jah, most hogy mondod!?
elmegyek a piacra és veszek egyet, vagy lopok egyet a szomszéd cbrjéröl, ugyse kell arra hátsófék.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Started by
KeX
, 2004. September 09. 12:46
Posted 2005. March 13. - 14:08
Posted 2005. March 13. - 10:45
miért ne lenne jó? csak keresnie kell 220-as tárcsát1 centivel nagyobb, tehát nem igazán
Posted 2005. March 12. - 16:59
Posted 2005. March 12. - 12:44
Posted 2005. March 12. - 12:32
Lehet, hogy már kérdezték, de nem találtam hirtelen. Szóval Deore 525-ös fékeim vannak, és nem tudom jó e hátsó pm-is 200-as adapter elõlre. Ha tudsz segíteni, akkor kössz.
Posted 2005. March 12. - 10:27
Nekem is az kellett volna a luise-hoz csak a nagyker még az életben nem tartott csak komplett fékkart.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. March 12. - 09:57
thez:
nekem meg igazából a fékkaron lévõ dugattyú tömítése kéne a julie-hoz...
köszi
nekem meg igazából a fékkaron lévõ dugattyú tömítése kéne a julie-hoz...
köszi
Autist Team:)
Posted 2005. March 11. - 23:56
thx, akkor ez lesz asszem. csõ van elvileg, olajat meg keresek vmi benzinkútnál/akárhol
a festés olyan szinten kopott le 3/4év alatt magától, hogy ez már legfeljebb sósavval lehetne fokozni...
thx mégeccer
a festés olyan szinten kopott le 3/4év alatt magától, hogy ez már legfeljebb sósavval lehetne fokozni...
thx mégeccer
Posted 2005. March 11. - 23:54
nem kell, ha van 3 kezed. ha nincs, akkor meg kell egy alu kis pöcök, ami bele van nyomva a fékkarba oda a helyére, így nem kell ott tartani a csövet. ha ez nincs, akkor pl csempén csinálod, egyszerüen rátekersz alá egy rongyot, alá meg egy lábos... alulrol belenyomva így nem a kis légtelenítö alupöcökre huzott csövön keresztül megy be a felelseges, levegõs olaj a kis flaskába, hanem egyszerüen lecsöpög a földre/belemegy az alátett edénybe.
az meg hogy a dot marja a hayes féken a festéket, abban van valami, de nem a féken levõt.
mar az mindent, csak a fékkaron levõ színezéket nem nagyon(3 napig állt a saját olajában egy zacsiban nekem a fékkarom, és a féknyergem) <-- még mielött valaki felvetné hogy nem egészséges.
az meg hogy a dot marja a hayes féken a festéket, abban van valami, de nem a féken levõt.
mar az mindent, csak a fékkaron levõ színezéket nem nagyon(3 napig állt a saját olajában egy zacsiban nekem a fékkarom, és a féknyergem) <-- még mielött valaki felvetné hogy nem egészséges.
Posted 2005. March 11. - 23:50
az nembaj, ugyis most egyéb dolgok miatt pihen z a brinyó.
de igazatok van, fucktorba semmiképpen. hayeshez kell speckó légtelenítõ réz-f@szom, vagy elég egy csõ meg olaj?
de igazatok van, fucktorba semmiképpen. hayeshez kell speckó légtelenítõ réz-f@szom, vagy elég egy csõ meg olaj?
Posted 2005. March 11. - 23:36
Posted 2005. March 11. - 23:35
Conor: utánajárok, hátha.
Málna: meik bolt? csak nem a faktor?
je, egy hónapig streetes leszel minimum 1 fékkel.... gizda lesz.
egyszerübb otthon megcsinálni.
Málna: meik bolt? csak nem a faktor?
je, egy hónapig streetes leszel minimum 1 fékkel.... gizda lesz.
egyszerübb otthon megcsinálni.
Posted 2005. March 11. - 23:32
de lehet.. bedugtam egy csavart és az olajos lett... kissé kényelmetlen...
no mind1, még garis. visszaviszem szépen, szarakodjanak vele õk.
no mind1, még garis. visszaviszem szépen, szarakodjanak vele õk.
Posted 2005. March 11. - 23:31
havernak szétment a tömítés egy julie-ban
égen földön nem volt hozzá tömítés....
de ha tudsz valahol akkor szólj;)
égen földön nem volt hozzá tömítés....
de ha tudsz valahol akkor szólj;)
Autist Team:)
Posted 2005. March 11. - 23:29
málna: nem elég csak a csavart kiszedni? mert mintha ott menne ki-be az olaj, legalábbis a régi MAG-on(kb 20 perccel ezelöttig önképzõkör címszóval 3 hayest bontottunk szét, csõcsere, adaptercsere, olajcsere meg ilyenek:-))
nemtudom hogy más magurához is, de a hs33.hoz minden van. anyacsavar, állítóbiszbasz, tömítések, dugattyúk minden. sztem a többi fékhez is lehet kapni, nemhiszem hogy nem. azt meg hogy a boltok mennyit tesznek rá... az az õ dolguk.
nemtudom hogy más magurához is, de a hs33.hoz minden van. anyacsavar, állítóbiszbasz, tömítések, dugattyúk minden. sztem a többi fékhez is lehet kapni, nemhiszem hogy nem. azt meg hogy a boltok mennyit tesznek rá... az az õ dolguk.
Posted 2005. March 11. - 22:19
hát én meg nem könnyítek ezen..
Majd a felnin fogok ha sudár leszek;)
Majd a felnin fogok ha sudár leszek;)
Posted 2005. March 11. - 22:11
Csak az anyazza akinek meg nem volt soha
Ha lecserelem akkor csak a suly miatt, fekeroben es megbizhatosagban a legjobb szerintem.
Ha lecserelem akkor csak a suly miatt, fekeroben es megbizhatosagban a legjobb szerintem.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. March 11. - 22:02
En olcson odaadom a Minit
Amugy mindenki tudja hogy a Hope a legjobb
jeje pedig páran hogy anyázzák;)
Posted 2005. March 11. - 22:00
no furin viselkedika hayesem...
ma, bennt álldogált melegben és közben vmi elromlott...
teljesen be lehet húzni a kart koppanásig, de fog és nem esik be a kar, csak megszünt a határozott nyomáspont... olaj nem folyt el sehova...
azt a szaros mûanyagot hogy tudom kiszedni a fékkarból? késsel próbáltam, de nem jött ki... a csavart kiszedtem. amugy mag rol van szó.. ez is a legjobbkor jött.
bazzeg... most szerelgetés közben derült ki, hogy eltört az elsõ agy tengelye is.. lol
elegem van... de legalább van jelentkezõ a vázamra.. yess...
ma, bennt álldogált melegben és közben vmi elromlott...
teljesen be lehet húzni a kart koppanásig, de fog és nem esik be a kar, csak megszünt a határozott nyomáspont... olaj nem folyt el sehova...
azt a szaros mûanyagot hogy tudom kiszedni a fékkarból? késsel próbáltam, de nem jött ki... a csavart kiszedtem. amugy mag rol van szó.. ez is a legjobbkor jött.
bazzeg... most szerelgetés közben derült ki, hogy eltört az elsõ agy tengelye is.. lol
elegem van... de legalább van jelentkezõ a vázamra.. yess...
Posted 2005. March 11. - 21:56
En olcson odaadom a Minit
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!