kormányon. pedig csak 1 napot volt használva, akkor sem igazán húztam, mert megszoktam hogy nincs.
de aki meg nem használ folyton ilyen fékeket, ráült, és "öhh, ilyen kell!" beszólásokkal méltatta....
diatechen meg õk is mosolyogtak, hogy "de szép.. de nem fog?"
julie... jó kis alap fék, tud fogni is jó pofával, jó tárcsával, csak mûanyag.
ezért nyerõ ilyen kategóriában a deore 525. olcsó pofa, relatív nagy fékerõ, pótalkatrész hegyek. igaz, shimano, de ez átlag júzert nem zavar. csak aki már megteheti, hogy drágább cuccokat vegyen, az sír amiatt h "fúj simanó".
tehát. ha olcsó fék: bowdenes: avid.
olajos: deore 525
és ezek fékereje elég szinte mindenre....
Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.