Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Írta 2005. augusztus 03. - 11:00
iszonyatosan zörgött a vázam vmiért
rájöttünk kollektív tudattal hogy az XT pofa lepkézett a féktestben
széthúztam a rugót rendesen, és lám, bekussolt
Írta 2005. augusztus 03. - 10:58
asbi: olcsó, közepes fék. további részletek: keresõ, ahogy Kislust mondta volt.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. augusztus 03. - 10:51
Írta 2005. augusztus 03. - 10:46
/Jake Novak/
Írta 2005. augusztus 02. - 23:43
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. augusztus 02. - 23:20
Pontosan mivel az e-bike-on is ugyanazt adják mint bárhol máshol...Kb. nulla alapja van az elsõ mondatodban szereplõ állításnak.
/Jake Novak/
Írta 2005. augusztus 02. - 22:51
Sztem is igazuk van azoknak akik asszondják h az ebike-on vásárolt cuccon kifog jönni vmi hiba... én nem vásároltam ott még soha de nem is fogok.. jAh ma bevittem a kerót fékestõl de nem mondtak semmit hkicserélik-e v nem ... remélem ki lesz eddig két monoblokkot már kicseréltek:))
Én ezt nem mondtam, és a mondani valómnak egyátalán nem ez lett volna a lényege.
Én kipróbáltam és egyszer bejött az ebike (WTB gumikat kihoztak 48 óra alatt), egyszer nem, de csak azért, mert nem volt náluk olyan cucc amit a neten hirdettek.
Valahogy azt akartam volna mondani, hogy ha személyesen vásárolsz ilyesféle használati tárgyakat (konkrétan a bringás cuccokra gondoltam, mert tv, hifi stb. esetén a hivatalos szervizhez kell fordulni nem az eladó üzlethez{3 napon túl}) mindig ugyanott, látják a pofikád, ismernek akkor biztosan mindent el tudnak intézni, cserélni, javítani akár egy-két hónappal a gari után is.
Írta 2005. augusztus 02. - 22:41
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. augusztus 02. - 22:03
Kb. nulla alapja van az elsõ mondatodban szereplõ állításnak.Sztem is igazuk van azoknak akik asszondják h az ebike-on vásárolt cuccon kifog jönni vmi hiba... én nem vásároltam ott még soha de nem is fogok.. jAh ma bevittem a kerót fékestõl de nem mondtak semmit hkicserélik-e v nem ... remélem ki lesz eddig két monoblokkot már kicseréltek:))
Írta 2005. augusztus 02. - 21:37
Írta 2005. augusztus 02. - 20:00
Írta 2005. augusztus 02. - 12:45
(akit érdekel egy ilysféle csere, privát)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. augusztus 02. - 11:27
Off:
Ti hol szoktatok vásárolni ahol ennyire sz*rnak a garanciára? Számomra bámulatos, hogy ahol vásároltok mennyire pofafüggõ, hogy kinek mit cserélnek ki, pedig magam is a kereskedelembõl élek.
Én 10 éve egy helyre járok, és mindent de mindent beszereztek nekem, kicseréltek ha gond volt. Egy dolgot vettem máshol, azzal be is fürödtem.
Ugyan olcsó pl. az ebike, de szerintem ilyen esetekben jelentkezik a hátránya
ez sztem kb úgy mûködik, -hiszen ez magyarország- hogy páran, akik olcsóbban adják a cuccaikat, úgy gondolják, ezért "cserébe" bármit megtehetnek...... és jön a hazánkban a "bazmeg"-nél is gyakrabban minden szinten elhangzó kis mondat: "ha nem teccik, lehet menni máshová"
Írta 2005. augusztus 02. - 10:01
/Jake Novak/
Írta 2005. augusztus 02. - 09:50
erre jött a sram, és mondta nekik hogy márpedig csináltok, mi is csináltunk (9.0), igaz szar volt, de olajos volt legalább
így hát csináltak. aztán ennyit errõl
Az Avid olajosa 1 olyan téma,ami a Gusti mellett még át tudna csábítani a bowdenestõl...
Talán még cécére is felraknám.
Csak ne lenne neki olyan gigantik fékkarja.
Írta 2005. augusztus 02. - 09:14
még ebike nem is volt, amikor a helyi boltban vettem egy hátsó agyat, amiben elkopott a (z ipari) csapágynak is helyet adó, nem hagyományos kónusz. Helyben nem találtam rá megoldást, viszont az ebike felvette a kapcsolatot az importõrrel/gyártóval és GARANCIÁLISAN kicserélt(ett)ék a nem náluk vásárolt cuccot...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. augusztus 02. - 09:08
Ti hol szoktatok vásárolni ahol ennyire sz*rnak a garanciára? Számomra bámulatos, hogy ahol vásároltok mennyire pofafüggõ, hogy kinek mit cserélnek ki, pedig magam is a kereskedelembõl élek.
Én 10 éve egy helyre járok, és mindent de mindent beszereztek nekem, kicseréltek ha gond volt. Egy dolgot vettem máshol, azzal be is fürödtem.
Ugyan olcsó pl. az ebike, de szerintem ilyen esetekben jelentkezik a hátránya (persze páran tudjuk, hogy a ridebike van mögötte, de aki nem az próbálja meg a 8 hónapos cuccát esetleg gariban cseréltetni….). Nem az "e üzlet" ellen vagyok, mivel a mi cégünknek is van webshopos weboldala (amit ráadásul én menedzselek), de az valahogy nem titkolja a "hagyományos" üzletet ami mögötte van. Na mindegy, lehet nincs is igazam….
Írta 2005. augusztus 02. - 08:30
se avid
Írta 2005. augusztus 02. - 08:23
nem cserélnek azok semmit,BB7 elvileg garos fékemet 10 e-ért csinálták meg úgy, hogy meg sem kérdezték h kérem-e a javítást,küldtem vissza mint a huzat :Sshimano a te barátod
fõleg a saint
avidról:
világ életükben sosem csináltak olajos tárcsaféket sosem nem.
erre jött a sram, és mondta nekik hogy márpedig csináltok, mi is csináltunk (9.0), igaz szar volt, de olajos volt legalább
ha szépen mosolyogsz, és meggyõzõ vagy, kicserélik
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. augusztus 02. - 07:24
Es akkor Zolle sem lesz tomeggyilkos ;-)
shimano a te barátod
fõleg a saint
avidról:
világ életükben sosem csináltak olajos tárcsaféket sosem nem.
ha szépen mosolyogsz, és meggyõzõ vagy, kicserélik