elállítódott?
de úgy képzeld el, hogy tiszta erõbõl, 2 ujjal húzom, éscsak finoman lassul...álló helyzetben meg ugyanilyen fékhúzásnál el tudom tolni a dolgot....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Indította
KeX
, 2004. szeptember 09. 12:46
Írta 2005. március 11. - 12:09
Írta 2005. március 11. - 12:06
szedd ki a pofát is azért és nézd majd meg, de szerintem elállítódott, felforrt a hidegben vagy ilyesmi.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. március 11. - 12:01
amikor beértem végre, akkor megnéztem kicst közelebbrõl, semmi gyanús nincs rajta---nem olajos a tárcsa, semmi friss olajnyom
ha a macska volt, akkor beépítem a rugóstag helyett...)))
ha a macska volt, akkor beépítem a rugóstag helyett...)))
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. március 11. - 11:59
Tömítések a féken?Nem állítódott el?Macska nem nyalta meg?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. március 11. - 11:34
létezik olyan, hogy az elsõ fékpofáim spontán ön-beolajosodnak?
ma reggel, ahogy jötttem dolgozni, azt vettem észre, hogy nem tudok rendesen megállni (hátsó fék nincs)..kb egy hete mentem vele utoljára, akkor kifogástalan volt...azóta az elõszobában állt..olajtócsát nem láttam alatta, meg egyébkéntis...
tipp?
ma reggel, ahogy jötttem dolgozni, azt vettem észre, hogy nem tudok rendesen megállni (hátsó fék nincs)..kb egy hete mentem vele utoljára, akkor kifogástalan volt...azóta az elõszobában állt..olajtócsát nem láttam alatta, meg egyébkéntis...
tipp?
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. március 11. - 05:09
Írta 2005. március 10. - 23:03
:-)
mint a comp.
az mekkora ratyika...
alap nine, meg hfx 9 még teljesen jó....
és ha minden igaz, és lehet hinni a magyarországon EBC pofákat megkapó, majd terjesztõ uriembernek, akkor holnap megkapom hozzá a fékpofákat is....
reménykedhetek?....:-)
mint a comp.
az mekkora ratyika...
alap nine, meg hfx 9 még teljesen jó....
és ha minden igaz, és lehet hinni a magyarországon EBC pofákat megkapó, majd terjesztõ uriembernek, akkor holnap megkapom hozzá a fékpofákat is....
reménykedhetek?....:-)
Írta 2005. március 10. - 22:56
az a bbb csak arra van, hogy a gyorszár fülének a tömegét megspórold. másra nem jó szvsz.
olcsóbb hayes? még olcsóbb, mint a nine? na az már megaLOL
olcsóbb hayes? még olcsóbb, mint a nine? na az már megaLOL
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 10. - 22:46
A HFX9-nel olcsobb hidros. LOL. Azzal is volt eleg baj, mi lesz a megolcsobbal?!
Eddig a Hayes egy komoly gyarto volt, de olyan lesz mint az RF.
Eddig a Hayes egy komoly gyarto volt, de olyan lesz mint az RF.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. március 10. - 22:46
sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy a mostani Bikemag 8. oldalán található BBB (imbuszos gyorszár) erõsebb e egy sima gyorszárnál?
Írta 2005. március 10. - 22:45
Írta 2005. március 10. - 22:42
Írta 2005. március 10. - 22:41
Írta 2005. március 10. - 18:45
Hi!
Szerintetek melyik fék a jobb? Hayes Sole hidr. tárcsa vagy Avid BB7 mech. tárcsa? Most akarok bringát venni és Hayes van rajta amirõl semmit nem tudok, az Avidról viszont jókat hallottam. Fõleg szervíz ill. karbantartási igényük és fékhatásuk közötti különbségek érdekelnének, mivel hallottam, hogy némely hidraulikusnál van jobb mechanikus is.
Thx az infót!
Szerintetek melyik fék a jobb? Hayes Sole hidr. tárcsa vagy Avid BB7 mech. tárcsa? Most akarok bringát venni és Hayes van rajta amirõl semmit nem tudok, az Avidról viszont jókat hallottam. Fõleg szervíz ill. karbantartási igényük és fékhatásuk közötti különbségek érdekelnének, mivel hallottam, hogy némely hidraulikusnál van jobb mechanikus is.
Thx az infót!
Írta 2005. március 10. - 18:39
Onnan rendeltem a féket, és kértem õket, hogy mivel nem jó nekem ez az adapter ezért küldjenek nekem egy másikat. Péntekre küldék is volna, ha van az országban fellelhetõ darab belõle. De sajna azt mondták, hogy elfogyott az összes, ezért kérdeztem meg tõletek.
Írta 2005. március 10. - 17:58
boxxer is/pm adapter nekem az ebike-ról lett. 1500 huf kb. tudom, hogy többe kerül a kiszállítás, de ha nagyon sürgõs
edit: tévedtem, 3200. igy már nem is több a kiszállítás azzal együtt 4300 és egy napon belül ott van.
edit: tévedtem, 3200. igy már nem is több a kiszállítás azzal együtt 4300 és egy napon belül ott van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 10. - 17:57
Írta 2005. március 10. - 17:52
Sziasztok!
nincs valakinek esetleg elfekvõben gyári adapter 203-as Saint fékhez, olyan amelyik jó a boxxer telóhoz. Cserébe tudnék adni olyat, amelyik IS rendszerû telóhoz jó. Ha nagyon nem jelentkezik senki, akkor esetleg házi gyártás megoldás is szóba jöhet, de abban azért nem bízok annyira, igaz, nem egy bonyolult szerkezet ez az adapter, csak azért akkor sem ártana, ha precízen megmunkált darab lenne.
nincs valakinek esetleg elfekvõben gyári adapter 203-as Saint fékhez, olyan amelyik jó a boxxer telóhoz. Cserébe tudnék adni olyat, amelyik IS rendszerû telóhoz jó. Ha nagyon nem jelentkezik senki, akkor esetleg házi gyártás megoldás is szóba jöhet, de abban azért nem bízok annyira, igaz, nem egy bonyolult szerkezet ez az adapter, csak azért akkor sem ártana, ha precízen megmunkált darab lenne.
Írta 2005. március 09. - 10:24
Igen, az vagy. V fékes topic ez alatt kb 5-telNem talaltam V fekes topikot biztosan en vagyok balfek ((
1.) lehetni lehet, de minek?
2.) nem muszáj paralelre, igazából erõsebben nem fog, csak tovább tart a pofa.
Inkább cserélj valami "márkás" V fékre esetleg a kart is cseréld le (már egy sram 5 is jelentõs javulás, de ha van pénzed akkor avid SD-k + bovden + kar)
további válaszok a fent linkelt topicban
Írta 2005. március 09. - 10:21
http://forum.bikemag...4789#post224789 Vfékestopic
1. Merevítõ akkor, ha fék nagyon feszegeti vázat.
2. Ha paralelle rendszerût veszel akkor XT vagy esetleg, xtr de az drága lenne, Lx-et nenagyon mer annál találsz jobbat nem paralell rendszerüt, pl SRAM 9.0
1. Merevítõ akkor, ha fék nagyon feszegeti vázat.
2. Ha paralelle rendszerût veszel akkor XT vagy esetleg, xtr de az drága lenne, Lx-et nenagyon mer annál találsz jobbat nem paralell rendszerüt, pl SRAM 9.0
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]