Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Még lehet h. lesz egy fullys, bár ha szivatós lesz felfele, akkor anyázik, ha sár van, akkor anyázik, ha tolni kell anyázik, ha elfárad anyázik...:D
Más gond ezen kívül nincs vele:D. Majd még meggondolom h. szóljak-e neki. (aki tavaly októberben volt Dante által szervezett Gödöllõi dombság béli sarazáson az valószínûleg tudja kirõl beszéltem)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
:D Mászófogakat én is bertekerem, jó 5let. ;) (jól sejtem, hogy lesz vagy 4 össztelós? 2 NRS, 1 Azonic és a Tiéd?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Még nincs 2 hete hogy eladtam a sárgumikat...
2,3as Conti Flow gondolom felejtõs (semislick igazából, de a hátsó már annak sem mondható). 2,1es Explorer remélem elég lesz, meg mászófog a cipõbe, biztos ami biztos alapon.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem nagy sár nem lesz, egész nap szemerkélget, de nem vészes, s holnapra már jó (jobb) idõt mond. Az tehet be, ha egész éjjel mondjuk intenzíven esik. Nincs valami börzsönyi közöttünk, aki megmondaná, mennyire lesz sár? ;)

Egyébként nem teszem fel az extrém sárgumikat, "etikátlan" elõny lenne, mint ahogy azt a saras maratonok igazolták. ;) (szóval én is 1.95-össel fogok szopni :D )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem most úgyis slick van fent, majd vasárnap reggel beizzítom vagy az 1.9-est, vagy az 1.5-öst. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nos, hölgyeim és uraim!
A TÚRA CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AKKOR HALASZTÓDIK, HA VASÁRNAP REGGEL ESNI FOG. Akkor a halasztás automatikus külön kérdés nélkül is.
Amennyiben nem lesz esõ, a terep kíváló, standard terep gumival abszolválható. Sár minimális. Patakátkelés természetesen lesz néhány, mert azt ugye szeretem.:D
Ha szombaton esõ lesz, a mértékétõl függõen normál vagy extrém sárgumi használata ajánlott.
Amennyiben szükséges, ezen a számon elérhettek az aktuális információkkal kapcsolatban: 06-20-9-128-743

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Elõször pofozunk, aztán kérdezünk?
Ott voltak a szmájlik emberek. Lensen kívül senki nem vette a lapot???

Egyébként meg leszarom, hogy milyen az idõ és milyen a terep.
2.1 Medúza másfél tonna összsúllyal fel, oszt szasztok.
Ha a tandemen túlélt, jó lesz most is. LEgalább meglátom, hogy hogyan teljesít a köveken.
Kötszert hoz valaki? :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hû peppe, de nagyon rákészülsz, mitõl tartasz? Én másnaposan, kialvatlanul fogok odaesni...feltehetõleg tragikus formában.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás

Látom nem csak primadonnák jelentkeztek.:D
Tõlem mehetünk sarazni is. Van spéci sárgumim.

Én is szereztem 2 cápát, igaz a karcsúbbakat.

Hétfõre meg szabit vettem ki a tökéletesebb regeneráció kedvéért, ugye.
a második p néma!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Látom nem csak primadonnák jelentkeztek.:D
Tõlem mehetünk sarazni is. Van spéci sárgumim.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Mi akkor is jövünk, ha szombaton esett. Csak akkor nem megyünk Zolival, ha vasárnap ébredéskor is esik!

Mi is.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi akkor is jövünk, ha szombaton esett. Csak akkor nem megyünk Zolival, ha vasárnap ébredéskor is esik!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha Esõisten is úgy akarja, mert ha szombaton leszakad az ég, akkor gáz van.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
De akkor ez a Börzsöny túra ugye még mindenkinek játszik? Már ráizgultam, rég mentem már sokat...:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Lesz sár? Sárgumit vigyünk?

;):D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!:eek:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na de most komolyan! Az 5 éves szlikkemet vigyem vagy a lyukig koptatott Explorer Pro lenne a jobb választás? ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Valeria, én minden jóban benne vagyok, csak "sajna" annyit a jó, hogy néha egy hétvégére 4 program is esik egyszerre. Mit tegyen hát az embör lyánya!? Még nem lehet kapni a mutációs tablettát.
Esztergomból ha javasolhatom a Piroson menjünk Vaskapu felé, az eléggé szivatós! :D

Esztergomba menet ott fogunk menni. A visszautat majd meglátjuk.
A morgolódásom meg nem neked szólt, mert tudom, hogy ahova tudsz, oda mindig mész.:)

Charon!
Ne kezd te is, mert Istenemre megpofozlak, ha találkozunk. Mellesleg, ha nem lesz addig csapadék, felejtõs.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha kész lesz a bringám vagy a tandem, akkor megyek / megyünk.

Azt hiszem a jó hangulat kedvéért, most hogy ilyen közel van a hétvége ideje feltenni az ilyenkor szokásos kérdést:

Lesz sár? Sárgumit vigyünk?

;):D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Tavaly volt, és az aztán igazi szivatóra sikerült. A jövõ évi útvonalának pedig fele, kétharmada már megvan fejben; jó lesz.:D
Szeptemberre ismét meghirdetem a "Pilisi mezszaggatót", talán most nagyobb lesz az érdeklõdés.

Valeria, én minden jóban benne vagyok, csak "sajna" annyit a jó, hogy néha egy hétvégére 4 program is esik egyszerre. Mit tegyen hát az embör lyánya!? Még nem lehet kapni a mutációs tablettát.
Esztergomból ha javasolhatom a Piroson menjünk Vaskapu felé, az eléggé szivatós! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Majd megbeszéljük a második felét.