Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2006. november 17. - 15:52
Ok, tali akkor ott! Hápi - fél 10 utáááán? Ne idegesíts, nekem Kerepes 6 perc, felteszem fél 10-kor fogok kikászálódni az ágyból, oszt majd sprintelek. h10 a legvégsõ esetben, s akkor már ultrapontosak leszünk. Szóval a "néhány" az legyen egy olyan 15 inkább. Mellesleg Nyurgusznak nem szólsz? Múltkor érdekelte a téma, hátha jönne.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. november 17. - 15:48
Írta 2006. november 17. - 15:41
Én meg a Durung tutkó ott leszünk.Ki megy végül is holnap?
10h Kerepes HÉV megálló.
Dante: fél 10h után néhány minutesel tali nálatok? És akkor együtt közelítetjük meg a megállót.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. november 17. - 15:39
Semmi,csak annyi,hogy eggyel kevesebb rugózási lehetõség van benne
De megmarad,nem adom el,jó lesz a városban cirkulálni
De megmarad,nem adom el,jó lesz a városban cirkulálni
Írta 2006. november 17. - 15:30
Dit, mi baj volt a régivel?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. november 17. - 15:18
Akkor már nem csak terv, hanem otthon pihen Nálad? Na ez jó hír! Akkor reszkessetek sziklás lejtõk, jöhet az engeddelahajam!!!
Írta 2006. november 17. - 15:13
Írta 2006. november 17. - 14:58
Na hogy ne lógjon az orrod Mr. Dante! Én megyek, 10-re Kerepes, oszt megyünk ott, ahol jól esik!
De nem az esõ.
dit: káááár... de ha javul...az jó
De nem az esõ.
dit: káááár... de ha javul...az jó
Írta 2006. november 17. - 14:31
Á, nemtok én semmit már, tudja afranc, hová akartok menni. Jó a McGyweres útvonal, Hápi, majd csapatunk Somlyót máskor. 10, Kerepes, vége.
dit - privi ment
dit - privi ment
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2006. november 17. - 14:22
Írta 2006. november 17. - 14:02
Sajna most ezt kihagyom,megyek a TT-re,javult a lábamJó. Legyen ez. De akkor fixáljuk le, tali Kerepes HÉV-megálló. De némi endúró azért lesz, abból nem engedünk. Akkor 10:00. Ott. Gond van, csörr engem. (304311300)
Kell a lámpa Dante koma?
Írta 2006. november 17. - 13:46
Én nyomtam már B-t? Voltam már a Somlyón? (ez olyan kisgyerekesen hangzik :scared:)...
Mivel B-t már nyomtunk, én A-t javaslok, de döntsétek el Ti!
Javaslatom: legyen a hosszabb. Legyen esetleg A+B, és a gyengélkedõknek H Kistarcsán, ahol Pite izzó szikével vár minket, hogy a januári törvényváltozások elõtt az "extrém"sportolók nagygenerálját elvégezhesse.
... csak mert még én se szóltam bele
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. november 17. - 12:57
Neeeeem...! A stucni téma TABU! :lol1:
Amúgy Kona Kula Primo lett a váz. Nem CrMo.
ps.: Kiváncsiskodhatsz, Te még messze vagy az öregedéstõl!
Amúgy Kona Kula Primo lett a váz. Nem CrMo.
ps.: Kiváncsiskodhatsz, Te még messze vagy az öregedéstõl!
Írta 2006. november 17. - 12:54
...és én még bele sem szóltam...
Tán szeretnél újra stucnit törni?
Mi lett végülis az új váz? Cromo Kona, esetleg fully? vagy ne legyek ennyire kiváncsi mert hamar megöregszem.
Ha hozod a vázat, akkor azt csak hazafele tudom elvinni. Nem tudom h. mennyire gáz vázbabújva tekerni, eddig még csak kereket meg gumit cipeltem át hátamrakötve a városon.
Asszem van egy acélváz a garázsban, elõkeresem, belebújok aztán akkor kiderül h. milyen érzés úgy bringázni.
De szerintem nem lesz gond vele.
