nekem középen van a pizza, párhuzamos a fékkel a tárcsa, minden jo, de az egyik pofát enyém is jobban koptatja hátul.
ja, hayes.
nemtommé... könnyebben jár biztos, vagy az önbeálló cucc hamarabb nyomja oda kicsit a dugattyút, és egy kicsit erösebben is biztos.
bár nemtudom akkor hogy nem nyomja oldalra a tárcsát.
jaj!
Az semmikepp sem jo.
Bar nem vagyok professzor a temaban ,de azt hiszem igy lehet ahogy irtad.
Elvileg a hayes onbeallo rendszere pont azert van hogy ne legyen problema a beallitas es a kopasbol adodo elallitodas. Elofordulhat azonban olyan ,hogy koszos lesz a henger es az egyik oldalon "lassabban" er a rotorhoz a betet. Igy az egyik oldal jobban kopik. (Ez igy hulyen hangzik ha valaki ismeri a fizikat tudom, de pl a shimano xt -nel miert van az hogy sokkal konnyebben tudod allitani a kozeppontot horizontalisan mig a hayes-nel nem. Csak valami eros targyal.)
Ugyanez van akkor is ha legtelenitettel vagy olajat csereltel.
Az onbeallo rendszer uis helyetted allitja "kozepre" a beteteket ami nem minden esetben jo.
En azt csinaltam hogy nem a kartyahoz lottem be (mivel az tul nagy jatekot hagy es kesobb meg felreallitodhat) hanem megneztem mennyire jott ki a ket munkahenger a hazabol
es kezzel kiegyenlitettem a kulonbseget elvileg ez esetben kozepen kell lennie a rotornak is,ha nem akkor a feknyergen kell meg allitani. Ha igy sincs kozepen a dolog, akkor hagyni kell neki hagy csinalja, igy (a rotornak megfeleloen) "kozepre" fog allni. Lehet hajlott a rotor is, vagy egyszer kicsit rosszul tetted vissza a kereket. Ez nem egyszeru, ez hayes
De azert jo kis fek ha jol be van love. A betetek amugy kicsit domboruak a kopastol kozeptajton a rotor oriasi lyukai miatt ez elkerulhetetlen.