Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6196 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
meg a saint is jó még :)

iszonyatosan zörgött a vázam vmiért
rájöttünk kollektív tudattal hogy az XT pofa lepkézett a féktestben
széthúztam a rugót rendesen, és lám, bekussolt

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Málna mondott nagy igazat. Szerintem is. :)

asbi: olcsó, közepes fék. további részletek: keresõ, ahogy Kislust mondta volt.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
kereso..

http://forum.bikemag...?searchid=48039
Van állásom...:bananadan

asbi

asbi

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Akkor meg is kérdezem, hogy ti mit gondoltok a Hayes HFX-9 HD-rõl! :)
Bush elnök leesett a biciklijérõl egyik nap, miközben a birtokán kerekezett. Az illetékesek szerint egyik fontos testrésze sem sérült meg, ami azt jelenti, hogy csak a fejét üthette be.
/Jake Novak/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem ne menjünk át e-bike flame-be, maradjunk az eredeti nyomvonalon.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

asbi

asbi

vendég

• fórumtag
  • 33 posts

Kb. nulla alapja van az elsõ mondatodban szereplõ állításnak.

Pontosan mivel az e-bike-on is ugyanazt adják mint bárhol máshol...
Bush elnök leesett a biciklijérõl egyik nap, miközben a birtokán kerekezett. Az illetékesek szerint egyik fontos testrésze sem sérült meg, ami azt jelenti, hogy csak a fejét üthette be.
/Jake Novak/

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,560 posts

Sztem is igazuk van azoknak akik asszondják h az ebike-on vásárolt cuccon kifog jönni vmi hiba... én nem vásároltam ott még soha de nem is fogok.. jAh ma bevittem a kerót fékestõl de nem mondtak semmit hkicserélik-e v nem ... remélem ki lesz eddig két monoblokkot már kicseréltek:))

Én ezt nem mondtam, és a mondani valómnak egyátalán nem ez lett volna a lényege.
Én kipróbáltam és egyszer bejött az ebike (WTB gumikat kihoztak 48 óra alatt), egyszer nem, de csak azért, mert nem volt náluk olyan cucc amit a neten hirdettek.
Valahogy azt akartam volna mondani, hogy ha személyesen vásárolsz ilyesféle használati tárgyakat (konkrétan a bringás cuccokra gondoltam, mert tv, hifi stb. esetén a hivatalos szervizhez kell fordulni nem az eladó üzlethez{3 napon túl}) mindig ugyanott, látják a pofikád, ismernek akkor biztosan mindent el tudnak intézni, cserélni, javítani akár egy-két hónappal a gari után is.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Nekem juicy 5 lesz elöl 8 colos tárcsával. Remélhetõleg megfog bárhol. Tudom hogy keresõ, de kb mekkora különbség van a 7 és az 5 között fékerõben?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Sztem is igazuk van azoknak akik asszondják h az ebike-on vásárolt cuccon kifog jönni vmi hiba... én nem vásároltam ott még soha de nem is fogok.. jAh ma bevittem a kerót fékestõl de nem mondtak semmit hkicserélik-e v nem ... remélem ki lesz eddig két monoblokkot már kicseréltek:))

Kb. nulla alapja van az elsõ mondatodban szereplõ állításnak.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
lehet sznobnak lenni és szenvedni mindenféle drága és anyámkínja fékekkel, de nem egszerûbb venni egy(2) MAGot? legjobb fék a földön. vagy ha extra kell, MAG plus és igazán nem lehet panasz. persze nincs állítható nyomáspont, meg ti-ni bevonatu dugattyú, de cserébe mûködik. akár egy hfx-9 is jó lehet, de a MAG az igazi.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én bármikor elcserélném a saint fékemet egy juicy7-esre. persze a tárcsák nélkül, a hope 6ti tárcsáknál szvsz nincs jobb ;)
(akit érdekel egy ilysféle csere, privát)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Off:
Ti hol szoktatok vásárolni ahol ennyire sz*rnak a garanciára? Számomra bámulatos, hogy ahol vásároltok mennyire pofafüggõ, hogy kinek mit cserélnek ki, pedig magam is a kereskedelembõl élek.
Én 10 éve egy helyre járok, és mindent de mindent beszereztek nekem, kicseréltek ha gond volt. Egy dolgot vettem máshol, azzal be is fürödtem.
Ugyan olcsó pl. az ebike, de szerintem ilyen esetekben jelentkezik a hátránya

ez sztem kb úgy mûködik, -hiszen ez magyarország- hogy páran, akik olcsóbban adják a cuccaikat, úgy gondolják, ezért "cserébe" bármit megtehetnek...... és jön a hazánkban a "bazmeg"-nél is gyakrabban minden szinten elhangzó kis mondat: "ha nem teccik, lehet menni máshová"

asbi

asbi

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Én maradok a Hayes-nél! Azt ahol eddig olvastam mindenhol dicsérik! (fõleg az új el caminho-t, de arra nincs pénzem! :) )
/Jake Novak/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

erre jött a sram, és mondta nekik hogy márpedig csináltok, mi is csináltunk (9.0), igaz szar volt, de olajos volt legalább
így hát csináltak. aztán ennyit errõl

Az Avid olajosa 1 olyan téma,ami a Gusti mellett még át tudna csábítani a bowdenestõl...
Talán még cécére is felraknám.

Csak ne lenne neki olyan gigantik fékkarja.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
ebike mellett:

még ebike nem is volt, amikor a helyi boltban vettem egy hátsó agyat, amiben elkopott a (z ipari) csapágynak is helyet adó, nem hagyományos kónusz. Helyben nem találtam rá megoldást, viszont az ebike felvette a kapcsolatot az importõrrel/gyártóval és GARANCIÁLISAN kicserélt(ett)ék a nem náluk vásárolt cuccot...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,560 posts
Off:
Ti hol szoktatok vásárolni ahol ennyire sz*rnak a garanciára? Számomra bámulatos, hogy ahol vásároltok mennyire pofafüggõ, hogy kinek mit cserélnek ki, pedig magam is a kereskedelembõl élek.
Én 10 éve egy helyre járok, és mindent de mindent beszereztek nekem, kicseréltek ha gond volt. Egy dolgot vettem máshol, azzal be is fürödtem.
Ugyan olcsó pl. az ebike, de szerintem ilyen esetekben jelentkezik a hátránya (persze páran tudjuk, hogy a ridebike van mögötte, de aki nem az próbálja meg a 8 hónapos cuccát esetleg gariban cseréltetni….). Nem az "e üzlet" ellen vagyok, mivel a mi cégünknek is van webshopos weboldala (amit ráadásul én menedzselek), de az valahogy nem titkolja a "hagyományos" üzletet ami mögötte van. Na mindegy, lehet nincs is igazam….

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ja mer nincs semmi sram itthon
se avid

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

shimano a te barátod
fõleg a saint :D

avidról:
világ életükben sosem csináltak olajos tárcsaféket sosem nem.
erre jött a sram, és mondta nekik hogy márpedig csináltok, mi is csináltunk (9.0), igaz szar volt, de olajos volt legalább

ha szépen mosolyogsz, és meggyõzõ vagy, kicserélik

nem cserélnek azok semmit,BB7 elvileg garos fékemet 10 e-ért csinálták meg úgy, hogy meg sem kérdezték h kérem-e a javítást,küldtem vissza mint a huzat :S

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

Es akkor Zolle sem lesz tomeggyilkos ;-)

shimano a te barátod
fõleg a saint :D

avidról:
világ életükben sosem csináltak olajos tárcsaféket sosem nem.

ha szépen mosolyogsz, és meggyõzõ vagy, kicserélik