Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ha nem lesz Gödöllõ szombaton, én is Pilisezek. Mi lesz ott! Bringás hepaj... :bananadan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hogyhogy nem lesz túra? Nem arról volt szó, hogy szombaton mentek??

Lens, pilisbe merre mentek ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ha szombat reggelig nem ad magáról életjelt, akkor szerintem induljunk el megkeresni! :D

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

DE NEM REAGÁLT RÁ SENKI SEM!!!
Én felajánlottam, - hogy meg legyen a megfelelõ TÖMEG - megyek szombaton, de semmi... Most mi lesz? Szomorú vagyok...:cry:

Én is jeleztem a "fõszervezõnek", hogy megtisztelem jelenlétemmel, de nagyon el van tünve. Pedig két ember néha már tömeg! (biztos eltévedt a dombságban ;))
Hahó Dante! Olvasol! :)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
DE NEM REAGÁLT RÁ SENKI SEM!!!
Én felajánlottam, - hogy meg legyen a megfelelõ TÖMEG - megyek szombaton, de semmi... Most mi lesz? Szomorú vagyok...:cry:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hogyhogy nem lesz túra? Nem arról volt szó, hogy szombaton mentek??
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szóval Ennyi!? Úgy tûnik nem lesz a hétvégén túra, a gödöllõi dombságban.:zab: DANTE! Ezt megúsztad! Nem terheli a lelked - idén - több "elhullott" egyed!
ps.: Azért ha van idõd, írd le légyszi, hogy a stucnitörés után még milyen útvonalon tekertetek. Én végigmennék a hétvégén.
Köszi!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kellemes hétvégi kiruccanás azoknak, akik nem csak a kerekezést kedvelik:
http://forum.bikemag...&postcount=1977

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Skacok! Nékem - a kritikus tömeg elérése érdekében - akár a szombat is jó. Bár Mi is Piliseztünk vóna, de belefér. Ha mégsem, akkor Pitét vállalom. Magas vagyok, jó erõben is volnék, csokit meg veszek! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mindegy, akkor részünkrõl felejtõs. Megpróbáltam, de többen a lányok közül mondták, hogy nekik csak a szombat jó! Viszont õk nem hiszem, hogy folyton utánad akarnak majd loholni, inkább a nyugis tempót preferálják. Szal majd legközelebb.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jó-jó, de azért a kis ember is felharap heréig! :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Pite megverését inkább hanyagolnám! Eléggé magas ember sok izommal. ;)

És szikéje is van ! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A gyenge pont az a csoki. :D

Persze tudom, de ha nem nagy gond, tegyük át mégis szombatra. Ehh, bocsánat a kavarásért. Mellesleg a pilisi társaságot is hozhatnád. (max belekönnyítünk, alternatív módon)

Egyébként Mogyoródról kezdünk (HÉV megálló), ha már a Somlyóval indítunk, ne kelljen annyit aszfaltozni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

a legjobb talán az lenne, ha át tudnátok szervezni vasárnapra. Esélytelen? Pitét megverhetitek

Azért szerveztük a túrát szombatra, mert veletek akartunk tartani vasárnap!
Persze megpróbálok még szervezkedni.

Pite megverését inkább hanyagolnám! Eléggé magas ember sok izommal. ;) Ezt inkább rád hagynám Dante, te már ismered a gyenge pontjait.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha nincs meg a kritikus emberlimit, akkor én is a Pilisbe tartok veletek. Pilisezni már rég voltam, s 2-3 embert (bármennyire kedvellek benneteket) nem szívesen vezetek végig az általam unalomig ismert ösvényeken. Akkor mindenki megy a Pilisbe, oszt kész. :) De a legjobb talán az lenne, ha át tudnátok szervezni vasárnapra. Esélytelen? Pitét megverhetitek. Vagy egyelõre lássuk, ogy ki jönne: és most olyanokra gondolok, akik az elsõ körben nem voltak, ugyanis Ti már ismeritek egy részét. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De jókor jut eszébe! Akkor mi lehet nem megyünk, ugyanis már megszerveztem a csajokkal szombatra egy közös tekerést.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Sziaztok!
Nagyon tetszik az ötlet, h a Gödöllõi-dombsagban is lehet bringazni, ..., a cartographia.hu -n pedig nem találtam térképet errõl a tájról.

Anno az MTSZ -Magyar Természetbarát Szövetség- adott ki egy térképet a Gödöllõi dombságról. A Bosnyák tértõl nem messze van egy térképbolt -ha még megvan- a Szugló utcában (elején a Nagy Lajos király útnál), én ott vettem kb. 2 éve.

Ákos, kb Tiggerrel értek egyet. Itthon a túristautak 95%-a jól bringázható (persze ez edzettség és technika kérdése is). Tehát egyszerûen vegyél egy térképet a felfedezni kívánt tájegységrõl, és vágj bele. Szerintem úgy ismerheted meg az erdõt a legjobban, ha egyedül mész, mert rá leszel szorulva arra, hogy te magad tájékozódj, és így egy adott hegységben némi idõ elteltével már jól kiismered magad. Ha mindig komákra támaszkodsz, lehet, hogy sosem tanulod meg, hacsak nincs nagyon jó tájékozódási képességed.

Na ja mi is így csináltuk a hétvégén a Mátrában. Térkép vesz Gyöngyösön a tesóban majd irány a sûreje. Jótanács: a zöld négyszöget kerüljétek el Galyatetõ és Mátraháza között, mert van benne egy két érdekes fal amin ha valaki felteker leemelem a kalapom. Mátrafüred és Mátraszentimre között még "élvezhetõ" is hisz a régi vasút töltésén megy majdnem végig. Ha valaki tekert már sínpár között az tudja milyen lehet. :) De az ilyeneket leszámítva a "vegyél térképet, indulj el és ismerd meg" nagyon jó, mert sok érdekes helyre bukkanhatsz ami lehet, hogy neked tetszik másnak meg nem.

Gyere a túrámra macsesz, mutatok Neked egyet.

Ez jó szöveg, tetszik :)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hahó mindenkinek. Szóval Pite (kösz) bekavarása miatt a Dombságtúra idõpontja mégis inkább SZOMBAT (ég a pofám a kavarástól, nem rajtam múlik...), tehát akkor javaslom, hogy Pilis legyen vasárnap. Bocs érte, remélem azért mind jöttök.

Részemrõl rendben, sõt a szombat még jobb is nekem, csak nem mertem mondani.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hahó mindenkinek. Szóval Pite (kösz) bekavarása miatt a Dombságtúra idõpontja mégis inkább SZOMBAT (ég a pofám a kavarástól, nem rajtam múlik...), tehát akkor javaslom, hogy Pilis legyen vasárnap. Bocs érte, remélem azért mind jöttök.

Veszi

Veszi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Holnap megnézem azt a környéket, merre kell indulni Kistarcsa hévmegállótól?