Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
népszerû. ezt nem mondtam hogy nem. teljesen népszerû. de nem a legjobb. semmilyen tekintetben. nagy választék, az is van. de ez nem minden.

Jó csak hogy egy ilyen "minõségi" bolt, ami talán mo-n a legjobbak közt van

ezzel nem értettem egyet.
és ez egy tendencia. valamire nagyon rászoknak az emberek, nagyon bejövõs, akkor rögtön jön a kiadáscsökkentés, hisz már olvasás nélkül mindent megvesznek. tehát lehet keverni a magyar fûszerpaprikát mexikói téglaporral, meg ilyenek.
érted....
na mind1
ON.

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
De ha sok pénze van meg jó boltjai stb akkor abbol nem az következik hogy népszerû? Csak kérdem....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
miért lenne a legjobbak között? alapvetõ tévedés.
csak mert van sok pénze és raktárkészlete, meg alapból nagyker?
sztem vannak ezerszer jobb boltok is.
meg mások szerint is. sokak a luongo-t szeretik legjobban. én nem ismerem, és addig is van más bolt, ahova ezerszer szivesebben járok.
az x-factor meg csak egy marhanagy vitrin, kinézem mit akarok venni, és megveszem egy kisboltban. jól.
x-faktorban eddig a legnagyobb összeg egy térd és lábszárvédõ volt, lizardskins, azóta csak defektet javítok ott...:-)

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Jó csak hogy egy ilyen "minõségi" bolt, ami talán mo-n a legjobbak közt van, ne engedje meg magának hogy lerontja a hirnevét ilyen bontott cuccokal.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
bontott alkatrészek.
ugye ott a kona.. arról lebontani, visszarakni, tesztpéldányok alkatrészeit kitenni meg hasonló okosságok.
pl egy a féknyergen tönkrement(dugattyúk szélei letörtekí9 hayes comp karja is ott figyel a vitrinben...:-)

és pontosan, nem kell pofa.
ha neked, vagy másnak nem tetszik, max nem meg oda.. de ha megnézzük pl X-Bike-t, még akkor is odamenne, ha használt, törött vázat lehet csak kapni. mert ugye "õ a faktorban törzsvendég".

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
De hogy hogy használt cuccokat árulnak???? Bemennék és mondanám van egy eladó pedálom, és azt megvennék és eladják új áron????? Ehez már pofa kell rendesen!!

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás

Az X Fucktor-al meg tessék vigyázni, mert CSAK bontott cuccuk van mostanság, amit persze új árban adnak.
Na, de ne problémázzunk ezen! Kinek számt az, hogy az új tárcsád karcos, vagy az új stucnidban el van nyalva egy csavar? Nyugat-Balkán!

Ja,ezt énis megszoptam,hogy lehet eladni használt dolgokat új árban és mégcsak nem is tájékozatva a vevõt??
Én egy jack shit pedált vettem és nem néztem meg a boltban alaposan és otthon vettem észre,hogy egy cseppet le van zúzva ráadásul még sáros is volt.Ráadásul nekem ég a pofám,mert a bátyámnak vettem karácsonyra.
Ez volt az utolsó,hogy az x-faktorban vásároltam.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
arra írta hogy 10e. bár sztem több is lesz kicsit.... telefon.

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Sajna nekem teljesen komlett fékkar kéne, nem csak a kar része...

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

Mennyiért lehet kapni Hfx-9 hez való fékkart? És hol?

Olyan 10e/db az ára, ami sajna reális is, mivel a teljes szett (fékkar, csõ, féknyeger, pofák) ára 24e Ft, és ez ugye az egyik fõdarab. A kettõbõl.
Az X Fucktor-al meg tessék vigyázni, mert CSAK bontott cuccuk van mostanság, amit persze új árban adnak.
Na, de ne problémázzunk ezen! Kinek számt az, hogy az új tárcsád karcos, vagy az új stucnidban el van nyalva egy csavar? Nyugat-Balkán!
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
vagy ha veszel és ennyi a keret akkor érdemes megnézni a "tuning"karokat is
a bikeworkshop ban van pár egy ujjas kar is szép megmunkálás leg extrább szinekre eloxálva.

féktest elvileg van külön,szóval kar ( megengedõ vagy)fékkartest is kell legyen.
vayg apróban lessd meg hátha...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha jól emlékszem, annó akartam MAG fékkart venni. arra mondott a bontottra kedvenc Attilánk 18 ezer forintot. tehát a normál hfx kar sem lesz sokkal oclsóbb. van még a COMP ami nagyságrendekkel oclsóbb lehet, de az viszont vacak mûanyag...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak a fékkar 4 ezer forint. az, amit fogsz az ujjaddal. tehát nem az egész fékkartest, csak a karocska. hogy fejezzem ki, hogy érthetõ legyen? mindegy. a lényeg: 4 rugó/db

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
köszi.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
061 4875606
x fucktor

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
A helyi boltokban nem volt. Kb milyen árba szokott lenni?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szerintem boltban lehet vásárolni, bár nem vagyok benne biztos....

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Mennyiért lehet kapni Hfx-9 hez való fékkart? És hol?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
iljics 14-be hoz szerintem ilyeneket: tárcsa für m4

málna: igazad van ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
Itt van a világ legtutibb árlistája, minden benne van szinte, ami csak kell