Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
fékerõr a hayes si nagyon jó csak engem már idegesített a hangja egy erõs fékezés után..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mono 6ti tárcsa
mono 4 tárcsa a légy grátiszba ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szerintem a 6Ti tarcsaja a legjobb. Szegecselt, ezert nem deformalodik. A kialakitasnak koszonhetoen iszonyatosan jo a hutes, es a fekfelulet is nagyon jo, legalabb szinter pofaval isteni volt a fekhatas.
6Ti utan a Hayes jon ;)

Amugy az 525-os eleve adapteres ( is-pm ) ezert a nagyobb tarcsa nem gond, csak alatet kell, nem kell reszelni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a 6ti tárcsája szegecselt, félig alu, és egy: májerül néz ki, kettõ: könnyû. nekem ezért lesz ilyen :) a saint biztos jól fog fogni rajta.
de hogy ez lenne a legjobb tárcsa? nem tudom. én talán a hayest mondanám igy elsõre. megbizható minõség, nagy fékelület, jó anyag, jól hûl. (cserébe 14-16 ezer körül van, annál már iljics olcsóbban hoz mono4 nem szegecselt tárcsát is.)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
szóval ha jól értem, akkor most (200-as tárcsa) nem jó igazán a dolog, a 205-el lenne a tuti...

És még:
a legjobb tárcsát keresem, ár másodlagos....
mi az a 6ti? 525-öshöz kéne..
Van állásom...:bananadan

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nincs hatalmas különbség. elméletileg az adapterek 203-205 mm tárcsához vannak, a grimeca csinálja kicsire (200 kereken) a tárcsát. szóval biztos nem kell új adapter, mert nme létezik külön 200-as és 205-ös. max. ki kell reszelni a féknyeregbõl kicsit, hogy elférjen.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

azért elõször vegyél egy jó tárcsát, a grimeca egy raskás fos. egy jó tárcsa az alapja lehet mindennek. egy hayeshez fasza a shimano gyári betétje is.

és az nem gáz, hogy a hayes 205, a grimeca meg 200 ??vagy akkor már egy új adapter is kéne?(boxxi,grimeca,525)
Van állásom...:bananadan

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
azért elõször vegyél egy jó tárcsát, a grimeca egy raskás fos. egy jó tárcsa az alapja lehet mindennek. egy hayeshez fasza a shimano gyári betétje is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem mondod, hogy a 6ti tárcsája az igazi? már iljicsnél van az enyém :D mind a kettõ.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A 6ti az igazi ;) Es nem is sokkal dragabb, ha egyaltalan dragabb.

De ha nem szan ra annyit, akkor esetleg az uj XT tarcsa. Az egesz jo.

Az EBC fekpofa pedig csak rovid tavon olcsobb, mivel fel ev alatt el lehet hasznalni par darabot.

Egy olcso fektol azert nem kell csodakat varni. Ha eroset akar valaki akkor azert bizony komolyabb osszeget kell aldoni. Ezt nem ertik meg sokan.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mondjuk jah, az is segíthet. csak az ebc olcsóbb :)
bár iljics 13 ezerért hoz hope nagytárcsát. a mini és az m4 nagytárcsáját. még mindig olcsóbb, mint a hayes vagy a sh!mano, vagy a magura....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Inkabb a tarcsat kene lecserelni. Egy Hayes vagy egy Hope sokat dobna rajta. A Grimecanak szar a fekfelulete.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha szánsz rá (bár kicsi az esélye) akkor van piros ebc a deore-okba is. 5-6 ezer körül (?) egy fékbe. pirosat kell venni. gyorsan kopik, cserébe fog.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha egy fék nem fog... vagy nem a kivánt mértékben.. akkor elvileg 2 megoldás van.
jobb, és nagyobb tárcsa, puha pofa.
nálad mind2-t tartalmazza a deore.
igazából az van, hogy 25 ezer forintért nem fogsz kapni egy hayes szintû féket...
egyszerûen olcsóbb fék, nem a 100%-osan jó a dugattyú áttételezés aránya a karban&féknyeregben.
magyarul mondva: ez a fék ilyen.
jobbat drágábban.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaj kicsit elkésve de az 525ös deore az tényleg egész jóól fog.
csak nekem a fékerövel van gondom,igaz nem gyári tárcsa van hanem 200as?grimeca.
azért van hátul nagy tárcsa mert igy vettem.nem fogom divatbol lecserélni.igy sem fog ugy ahogy szeretném.
mert elöl hfx dh van ami azért jóól fog.

na és a kérdés vagy valmi has. szóval a tárcsa a ludas a kis fékeröben?a pfa 2hónapos ugyhogy az bekopott a tárcsa az nincs nagyon lekova jól van beállitva,kb eccere éri a képt pofa tárcsát.
szóval lehet ezen valahogy emelni a fékeröt!?

jah most látom.tényleg nem jó merevvázba nagy teló
neekm volt átmenetileg 14es dir vázban juinor,az pedig csak 150mm mozog és nem volt egy álom,akár menyire toltam a vállat(a min ig)akkor is szar.
szóval hoszabb távra nem oké az...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lol:D
nyerõ ötletek tárháza.
mint a merida + zoom usd.
máig nem értem, hogy tudott arra a gazdája felszállni..

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Duplavallast alapbol nem raknek merevfaruba. :)

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
naná. mert abba belefér a 3-as gumi ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A PolarX-be nem jo a duplavallas Pazzaz, de a Caprine Dual-ba jo... hmmm...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
|hBR| !!!
Küldtem privit.