Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
zap: volt heverve de most váltottam 203-ra, ha nem jön be esetleg megkaphatod

cornel: kattint az igen-re és lám ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
azt is írd oda hogy elsõ vagy hátsó:_)
amúgy sajna nincsen:-(
6" aNál több. (egy avid fékkel együtt:-))

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nincs valakinek egy sarokban heverõ IS - PM 8" adaptere?
ha esetleg igen, hirdesse már meg az apróban, mert ez odavaló dolog. ;)

Aktuális civil

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
ja, amugy a bal oldaliban azt a lehelletfinom gorbuleti ivet tessek figyelni ;) azt nem tudom,h mitol kerult bele, mindenesetre a Hayes szepen kalibralta magat, es a munkahenger utana ferden tartotta a pofat igy a fekpofa anyaga parhuzamos volt a tarcsaval, csak maga a fekpofa nem... lehet,h gyarilag gorbe volt a pofa, azert kopott le "egyenesre"?

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Na, kiraktam egy fotot, a regi pofakrol,

http://gallery.susin...-3/PICT0010.jpg <<Ide
remelem latszik jol..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem egy ideig a formula 203-mas tárcsával volt (hayes) de 205-ös kellett volna hozzá. és sokáig nem ért össze. szerintem egy egész szezon kell ahhoz, hogy összeérjen felül a fékpofa.

persze igen, annak ellenére, hogy a postmount elméletileg könyebb beállítani, az csak postmount villán igaz. hiszen az is-pm adapter már eleve lehet, hogy nem egyenesen áll a tárcsafékszemen, és ez a baj. lehet, hogy jó lenne, ha leszednéd a festéket a tárcsafékszemrõl.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
:) meglesz... bar sztem legeloszor teljesen jol be volt love... beraktam ket papirlapot, megvilagitottam, es tok ugyanannyira volt a ket pofa minden resze a tarcsatol... na mind1, remelem csak a fekbetet volt szar.. (mint mondtam egy lehelletnyit gorbe volt.. mindjart le is fenykepezem)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a küllõket meg perforálja:-)
na szal inkább ÁLLÍTSA BE RENDESEN!
nem nagy meló.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Raadasul kisebb feluleten is fog, ergo picivel gyengebb lesz ( ezt persze nem lehet erezni ).

persze, hogy nem poc, mert nem így van (fizika) ;)

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
inkabb keresek vekonyabb alatetet,h semelyik oldalrol se logjon le :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha kicsit a kullokon fog a pofa az egyaltalan nem baj, inkabb logjon a kullokre, minthogy lelogjon a tarcsarol.
Ha lelog a tarcsarol a fekpofa, akkor azon a reszen nem kopik, es egy ido utan oszeer a ket oldal. Raadasul kisebb feluleten is fog, ergo picivel gyengebb lesz ( ezt persze nem lehet erezni ).
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
ez egy gyari 160-as Hayes tarcsa, gyari hfx-9 fektesttel :) meg egy American Classic iparis tarcsafekes agy... jameg gyari hayes adapter postmount-internacional 6"-hoz

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
tárcsa középre, pofa pont a fékfelületen, párhuzamosan a tárcsával.
ennyi,nem több. minden féknél így kell...(kivéve egy oldalról nyomó mechanikusnál)
a küllõre ne lógjon rá, alátétezd ki annyira, hogy pont ott legyen ahol.
gyári alkatérszeknél rálóg?!
mit vettél te?...

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
humm-humm... most beraktam egy-egy alatetet az adapter es a fektest koze,h kicsit kiljebb fogjon a cuccos, mert ugy lattam,h a tarcsa szeleitol 1-1.5mm-re ertek csak hozza a pofak, de a tarcsa-karjaiba meg egy picit belelogtak, most egy fel mm-rel lelognak a tarcsarol, az nem gaz? amugy van valami extra,amit a beallitasrol tudni kell? eloszor ugy allitottam be,h folraktam, gyengen meghuztam a csavarokat, meghuztam a feket, kozben meghuztam a csavarokat, es ugy szepen kozepen volt a tarcsa, nem surolt, meg semmi... azert nem ertem,h miert lett ez....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Valszeg azert, mert ferden volt felrakva. Figyelni kell hogy a fekpofak parhuzamosak legyenek a tarcsaval minden iranyban.

Amugy a Hayes egy kicsit mindig ferden kopik, mert a dugattyu nem pont a fekpofa kozepet nyomja, ezaltal van ahol nincs akkora terheles es nem egyeletesen kopik.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
beállítás, beállítás!
semmi többért.
és ha használtan veszel féket, nézd meg elötte jól.
most pedig új pofa, le is kéne légteleníteni, és utántölteni nyilván, utána etalon féked lesz.

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Hali, annyi lenne a kerdesem, h mult heten vettem egy Hayes HFX-9est, es azota voltam 1x kint gurulgatni,h milyen a fek es megegyszer font a janos-on, legurulni betonuton,h kicsit bekopjon... csak nem akart jol fogni, elegem lett kicsit, es leszedtem, akkor lattam,h az egyik pofan alig van anyag... ilyen rezsurtosan lekopott a femig az egyik felen a cucc, es a munkahenger is ennek megfeleloen ferden tartja a cuccost... a fekpofa-rogzito egy picit el van hajolva.. mar vettem uj pofakat, csak az a kerdes,h miert lehetett ez? remelem az uj pofakat nem fogja igy folzabalni :)

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
Feleségem most Pesten van azért kérdezetem, tudna hozni én szombathelyi vagyok nem hiszem, hogy lenne itt ilyesmi. Esetleg meg tudnád mondani pontosan, hogy hol. VI. kerület környéke jó lenne!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Sziasztok!

Avid BB7 203 mm-es tárcsafékhez lehet kapni valahol Post Mount adaptert Pesten?

Igen és nem csak pesten

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
Sziasztok!

Avid BB7 203 mm-es tárcsafékhez lehet kapni valahol Post Mount adaptert Pesten?