Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Jöhettél volna ma versenyre, még a sort sem kellett volna lecserélned. :)

Láttam szépen elõl mentél, nem értettem a srácot a szökésével elõttetek mondjuk, s megdöbbentett, milyen bénán mennek az emberek lefelé - még nálam is. Viszont mi volt az a lazázás éppen akkor amikor találkoztunk? :D Nem tûnt valami vérgõzös 70-el veretjük feelingnek. (innen könnyû szövetelni :) )

Apropó, hanyadik lettél?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

...

Jöhettél volna ma versenyre, még a sort sem kellett volna lecserélned. :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért, mert tavaly sem volt jó. Például folyamatos túlterhelést okozott, amelynek végül egy akkut gyulladás lett az eredménye. De ez tényleg nem az én szakmám - a házadat viszont szívesen áttervezem. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Azlrt irtam idézõjelesen a megfázást.Igazából az izületek voltak kitéve huzamosabb ideig hidegnek.Én legalábbis onnantól számitom a térdproblémáimat...
Beállitásokat folyamatosan próbálgatom,bár nem értem,hogy ami tavaly jó volt ,idén miért nem az.
Kimélem,folyamatosan pörgetek.
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Bocs az offért,de a "megfázott" térdre mi a megoldás? negyedéve küzdök vele...:(
Megfordult a fejemben hogy idén lerakom a bringát,igy csak szenvedés az egész,nincs benne semmi örömöm.

A térd nem tud megfázni, gyulladás alakulhat ki benne. Próbáld gyulladáscsökkentõkkel lehúzni, s kíméld, más módszer nem igazán van. Térddoki betolhat direktben kicsit kraftosabb gyulladáscsökkentõt, nagy csoda nincs. A bringa kíméli a térdet, ha emiatt fáj, akkor nagyon rosszul van beállítva. Amikor cafatokra volt szakadva a térdszalagom, vagy le volt törve a félholdporc, akkor is tudtam tekerni, gyalog a lépcsõn lemenni meg nem. (sõt, a doki ajánlott tekerést) Nem tudom honnan a fenébõl veszitek, hogy a bicaj terheli a térdet. Legfeljebb ha 40es csapásszámmal kiállva mentek.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
cirka 70km-t mentem és a végére már nagyopn fájt,alig birtam tekerni....:(
Jövõhéten megyek,legfeljebb majd kiszállok valahol.50km -t tuti birni fog,a többit meglátjuk.
You'll never walk alone!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Bocs az offért,de a "megfázott" térdre mi a megoldás? negyedéve küzdök vele...:(
Megfordult a fejemben hogy idén lerakom a bringát,igy csak szenvedés az egész,nincs benne semmi örömöm.

Orvosnál jártál már vele? Mert ha nem múlik a fájdalom már ennyi ideje, akkor a legjobb ha szakemberhez fordulsz.
A tegnapi nap hogy ment? A jövõ héten számítsak rád?

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Ez a 100. hozzászólásom Muhaha:)
bocs...
You'll never walk alone!

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
You'll never walk alone!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Nem bringázástól fáj. Az aszfalton futott félmaraton volt sok (vivicitta). Hosszú évek után elkezdtem újra futni is. Még sok volt...

Én Ronin térdére reagáltam. Neked csak fájjon, minek futkosol. ;)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Nem bringázástól fáj. Az aszfalton futott félmaraton volt sok (vivicitta). Hosszú évek után elkezdtem újra futni is. Még sok volt...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Vagy lejjebb, nekem ez segített.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha fáj a térded mászásnál, az szinte biztos, hogy kerékpár beállítási hiba, kezdetnek told feljebb a nyerget 2 mm-el.

A BEAC Maxi keménysége a választott tempótól függ. 7 óra alatt kemény, szintidõ alatt meg jó lámpa kell, s még jobb idegzet.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin a héten göthös voltam vagyok, így nem tudtam volna menni. A jövõ héten nem vagyok, de utána tekerhetnénk egy nem :) háromezrest.

Túlzásba én sem akarom vinni a mászásokat. Egyszer-kétszer-háromszor jó dolog ha sokat megy felfelé az ember, meg jó az érzés az is, ha túl tudunk lépni a saját eddigi legnagyobb teljesítményünkön, de... a tapasztalatom az, hogy a térdeket nagyon megviseli a gyakran meglehetõsen köves, gyökeres mászóka, úgyhogy a jövõhét után a felfelékbõl visszaveszek. Tavaly egyébként 110 km alatt jött össze a 3000m. Most 85km-re tervezem. A BEAC Maxira szeretnék végre eljutni a szezon végén, az állítólag kemény dió. A következõ nagyobb tervem az aszfaltos Börzsöny-kör lenne Bp-i indulással, ez nagyjából 200 km lenne. Ezt összehozhatjuk ha találunk rá idõpontot május elején.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Majd' elfelejtettem, Hosinak már jeleztem privátban: ha még lenne rá érdeklõdõ, a jövõheti túra csakis vasárnap lenne jó, elõtte-utána 1 napot muszáj pihenni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ronin a héten göthös voltam vagyok, így nem tudtam volna menni. A jövõ héten nem vagyok, de utána tekerhetnénk egy nem :) háromezrest.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Elmondanék énis egy köszönetet annak az Orbea-s outis kollegának,aki Visegrád (termál Hotel) és pilisszentlászló között haladt elõttem,sokat segitett.
You'll never walk alone!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

A mai végeredmény 80km/2800m. Ha esetleg lenne strapabíró jelentkezõ a jövõhét vasárnapra a Pilisben kb. 85km 3000 szinttel fûszerezve, szívesen látnám, egyedül baromi unalmas. Ma a téglagyári emelkedõn a Csúcs-hegy felé, már-már át akartam menni toló üzemmódba, amikor megláttam elõttem két srácot. Utolérve õket beálltam harmadiknak a sorba és így könnyebb volt átvészelni a gyökeres-köves szakaszt. Ha olvassátok, köszi, hogy felhúztatok! :)

Én lehet, hogy mennék veled, de nekem csak a szombat lenne jó. Ha holnap jól megy, akkor biztos mennék egy szinteset jövõ szombaton is, remélve, hogy egyáltalán bírják a lábaim, mert kissé megviselte õket a múlt vasárnapi félmaraton.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
A mai végeredmény 80km/2800m. Ha esetleg lenne strapabíró jelentkezõ a jövõhét vasárnapra a Pilisben kb. 85km 3000 szinttel fûszerezve, szívesen látnám, egyedül baromi unalmas. Ma a téglagyári emelkedõn a Csúcs-hegy felé, már-már át akartam menni toló üzemmódba, amikor megláttam elõttem két srácot. Utolérve õket beálltam harmadiknak a sorba és így könnyebb volt átvészelni a gyökeres-köves szakaszt. Ha olvassátok, köszi, hogy felhúztatok! :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jóvan, akkor neki is veselkedek.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
No, sajna ez most ezérmegazér nem jön össze. Öcsém se nagyon csalogatható elõ fél 11 elõtt, meg nekem is kerekedett még egy kis bringázás elõtt elintézendõ dolgom sajna.

Jó mulatást.

--Trifo