Ronin a héten göthös voltam vagyok, így nem tudtam volna menni. A jövõ héten nem vagyok, de utána tekerhetnénk egy nem háromezrest.
Túlzásba én sem akarom vinni a mászásokat. Egyszer-kétszer-háromszor jó dolog ha sokat megy felfelé az ember, meg jó az érzés az is, ha túl tudunk lépni a saját eddigi legnagyobb teljesítményünkön, de... a tapasztalatom az, hogy a térdeket nagyon megviseli a gyakran meglehetõsen köves, gyökeres mászóka, úgyhogy a jövõhét után a felfelékbõl visszaveszek. Tavaly egyébként 110 km alatt jött össze a 3000m. Most 85km-re tervezem. A BEAC Maxira szeretnék végre eljutni a szezon végén, az állítólag kemény dió. A következõ nagyobb tervem az aszfaltos Börzsöny-kör lenne Bp-i indulással, ez nagyjából 200 km lenne. Ezt összehozhatjuk ha találunk rá idõpontot május elején.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Majd' elfelejtettem, Hosinak már jeleztem privátban: ha még lenne rá érdeklõdõ, a jövõheti
túra csakis vasárnap lenne jó, elõtte-utána 1 napot muszáj pihenni.