Köszönet mindenkinek a jó kívánságokat!
A Vének Tanácsa befogad?! Ez ám a jó hír...
Öregszem. Ez van. De még elõttem az élet! Meg az országút!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2006. december 11. - 08:54
Írta 2006. december 10. - 11:23
Hú, még épp idõben:
Zsizsi!
:birth:
Zsizsi!
:birth:
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. december 10. - 11:10
Boldog szülinapot Zsizsi!
Még van 52345 percem.
Még van 52345 percem.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!
Írta 2006. december 10. - 00:26
Boldog születésnapot Zsizsi! (még éppen idõben - bár még volt 34 percem...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 09. - 22:10
Zsizsi!
Most nézem, hogy már TE is milyen vén lettél.
Isten hozott a vének tanácsában!
Boldog szülinapot!:szampan:
Most nézem, hogy már TE is milyen vén lettél.
Isten hozott a vének tanácsában!
Boldog szülinapot!:szampan:
Írta 2006. december 09. - 16:27
Hú, jó gyengén ment, sovány 40et mentem, azt is vagy másfél óra alatt - ráadásul az utolsó 10 kilcsin ráálltam egy jófej országútisra, s húzott egy darabig. De jól kiizzadtam magam, iszonyat túlöltöztem, hátha segít valamelyest.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2006. december 09. - 13:30
Jól van kisfiam, de vigyázz az úton, telefon legyen nálad és sötétedés elött gyere haza.
Írta 2006. december 09. - 13:23
Viszek sálat is apuci, anyuci.
Írta 2006. december 09. - 13:22
Jól mondja a Zsizsi szaktárs. Én is megizzadtam, mint mindig, és már meg is volt a hörgõgyulladás. Szóval nem ártana vigyázni.:chin:
Írta 2006. december 09. - 12:52
Jobbulást Építészkém!
Aztán csak vigyázz azzal a beöltözéssel, nehogy szétizzadd magad, oszt attó fázzá megfele...
Aztán csak vigyázz azzal a beöltözéssel, nehogy szétizzadd magad, oszt attó fázzá megfele...
Írta 2006. december 09. - 12:19
Köszi, igyekszem. Ma már azért sokkal jobb. Tegnap este láz, kóma, minen beütött. Ma már csak picit fújom az orrom, de az sem vészes . Intenzív kezdet, de gyors lefutás - úgy tûnik. Egy laza körre lehet, hogy kimegyek, de valami borzasztóan túl fogom magam öltözni az idõhöz képest...
Írta 2006. december 09. - 10:54
Akkor gyógyulj meg hamar! Meg Te is Dante!
(Mellesleg király lett a Duke 40 PSI-vel kevesebbel. Még egy picit talán sok is. Thanks! )
(Mellesleg király lett a Duke 40 PSI-vel kevesebbel. Még egy picit talán sok is. Thanks! )
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. december 09. - 10:51
Én biztos nem megyek, a múltkor is megfáztam mint a zállat.
Sajnos nincs jó thermo ruhám és most pénzem sincs rá.
Sajnos nincs jó thermo ruhám és most pénzem sincs rá.
Írta 2006. december 09. - 10:38
Most vasárnap lesz valami action?
White Horse
Írta 2006. december 08. - 21:19
Zoli, már írtam privit, plz vedd fel a kapcsolatot velem, ha kell valami cuccos, mert jövõ hét közepe táján (szerdán mondjuk) kinyomom a rendelést.
Írta 2006. december 08. - 20:25
Jobbulást!
Csak nem megfáztál, mint én a múltkori saras Pilisezés után?
Na igen, a sógoroknak más a közlekedési kultúrájuk.
Csak nem megfáztál, mint én a múltkori saras Pilisezés után?
Na igen, a sógoroknak más a közlekedési kultúrájuk.
Írta 2006. december 08. - 20:09
Képzeljétek - én meg ma, találkoztam egy udvarias kamionossal. Nem tapadt nagyon rám, de látszott, hogy nem tud elõzni - s kényelmesen cammogott negyed órán át. Már én éreztem rosszul magam, hogy így betartatom vele az 50-es lakott területi limitet. (éppen hogy ) Elengedtem - erre megköszönte! Aztán látom, hogy jééé, osztrák rendszám. Ühüm.
Persze a kiruccanásomnak ára lett - beteg lettem, mint a Zállat.
Persze a kiruccanásomnak ára lett - beteg lettem, mint a Zállat.
Írta 2006. december 06. - 19:00
Végig tépném. Az a Szadai megeredés Veres felé a szembesávban cikk-cakkozva 60 km/h körül elég durva volt.
Az volt a kérdés, hogy mi az extrémsport.
Hát ez.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!
Írta 2006. december 04. - 00:51
Egy túraélményem leírnám csak érdekesség kedvéért.
Miskolc-Ómassa indulás 08.30kor -->
Bánkút --> Szilvásvárad /gyalogoltunk egyet a régi DH pályán és meg kell mondanom hogy isteni terep. Széles, teknikás, gyors út, kb. 30percnyi gurulás a faluig./
Szalajka-vízesés /híres a fátyolos vízeséseirõl./ -->
Istállós-kõ /a Bükk legmagasabb pontja 959m./ Itt megjegyzem ránksötétedett, de igy terveztük hogy egy kis éjszakai gyaloglás is legyen, jól jöttek a ledes lámpák
Tar-kõ majd Három-kõ /Csodálatos kilátás, Eger és környezõ falvak éjszakai fényei./
Majd 2órás gyaloglás után át Nagy-mezõn újból Bánkút és 20.50kor megérkeztünk Ómassára.
Állítom, hogy jó szombati kikapcsolódás volt !
Kb. 55km
Miskolc-Ómassa indulás 08.30kor -->
Bánkút --> Szilvásvárad /gyalogoltunk egyet a régi DH pályán és meg kell mondanom hogy isteni terep. Széles, teknikás, gyors út, kb. 30percnyi gurulás a faluig./
Szalajka-vízesés /híres a fátyolos vízeséseirõl./ -->
Istállós-kõ /a Bükk legmagasabb pontja 959m./ Itt megjegyzem ránksötétedett, de igy terveztük hogy egy kis éjszakai gyaloglás is legyen, jól jöttek a ledes lámpák
Tar-kõ majd Három-kõ /Csodálatos kilátás, Eger és környezõ falvak éjszakai fényei./
Majd 2órás gyaloglás után át Nagy-mezõn újból Bánkút és 20.50kor megérkeztünk Ómassára.
Állítom, hogy jó szombati kikapcsolódás volt !
Kb. 55km
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2006. december 04. - 00:29
Hát, mi port nem láttunk, de tényleg teljesen jól tekerhetõ. Kissé bealudtunk, így csak 1 után sikerült elindulnunk
Ausztria, Kenguruk földje!