alátét a tengelyre - egypárszor már el lett mondva
Ilyen szutyok a WTB kerek? Ranezesre mar eleg szar, de nem gondoltam hogy ennyire sulyos a helyzet...
alátét a tengelyre - egypárszor már el lett mondva
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
túl sok tuning kell, hogy jó legyen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ezt nem lehetett volna egy postba?
én megkaptam mutogatás céljából a dupla post-olós privit rob-tól.
nem érdemes kiharcolni, mert csúnya.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
részleteznéd!megkérdik milyen keménységû és miylen vastag anyag kell rá
te ezt is megmondod.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.