Írta 2006. november 17. - 12:46
Írta 2006. november 17. - 12:05
Jó. Legyen ez. De akkor fixáljuk le, tali Kerepes HÉV-megálló. De némi endúró azért lesz, abból nem engedünk. Akkor 10:00. Ott. Gond van, csörr engem. (304311300)
Írta 2006. november 17. - 12:01
Jaja, az elején nincs szó semmiféle CC-pályáról, azt Isaszegrõl visszamenet be lehet iktatni a Bolnoka után, tuti át lehet ott keveredni a pályához. Utána meg Kerepesen ki lehet szállni akinek elég volt a jóból. További elõnye az új útvonalnak h. Isaszegen lehet cukrászdázni, mert szerintem dél környékén érünk oda, szóval még biztos h. nyitva lesz.
Szóval Kistarcsa-Nagytarcsa-dombtetõnél a sittlerakó majd a Hm..., le a fenyvesben, némi aszfalt Pécelig, ott be az erdõben a dombtetõig- Laktanya- hátul le a lovardáig- fenyves- cross pálya- fõdút- mászás fel az emlékmûig- piroson le Isaszegre- opcionálisan cukrászda - Bolnoka- XC pálya -stb...
Szóval Kistarcsa-Nagytarcsa-dombtetõnél a sittlerakó majd a Hm..., le a fenyvesben, némi aszfalt Pécelig, ott be az erdõben a dombtetõig- Laktanya- hátul le a lovardáig- fenyves- cross pálya- fõdút- mászás fel az emlékmûig- piroson le Isaszegre- opcionálisan cukrászda - Bolnoka- XC pálya -stb...
vendég_Charon_*
Írta 2006. november 17. - 11:05
Szvsz kolléga azt gondolta, hogy Nagytarcsa - dombok - erdészház - Pécel legyen a legrövidebb úton és onnan durvuljon be Isa - Gödöllõ - etc. fele.
A mostani terveid viszont a másik végén fogják meg az útvonalat.
Részemrõl tökmindegy, nem megyek, csak értelmeztem.
dombságtérkép: http://www.mytempdir.com/1065387 oder http://rapidshare.co...odollo.JPG.html
A mostani terveid viszont a másik végén fogják meg az útvonalat.
Részemrõl tökmindegy, nem megyek, csak értelmeztem.
dombságtérkép: http://www.mytempdir.com/1065387 oder http://rapidshare.co...odollo.JPG.html
Írta 2006. november 17. - 11:01
Hihi, de Charonnak csináltam egy lecsoffadt hátsókerekes avatar-t is.
Hmm...amit McGywer mond, van benne igazság. De akkor Somlyó/Gyertyános kimarad, pedig az jó. Ezesetben viszont Kerepes a tutkó talihely. Gyerkõcök, mi legyen? Döntsétek el Ti!
Szóval, a változatok:
A-Kerepes-xcpálya(ami múltkor fincsi volt)-radar(ahol Zsizsi defektelt)-enduropálya(extrahosszan - kb 3*mint múlkor)-Bejtemetés -piros singletrack-Isaszeg-Bolnokahát-Gyertyános-Kerepes
B-Mogyoród-Somlyó-Gyertyános-Szár-hegy-ugyanazmintA-degyorsúton Isaszegre(Bajtemetéskimarad, enduró rövidítve)-Kerepes/Mogyoród
Hmm...amit McGywer mond, van benne igazság. De akkor Somlyó/Gyertyános kimarad, pedig az jó. Ezesetben viszont Kerepes a tutkó talihely. Gyerkõcök, mi legyen? Döntsétek el Ti!
Szóval, a változatok:
A-Kerepes-xcpálya(ami múltkor fincsi volt)-radar(ahol Zsizsi defektelt)-enduropálya(extrahosszan - kb 3*mint múlkor)-Bejtemetés -piros singletrack-Isaszeg-Bolnokahát-Gyertyános-Kerepes
B-Mogyoród-Somlyó-Gyertyános-Szár-hegy-ugyanazmintA-degyorsúton Isaszegre(Bajtemetéskimarad, enduró rövidítve)-Kerepes/Mogyoród
vendég_Charon_*
Írta 2006. november 17. - 10:43
Kistarcsáról (Kerepesrõl) pl a templom mögötti úton fel a Fehér-hegyre, vagy a shaolin telep mögötti úton a fenyvesbe és fent jobbra átgurulhatsz Nagytarcsára.
btw Dante avatarja a CriticalMass logó hû NRS változata, az enyém a tandem változata, Cseya meg asszem egy gyereküléses verzióval rendelkezik.
btw Dante avatarja a CriticalMass logó hû NRS változata, az enyém a tandem változata, Cseya meg asszem egy gyereküléses verzióval rendelkezik.