Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6196 replies to this topic

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
és hogy teljes legyen a képzavar: most akar bowdenesre váltani...:)

edig az épeszû ember azt hihette volna a hmx-2 hd-rõl van szó de ezek után már...:rolleyes:
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
olyan fék nincs, hogy hayes hd-2 tudtommal. vagy vmi új fejlesztés?
lehet hmx-2 hd, hmx-2, hfx-9 hd, hfx-mag hd, de hd-2??

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
[/QUOTE]

Na mind1.Hayes HD-2 rõl tud vki valamit? Jobb vmivel mit a deore?[/QUOTE]

nekem hd2-m v és hát az én 80 kilómhoz kicsit kevés...Adagolhatónak adagolható d annyir nem kimagasló.Szentem vannak jobbak is.Én pl most akarok bovdenesre váltani.
Absofuckinglutely infuckingcredible

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
on?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
persze, csak mi van akkor, ha pl 3 másik tag is sniperel ugyan arra a cuccra?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Kezdok vagytok ;) :D

www.auctionsniper.com

:D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Hmm... Akkor ezt csúnyán elb@$2³am :(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
bocs,de rosszul tudod.ha o nagyon magas arat tesz be,akkor addig nem mutad teged a legmagasabb licitalonak,amig nem leped tul az ovet.ha meg tullepted,akkor meg ugyis mindegy.az viszont nem mindegy,hogy elegge a vegen voltal vagy a vegen.10mp alatt meg vissza tudnak elozni.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
[OFF]

sose tegyel az ebayen licitet elore.en ugy csinalom,hogy megvarom az utolso percet,aztan stoppert indit,es 5mpel a vege elott rateszem az en licitem.verhetetlen strategia.aki elvitte eloled,az nyilvan ismeri...

Nem hinném h ez volt a hiba, mert én is eléggé a végén voltam a licitnek. Sztem a csóka beállított magának egy max árat, olyankor ugyanis 1bõl túllicitál a program, ugyanabban a pillanatban. Ez pedig verhetetlen sajna :mad:
[/OFF]

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
köszi
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
ugyanaz a kettõ.
feltéve hogy BBDB alatt azt az avidot érted ami eddig volt(04-ig)
Autist Team:)

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Mi a különbség az AVID BBDB, és a BB7 köszött ha egyáltalán van?
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
sose tegyel az ebayen licitet elore.en ugy csinalom,hogy megvarom az utolso percet,aztan stoppert indit,es 5mpel a vege elott rateszem az en licitem.verhetetlen strategia.aki elvitte eloled,az nyilvan ismeri...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Nekem semmi bajom a deore bowdenessel (elöl az van), bár lehet h tényleg kicsit sz@rabbul fog mint elõtte a V-fékem. Nekem mégis jobban bejön mint a V-fék,ennyi.

Aviddal 1edül az ára a problémám, de pár nappal ezelõtt majdnem vettem 1 párat ebayen. Azt hittem megõrülök, uccsó pillanatban túllicitált valami labanc és elvitte elõlem.

103 Euróért, 2db (!!!) Avid bb7est, kép alapján alig használtat!

Na mind1.Hayes HD-2 rõl tud vki valamit? Jobb vmivel mit a deore?

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Egyetertek h egy szar tarcsafeknel jobb egy jo vfek.Mondjuk bowdenes tarcsabol ha mar vennek egyedul avid bb7.Viszont az meg hulyeseg hogy cc-re nem kell tarcsafek

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Tovabbra is az a velemenyem, hogy egy szar tarcsafeknel meg mindig jobb egy jo V-fek. Sokkal olcsobb, egyszerubb beallitani...

CC-re meg foleg nem kell tarcsafek ( legalabbis nem Deore ). A V-fek konyebb is.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Hali!

Bowdenes hátsó fékre vadászom CC-hez. Hayes HD2 vs. Deore M515 a nagy dilemmám. Árban nagyjából hasonlítanak (használt), de nem igazán todok választani.

Gondolom itt sokan vannak akik pengébbek a témában mint én, érdekelne a véleményetek.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
nahátakkormeg
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ez bármiféle fékkar felrakásánál alapszabály: nem ezerrel megtépjük, hogy tutira ne mozduljon el, mert akkor egy buktánál biztos a törés, és egy hidrás féknél ez sokba fájhat. tehát csak annyira kel megszorítani, hogy egy nagyobb esésnél elforduljon, ne törjön, de amikor fékezel, akkor megfelelõen stabilan álljon.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
shaman

inkább kicsit lazábban rakd fel a fékkart, hogy el tudjon fordulni ha nagyon kell. fékezni kell vele, nem ráfeküdni. egyiket sem arra tervezik

na érted
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...