Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szeva, engem is ismersz, na ki vagyok???
Én benne vagyok a Nájtrájdban, tegnap csak azért nem voltam, mert ...hát tudod. De jövõ héten gyüvök oszt a Nájtrájderrel széptcsapok. :D

Niteride topik egyelõre nincs, vagy ha valaha volt is, az elsüllyedt a süllyesztõben, mert stabilan sosem írt bele senki sem.

Tátra. De mi tavaly november elején voltunk és akkor nem vettem észre hogy bármi is le lett volna zárva! Hogy lehet?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Üdvözlet Trailrider kollegának (akirõl kiderült hogy ismerem, csak éppen Zed kódnéven:))) a KT2. topikból. Nem tudom ez a megfelelõ hely, de beírom ide, is, hogy jót bringáztunk tegnap a sötét erdõ mélyén. :)

Folytatás lesz. Szóval a Nájtrájd a jövö héten is. Minden érdeklõdõt szívesen látunk. Van itt a Bikemagon esti bringázós szaktopik?

Más:
Biztos tudjátok, de a Tátrában elvileg Nov 1.-tõl le vannak zárva az ösvények, addig lehet csúcstúrázni.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na jó, most már annyira zavaros, hogy szinte "zizis" Zsizsi ;-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ó, ebben rejlik némi igazság... ( Szegény Dante, vajon szereti a telet? )

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az utolsó hozzászólásban a Charon szócska Dantéra cserélendõ...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Igen Charon, erre gondoltam! Imádom a havat. Ugyenez tandemmel megy? :) Ha igen, én is viszem a montit! :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Apropó hozé, jössz?
Esetleg csatlakozol Fóton egy S. körre?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

De jó lenne, ha tudnám használni, de nem tudom! :( Csak a hátsót. Részben ennek is köszönhetõ bukásom a K-en a múltkor, húztam én, de nem mûködött!

Ez a te szeremcséd. Mint aggódó szemtanú, érdeklõdve figyeltem, hogy mi lesz ebbõl. Ha ott van rendes elsõféked, akkor magasabb pontszámot érhettél volna el a talajgyakorlattal, de szerencsére így csak leestélés nem át.

Ha Dante 5 barnát mond, akkor az max 3.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor megvan a cél - Murowaniec turistaház - innen több nagyszerû csúcsot, gerincet is el lehet érni. Már csak azt kell kitalálni, hogy mikor és hányan. Ide jó pontosan tudni hányan megyünk, mert hamar elkelnek a szobák. Ezért olyanokat kell találni, akik biztosra mondják a menést.

http://www.murowaniec.e-tatry.pl/
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
De, a Sasok-útja tökéletes!

zsizsi;
erre gondolsz? tény, hogy izgalmasabb....
http://heartofwinter.../Climbs/rax.jpg
http://heartofwinter...u/Climbs/mb.jpg

(igen, az elsõ képen hótalppal süllyedsz be ennyire....)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Lens! Mars az ágyba gyógyulni! A náthás õszi légy nem mászik ügyesen! :D
Amúgy egy jó kis Tátra túrára vevõ vagyok. /Csak ne kéne melózni!/De hóban izgalmasabb!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A Sasok-útja nem jó???

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jó, akkor lehet, hogy mégiscsak belföldi túra kellene - most hogy nézem, ott már hó van...elég mogorva :D. Tátra érdekel, csak minnél hamarabb találjuk ki az idõpontját. Csak legyen benne csúúúúúcs. Nem baj, ha kell kötél, majd húzlak benneteket.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, eszembe jutott, hogy már õsz végénél tartunk. És azért a magashegységben ilyenkor hideg van már. Szóval oda mégse megyek tekerni, mert nem bírom a hideget.

Viszont. Ha annyira sajnálkozik itt mindenki a Tátra miatt, felõlem csinálhatunk egy túrát késõbb is! Mit szóltok hozzá? Mondjuk novemberben.
Nem kerül annyira sokba a dolog. A szállás, ha 8an vagyunk, 2240Ft/fõ/éj. A kocsiköltséget pontosan meg tudom mondani jövõ hétre.

Szal, összehozhatunk még egy utolsó kinti gyalogos túrát odakint, mielõtt lehullik az elsõ hó!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Aha, tudod milyen nehéz volt 5 barna (perverziók bekapcsolása elõtt leszögezem, SÖR) után felébredni? Csak nagy leadás volt, kicsit megünnepeltük. :D

Schneebergre egyébként én gyakran kijárok, az az egyetlen gond, hogy az IC-n nem szeretik, ha bicód is van - bár állítólag LESZ ilyen szolgáltatás is. Utánajárok még, most emberes odafönt!

azért én azt a másik 5 barnát inkább bevállalnám, mint 5 sört....:)

ON
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Verjük meg!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Már a Bíbicben is aggódtunk érted, olyan indignált arcal bambultál a söröskorsó felett. Most meg egyszerre öt! Hah! Kihívod magad ellen a sorsot! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Aha, tudod milyen nehéz volt 5 barna (perverziók bekapcsolása elõtt leszögezem, SÖR) után felébredni? Csak nagy leadás volt, kicsit megünnepeltük. :D

Schneebergre egyébként én gyakran kijárok, az az egyetlen gond, hogy az IC-n nem szeretik, ha bicód is van - bár állítólag LESZ ilyen szolgáltatás is. Utánajárok még, most emberes odafönt!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Most sajnáljalak bakker?!:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Okés, kitaláljuk még. Én most keltem fel. (de jó is volt), megyek tekerek egy embereset. Sajna most országút...:(