33 kilométernél és 1300 méternél szálltatok ki. No para, jó volt ez a teljesítmény, fõleg ha figyelembe vesszük a sokszor köves, vizes, sáros mászásokat!
Zoli, utólag kérek elnézést a pit bullos kirándulók védelmében tett kirohanásomért!!! Amikor találkoztam velük a kutyák tök barátságosak voltak velem, a srác is teljen normálisan kérdezte tõlem, hogy merre van a Remete barlang és hogy esetleg jönnek-e felfelé velük szemben kutyások. Mondtam, hogy van mögöttem 2 bringás meg egy család kisgyerekkel. Elköszöntünk és még meg is simogattam az egyik kutyát. Nekem is egy argentin dog+staffordshire keverékem van és marhára utálom, ha csak meglátja egynéhány a kutyáktól rettegõ ember és gondolkodás nélkül vérebnek titulálja (ráadásul a véreb egy nyomkövetõ kutya) meg pfujjol rá, szegény kutya meg nem érti mi baja van annak az embernek. Hazafelé nagy magányomban végig gondoltam a szitut. Igazad van abban, ha valaki nem tudja 200 százalékosan uralni, irányítani a kutyáit, akkor ne sétáltassa õket póráz nélkül.
A mai képek itt: Pilisi terepszemle
Jó kis kört mentél még utána! Így otthonról jó visszanézni a képeket.
Én is kutyás vagyok, iskolázott német juhászom van. Vasárnaponként járom vele az erdõt, teljesen megbízom benne, mégis ha valaki szembe jön, megfogom, vagy pórázra rakom. Nem azért, mert nem bízom a kutyámban, hanem mert nem tudhatom, hogy aki szembe jön, mennyire fél tõlük. Kutya és kutya között nem teszek különbséget, lehet egy pit bull is családszeretõ és lehet egy német juhászból is vadállatot nevelni, de ez ránézésre nem látszik. Jól néz ki a kutyusod, ha van kedved egyik vasárnap összehozhatunk egy kis sétát itt a Szénás környékén. Jó volt ez a mai nap, de azért örültem amikor hazaértem.
Üdv.