Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
ha faktorban volt, akkor az már kifutós készlet? vagy lesz még ott olyan?

mindenesetre köszi
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Biker forgalmazza a cuccost. (még nem írták ki a honlapra a terméket - sram)
egyik cimbi most látott a faktorban 8 ezerért nagypizzát.... tavaly még 15 körül volt....

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
bocs de nem találtam (pedig kerestem)

ki forgalmazza jelenleg az avid cuccokat?

nagy tárcsa külön mennyi (akár a "recés") gyakorlatilag?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
http://www.ebike.hu/...raulikusfekhez/

dezo

dezo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Hali!
Szerintetek lehet kapni Shimano Deore hidraulikus tárcsához fékkart? Ha igen akkor kb mennyi lehet?
Élj úgy, hogy ha lepereg elõtted az.......

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Akkor szerintem vegyel ööö...mondjuk gyarit? :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

de nem lehet kapni nálunk csak a gyári szal problém megoldva

Akkor még jó hogy megkérdezted. ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehe olvastam hidd el...

de nem lehet kapni nálunk csak a gyári szal problém megoldva

és ne szkenneld be fölösleges

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Én mindíg azt hittem ide olyanok járnak, akik azért szokták olvasni a bikemagot is. ;) Két vagy három számmal ezelõtt pont ezeket hasonlították össze. Majd megekeresem azt jól beszkennelem, ha zorg megengedi (nem akarok szerzõi jogvitát)
+ segítek használni a keresõt:
EBC fékpofa
Kool Stop fékpofa
... és így tovább

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
sorrend: Gyári - EBC - Gyári - koolstop - többi.
hayesban a gyári tökéletes, csak drága, EBC olcsóbb.
Deore-be ha van EBC, az tökéletes, csak valszeg drágább mint a gyári, így nem éri meg.
na ezek után döntsd el:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
cs0sc

fékbett kérdésben kéne a szaértõ urak véleménye:

525ös és hayes be kéne már pofát cserélnem,kérdés az lenne hogy a gyári mellet kaphtó ebc,gold fren?,kool stop közül meik érné meg jobban!?
fr felhasználásra;)

meik mit tud,miben jó/rossz

edit

aham,ezek után nem tom...

deorével nem voltam tul megelégedve igy most valmi másik fékbetétet nézek...
hayesbe a gyári az tuti az érzem én is...

525ös be gyári tuti van,de ha van jobb és nem feltétlen drágább akor az is jöhet
zöld ebc ha van

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
jobb a békesség: julie-t ne...szvsz
egyik barátomnak 2003-as volt, szétment benne a tömítés, pótalkatrész nem létezik, a gumigyûrû nem szabvány, kuka...
unokatestvéremnek 2004-es van, neki is elengedte az olajat, de mivel hollandiában él, így 2 HÓNAP alatt kerítettek pótalkatrészt és megcsinálták.
szóval szervízháttér nem igazán lehet jó...:-/
Autist Team:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem is deore. bár a 2005-ös julue már más, lehet, hogy ez most kivételesen jó lesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
deoreal tuti no problem, hayessel kérdéses (de valszeg azal se lenne baj) julieval meg mégtöbb esély van a gondra, de alapjába véve az is jó kis fék.
szvsz deore

jah és: http://forum.bikemag.hu/search.php?

Karalábéé

Karalábéé

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Thx, majd benézek ! :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
üdv csepeli pajtás!
ez a csepeli topic, majd gyere ide: http://forum.bikemag...read.php?t=1796

amúgy a julie-t felejtsd el.
deore az jó.
hayes-rõl meg megoszlanak a vélemények...
Autist Team:)

Karalábéé

Karalábéé

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hy all!

-Shimano Deore BR-M52
-Magura Julie
-Hayes HFX-9

Melyik a jobb? Azon kívül, hogy egyik se...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
900 usd nem sok egy kicsit egy pár fékért? i mean, az darabonként majd 90.000 huf.... csak kérdem. lori megmondhatnád, a német bike-ban a tesztben mennyit írnak rá árban, köszi.
a vita meg átkerül egy topicba, egészben, csak adjatok neki valami címet, és kiszedem innen. :) mert én folytatnám szivesen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Nem az a fajta vagyok, aki egy pályán szeret menni. És én magát a versenyzést nem szeretem. Én bringázni szeretek, nem "odab@szni" a másiknak. Amúgy Pécsen sztem senki sem szereti ezt a versenyzõsdit, pedig egyszer lehet, hogy páran nagy meglepetést okoznának... De mindegy. És eszembe sem jutott megkérdõjelezni tudásod és tapasztalatod vole... Bár mosolyt csal az arcomra a hozzáállásod.

keves olyan emberrel talalkoztam,aki azert indul,mert szeret odabaszni a masiknak.vole meg foleg nem ilyen.vagy jol titkolja.eddig hany versenyen indultal,hogy ennyire tudod,hogy nem szereted?de szivesen varunk aprilis 9-10en Magyarszeken,akar nezokent,akar indulokent.bar mar semmi kozom ahhoz a versenyhez,de garantalom,hogy jol fogod magad erezni.

de inkabb ezt nezzetek:
http://cgi.ebay.com/...7139568434&rd=1

feket tessek sasolni.asszongya 900dolcsi volt.mondjuk elegge valogatott masina.erre akar en is raulnek:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor még egy belefér... Sztem is értelmes vitára sikeredett és ha te is elismered, hogy építõ jellegû, akkor miért kell mégis törölni?! Holnap csinálnom kell egy vitaszobát! :D És szorry, mert OFF... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D